Sen ne verebilirsinki boyle bir adama.. kendine bakarak yazdın dimi hepsini aynanın karşısina geçip de.. bunları isterken... Ben ne katabilirim ona diye düşünerek? Sende olmayan şeyleri başkasında bulan erkek asla durmaz biliyorsun dimi sen ne verebilirsin sen ona hayatında 3 adım daha ileri gidebilmesi için ne yapabilirsin düşündün mü bunları hiç bu dediğin istediğin cümlelerin arasında boğuşup kalmadan önce hiç gectinde aynanın karşısına baktinmi eksiklerimle baskasini tammalayamma dedinmi bı artım var bende olmayan birşeyi başkasında ararsam bu sadece aptallık olur diye düşündün mü hiç
04 Yorumla- +1 yıl
Seni tanımıyorum o yüzden haklı da olabilirsin haksız da olabilirsin sana kötü de yorum yapamam iyi de yorum yapamam ama her zaman yorumuna saygı duyarım ben burada o kızın kötü olduğunu veya kendimin iyi olduğunu veya kendimin kötü olduğunu iyi kızın iyi olduğunu anlatmadım bir insan öncelikle beklentilerini karşılaması için başka insanların kendisine bakması lazım aynanın karşısına geçip kendin zaten o insana bir şeyler verebiliyorsan karşındaki insan zaten sana her şeyi verebilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaklı olması için, koyu dindar olması lazım. Aksi halde laikler, aldatır ama aldatabilenleri aldatır. Aldatamayan laik erkeklerin; ağzı laf yapmıyor, özgüvensiz ve sen istemezsin. Sen en iyisi, cemaatlerden koca ara. Kestirme olur, ciddiyim ve para da var bunlarda... Ama koyu dindarlarda, öğlencı çıkabiliyor. Lakin yine de filtreme kapsamını daraltmış oluyorsun. Oğlancı olmayanı, seçersin artık..
13 Yorumla
Soran+1 yılKafan kırık mı?
Cevap sahibi+1 yılYoo gerçek bunlar. Ahlaklı istiyorsan, cemaatlerden seçeceksin. Çünkü özgüvenli ve ağzı laf yapan laik erkek, kadınlardan talep gördüğünden ve dini umursamadığından; bir kadına bağlı kalmaz. Çok severse ve sen de yatakta çok iyi olursan belki ancak böyle mümkün. Ancak genelde, özgüveniz ve ağzı laf yapmayan beta erkekler çok sever. Çünkü kadına ulaşmaları çok zor olduğundan, elindekinin değerini bilirler. Ama sen de böyle erkekleri, sevmiyorsun.
Soran+1 yılOk kib by
Yalnızca bu özelliklere sahip bir insanı seviyorsan zaten insanı değil özelliklerini seviyorsundur, bu da sağlıklı bir ilişki olmaz bence. En doğrusu beklemek değil doğru insan karşına çıktığında yeterli özelliğe sahip olup olmadığına bakmak, ayrıca çok özür dilerim ama liste günümüz için bayağı abartı olmuş değil böylesi insanlık vasfına sahip olan erkek bile yok ortada 💖
02 Yorumla
Soran+1 yılYav abart aq abart şaka mısınız ya gayet normal seyler istedim ne dedim sanki zengin olsun yat kat alsin bana mi dedim
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılyalnız bu yorumlar ne? gayet normal, olması gerekenleri istemişsin. yakisiklilik haric bunlarım hepsi kişinin kendinden olan seyler. bu arada bu benim listem sgslkdkd yani ben liste kurmadım fakat kafamda olan kriterler. sadece sporcu olması eksik onu atlamissin ask dxbxmnx
03 Yorumla
Soran+1 yılHahahahha yeminle millet kafayı yemiş 😂😂 erkeklerin kudurmasini anladimda kızlarda kudurmus soruya kriterlere😂😂
- +1 yıl
asla boyle birine sahip olamayacaklarını bildiklerinden... allah korusun baskasi da yanlisikla sahip olur korkusuyla saldirganlisiyorlar.
Soran+1 yılDemi demi 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Hayallerindeki koca için oldukça detaylı bir liste yapmışsın! Kriterlerin doğrultusunda aradığın özelliklere sahip biriyle karşılaşmak zaman alabilir, ancak sabırlı olursan istediğin gibi bir ilişki yaşayabilirsin. Hayatındaki bu özel kişiyi bulduğunda hissedeceğin mutluluk tarifsiz olacak! 🌟👫💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbartı söylem ve istekler yok, aslında olması gerekenleri lütuf gibi arar olmuşuz..
164 Yorumla- +1 yıl
Tarzın bana sefoyu anımsattı
Soran+1 yılHelal olsun ya
- +1 yıl
@tugce082000 Bu iyi bir şey mi yoksa kötü mü kararsız kaldım ama mersi..
- +1 yıl
İyi bir şey severim sefoyu tarzını hoş bence
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBulursun ara
00 Yorumla
+1 yıl
Kadınım; Üniversite okumus ve iyi bir mesleği olsun
Güzel olsun şehvetli olsun
Ağzı laf yapsin ilgimi çeksin
Temiz tertipli olsun
Karşılıklı aşık olalım
Yaşlarımız yakın olsun yakışalım
Sıkıcı olmasin espirili olsun eğlenceli olsun
Şımartsın beni
Aileme bana saygılı olsun sevgili olsun sadakatli olsun
Ahlakli olsun güvenilir olsun
Gelişime açık olsun iyi bir baba olsun
Düşünceli olsun
Özgüvenli olsun
Çalışkan olsun zeki olsun çevik olsun
Gezmeyi tozmayi sevsin spor müzik resim vs ilgisi olsun hobuleri olsun
Yumuşak yüzlü ve itaatkar olsun
Kolumda başım dik gezdireyim gururum olsun
Yemek yapmayı bilse güzel olur bilmesede olur ben öğretirim ilgisi olsun
Cimri olmasın
Her konuda bilgili olsun tamir vs herseyi bilsin
Özgüvenli olsun ve sahiplensin
Ahlaklı ve sadakatlı olsunSaygılı, Sevgili, Sadakatlı, Sorumluluk sahibi, Şehvetli ve Sexsi olsun
...36 Yorumla
Soran+1 yılBabada mi olsun
Soran+1 yılJdjdjdjd
- +1 yıl
Hem anne ve hem baba olsun.
- +1 yıl
Annelik ya da babalık sadece doğurmak ya da doğurtmakla olunmaz.
+1 yılKardeşim öyle bir koca varsa bana da gönder öyle bir erkek yok bu özellikleri taşıyacak erkeğin öncelikle her şeyden önce sabırlı olması lazım ki bu devirde hiç kimsede sabır yok kusura bakmayın da hayal dünyasında yaşıyorsunuz yani siz resmen koca değil de bir melek istiyorsunuz ya da bir peygamber tövbe haşa yok yani bu devirde böyle bir insan yok siz sanki 150 yıl önceki insanlardan istiyorsunuz o dönemde varmış böyle insanlara ama şu anda yok yani bu hayallerinizden bir an önce vazgeçin yoksa hayat boyu bekar kalırsınız ya da belki bu sizin tercihiniz çünkü sizin istediğiniz gibi insanlar artık yok nesli tükendi
45 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda şöyle özellikler arayabilirsiniz erkeklerde:
1 empatiyi bilen (kendini senin yerine koyabilen)
2. Daima sakin ve sinirlenmeyen ne yaparsak yapalım sinirlendiği şeyleri konuşarak çözebilme yeteneğine sahip olmalı bağırıp çağırmamalı
3. Kadın ruhundan anlayan yani regl döneminde falan hasta olduğumuzda söylenmeyen aksine çiçek getiren romantik anlayışlı
4. Evlenecek yaşa gelene kadar yeterince birikimi olmuş Kazancı güzel yani siz çalışsanız da çalışmasanız da sizin paranıza ihtiyacı olmayan biri olmalı
5. Hesap sormamalı hiçbir konuda tabiki sahiplenici olabilir seven insan sevdiğini kıskanır o anlamda değil yani örneğin para harcadınız parayı nereye harcadın ne yaptın diye senden hesap sormamalı açıkçası kadınına güvenmeli
6. Adam gibi adam olmalı önce kendisine sonra kadınına gözü kapalı güvenmeli
Bunların yanında tamir ve tadilattan
anlayabilir
7. Ailesine karşı eşine çoluk çocuğuna karşı hem maddi hem manevi cömert olmalı
Böyle kriterler arayın arkadaşlar sizin istedikleriniz bu devirde yok bunu bilin yani
Soran+1 yılBurası blog sitesi değil
- +1 yıl
Biliyorum ama böyle şeyler öne sürerek insanların beklentilerini yükseltiyorsunuz bence bu tür insanlar yok artık bunu kastetmiştim sizin istediğiniz özelliklerde kriterlerde insanlar yok
- +1 yıl
la peygamber olacak biri gelse bu devirde yine beğenmez bunun gibiler ve emin ol o peygambere ilk karşı çıkan kişi de bunun gibiler olur. hayal dünyasında yaşıyor bu tamamen
Soran+1 yılAbartmayin normal şeyler bunlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle ve kesinlikle istediğin özellikler her erkekte olması gereken özellikler.
ERKEKLER VE KENDİNE ERKEĞİM DİYENLER BÖYLE OLMADIĞINIZ SÜRECE EVLENMEYİ D7ŞÜNMEYİN BUNLAR LÜTUF DEĞİL OLMASI GEREKEN BUNU KABULLENİN YOKSA MAĞARANIZDAN ÇIKMAYIN
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻👏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ilk başta karı gibi dırdır etmeyecek, efendi gibi davranacak, sağ sola (hatunlara) gözleri kaymayacak, sevdiğine sadık olacak, sevdiği yok iken bile onu daima düşünecek, ilgisini ve odağını sadece ama sadece ona verecek... ve daha bir çok şey varda şimdi iki saat kafa şişirmeyim😂
10 YorumlaÜzgünüm ama bahsettiğim bu özelliklerde koca ne yazık ki Türkiye standartlarında yok yurt dışında elbet vardır da. Biri varsa diğeri yok Türk erkeklerinde. Bir de en önemli krater hepsinden önemli eklemişsin. Sağdık aldatmasın. Maalesef o özelliklerin çoğu azı laf yapan erkek aldatıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmaz kanka ben inanıyorum olduğuna ve beni bulacağına
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılböyle hepsinin bi arada oldugu biri varsa bile milyonda veya 10 milyonda 1 dir. o da seni bulacagını sanmam sjsjsjs bu tarz istekleri bitmeyen kızlar genellikle hep evde kalıyor.
böyle bi erkeğin de bi karı için ömrünü heba edeceğini sanmam. adam dertsin başına niye dert açsın. tek yaşar rahat rahat yaşar kafasına göre.10 Yorumla Bunların üstüne de iki yumurta da kıralım tam olsun sbshhsb
Şaka bir yana şu özelliklere denk bir erkek bulduğunu varsayalım, peki sen onun isteyeceği özelliklere sahip misindir? Bu kadar şartın varsa sen 20 sene sonra da aynı soruyu sormaya devam edersin.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden namazını kılıyor mu büyüğüne saygısı küçüğüne sevgisi var mı merhametli mi diye sorarlardı ne günlere kaldık be tüm bu özellikleri taşıyan erkek seni napsın acaba 🤣🤣
58 Yorumla
Soran+1 yılDediklerin örtüşmüyor
- +1 yıl
Dini kendine klavuz eden insanlardı senin dediğin türdeki insanlar.
Dine inanan azalmışken bunlar mümkündür?
Soran+1 yılEe ateist mi ettin bizi
- +1 yıl
Ben etmedim.
Söylediklerinde birtane dinimizi ön gören bir özellik var mı? :)
Soran+1 yılBuna sen mi karar veriyorsun
- +1 yıl
Ben değil sen yazarken demiş misin?
İbadetlerini yapsın, İslam dinine uygun yaşamaya çalışsın?
Var da ben mi okumadım :)
Soran+1 yılSanane lan sanane yazmak zorunda miyim
Gizli Üye(18-24)+1 yılFiziksel özellikler dışında zaten bir erkekte olması gereken şeyler bunlar. Fiziksel özellikler de Allah'tan geldiği için bir şey denemez! Ha boyu kısadır ama vücut falan yapar o ayrı ama kısa boyu da uzatacak durumda değil. Belki estetikle tipi biraz düzeltebilir amenna...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCimri kısmı açık olmalı. Her istediğini alamazsa cimri mi olur mesela?
Dağı taşı isteyip de alamayınca cimri diyenlerin sayısı da az değil, çok denk geldim, iPhone istiyor, 3 ayda bir tatile gitmek istiyor, kendi eli cebine hiç gitmesin istiyor.
Kadınların açgözlülüğünden korkuyorum ve maalesef kiyaşadığım hayatı çok çalışarak emeğimle kazanıyorum. Her ortamda beni kazıklatacak biri beni mutsuz eder.
Tutumlu biriyim ama siz isterseniz cimri diyin.02 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben para kazanıyorum zaten onun parasina ihtiyacım yok beni kısıtlamasın yeter istediğimi alirim istedigim yeri gezerim o da benle ayni kafada olsun. Aynı şeyleri isteyelim
Cevap sahibi+1 yılSeni tebrik ederim, ama herkes senin gibi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılSelam,
Soylediklerin özelliklerin içerisinde; saygılı, becerikli, sadakatle, aşk adamı gibi özellikleri olan kişiler olabilir ama tipi yakışıklı olmayabilir...
Ya da;
Yakışıklı temiz ağzı laf yapan erkekte de sadakat çalışkan vs. gibi özellikleri olmaz...
%100 herşeyi bir kişide bulmak imkansız gibi bisey... Bulursan haber et alnından öpeyim...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKusursuz insan özellikleri yazmışsın.
İllaki bunlardan eksikler olacak..
Feragat etmen gerekli.
Ki yeryüzünden böyle bir insan yok.
Çünkü kimse kusursuz değildir.215 Yorumla
Soran+1 yılÖyle valla hepsinde birsey eksik neyden vazgecmem lazim
- +1 yıl
Düşünce yapını bilemem. Senin düşünmen lazım.
Hangisi olmasa da olur?
Soran+1 yılHayirdir diye sildin
- +1 yıl
Terbiye sınırını aştın.
Soran+1 yılSen aştın asıl dinimi sorgulamak senin haddine mi düştü
- +1 yıl
Sana dinini sorgulamadım.
Yazdığın özelliklerde bir tane bile İslam diniyle alakalı özellik görmedim dedim.
Yazılanları daha okuyamıyorsun bu kadar özelliğe sahip insan seni neden alsın?
Soran+1 yılYazmak zorunda miyim diyorum bende?
- +1 yıl
Açıklamadaki gibi koca istiyorum diyen sensin..
Önceliğin İslam dini olsaydı ilk aklına bunlardan önce gelir onu yazardın.
Demekki önceliğin değil.
Soran+1 yılBu siteden mi koca ariyorum ki Müslüman misiniz diye sorayim. Tanimadigin birine önceliğin İslam degil diyemezsin. İslamda bilip bilmeden yargılamak konusmak var mi?
Soran+1 yılHahahahahahhaha sen benim aklımı zikrimi nerden biliyosunda konuşuyorsun acaba
Soran+1 yılKarar mercii sen misin
- +1 yıl
şu an karşında ben olduğuma göre benim..
Soran+1 yılSen şeyh misin
- +1 yıl
Şeyh olacak bişey dediğimi düşünmüyorum..
Soran+1 yılKendini üstün görmen yeterli bilgehan
Hic ozellikleri okumadim ama size her sekilde tatmin eden biri size cekici gelmez, bir zaman sonra sıkılırsınız.
Kısaca şere*siz erkek çekicidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılYazdiklarim gayet şerefli
+1 yılMaşaallah Maşaallah seni tebrik ederim ne istediğini bilen kararlı ve özgüveni yüksek bi kadınsın. Çıktığın bu yol da dik dur sabırlı ol kararlı ol umarım ki istediğin gibi bir koca bulursun.
21 Yorumla
Soran+1 yılZuahhahaha
Ohooooo bunların hepsini japonyada yapılan robotlara yüklesen bellek yetersiz der kusura bakma ama b*k bulursun😅
25 Yorumla
Soran+1 yılKadın kadına düşman
Soran+1 yılBk bulursun yazmak zorunda misin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel tarif etmişsin. hepsini bir arada aynı kişide bulmak zor ama imkansız değildir sanırım. ya nasip diyelim.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel yorumlardan biri
+1 yılMerhaba KScan Halemsu ☺️ öncelikle şunu söylemeliyim, bu kadar saydığın özellik bir arada ve bir kişide bulunması imkansız ama ola ki buldun onun adı koca değil 4/4'lük bir İNSAN'dır ve aynı zamanda ÜTOPYA'dır. ☺️❤️🌹 Ve zaten bulabilirsen bu da oluyor ki sen İMKANSIZ'ı başarmışsın 👍💪🥰😍😘❤️🌹 o zaman yürü be derim sakın bırakma derim tut sıkıca hatta bağla kaçmasın 🤭🤗
01 Yorumla
Soran+1 yılBulsam yapışacam
- Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı.
+1 yılEvet bu istediğin olabilir ama cennete girebilirsen.
Tanıdığım 100 kişideki özellikleri bir araya toplasam bu kadarını tutturamiyoruz.
🤣🤣😁09 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 ben inanıyorum var bence ssj
- +1 yıl
Evet var cennette diyorum
Soran+1 yılDünya dada var bence yeterki biz isteyelim Allahtan😉
- +1 yıl
Doğru söylüyorsunuz.
Rabbim hayırlısını ve en iyisini nasip etsin size 🤲 aminn.
Söylediklerime bakmayın espiri olsun diye söyledim.
Soran+1 yılYok yok sizi önceden görmüştüm düzgün birisiniz o yüzden düzgün cevap verdim amin bu arada
Soran+1 yılAllah a vereceği hiçbir şey ağır gelmez
- +1 yıl
Teşekkür ederim anlayışınız için.
Evet Allah'a hiçbir şey ağır gelmez
Soran+1 yıl🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yıl🤲🏻🤲🏻.
+1 yılGayet güzel istekler ama erkek denen mahlukatın sapıklıkta çığır açtığı bu devirde gerçek efendi erkeği bulman zaman alabilir, sabret, kalbini aşka kapatma ve her önüne gelen sapığa aldanma, ayrıca sende sapıklaşmaya başlamış kadınlardan olma!
00 Yorumla
+1 yılSen ilk önce bir sor böyle biri dünyaya gelmişmi😂
37 Yorumla
Soran+1 yılEglenen biri dis
- +1 yıl
Ne yazmıssın anlamadım valla
Soran+1 yılYorumlarda sacmalamışlar
Soran+1 yılSen gülüp gecmissin olması gerektiği gibi onu diyorum
- +1 yıl
Haa aynen teşekür ederimm 🤍🤍🤍
Soran+1 yıl❤️❤️
- +1 yıl
🤍🤍🤍🤍
+1 yılVallahi aynı benim isteklerim gibi, kim istemez böyle kocayı mdmfnfnf
10 Yorumla
+1 yılBu profil resmiyle senin aklın başında bir kadın olduğuna inanmıyorum 🤣
23 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim zaten shsh
- +1 yıl
Bu sevdadan vazgeç oyüzden 😁
Soran+1 yılHayır
Böyle bir erkeği ucundan kulağından gördün mü bir yerde?
20 Yorumla
+1 yılAnnesine nasıl davransın? Bak ondan hiç bahsetmemişsin :)
219 Yorumla
Soran+1 yılKendi anasina mi
- +1 yıl
Evet.
Soran+1 yılAnasini baş tacı yapsin ama benide ezdirmesin
- +1 yıl
Oo dindar da olsun mu? Cumalara gitsin mi:):)
Soran+1 yılSen kendini mi sayiyosun
- +1 yıl
Ahahaha hayır. Diğer 25 tanesini tutturduk geriye 2 tane mi kaldı:):)
Soran+1 yılSon yazdığın İslam'ın şartı önce
- +1 yıl
Tamam dindar olsun mu?:)
Soran+1 yılOlacak tabi ilk basta o saymama gerek yok
- +1 yıl
25 tane madde var, dindar yok. O default geliyor diyor:)
Soran+1 yılDefault ne
- +1 yıl
Fabrika ayarı gibi düşün. Otomatik ayar.
Soran+1 yılKardeşim dindar yazmak zorunda miyim o zaten olması gereken madde onu saymıyorum bile o olmazsa zaten olmaz herkes bunu yazmis yav yazmak zorunda miyim Allah biliyor onu burdaki dinsizlerin diline niye dolayayim dinimi
- +1 yıl
Ama ya ateist biri çıkıp bende bu 25 maddenin hepsi var dese... İlk başta belirtmen gerekmez mi? Umitlenmez mi sonra?
Soran+1 yılİyide sanalla benim işim olmaz ki normalde zaten söylüyorum soruyorumda
- +1 yıl
Haa tamam sen buradan aramıyorsun, sadece çok mu diye sormuşsun. Ok :)
Soran+1 yılEvet. Bu siteden koca mi aranir. Niye yazayım çok şükür Elhamdülillah müslümanım. İlk sartim o zaten bunu neden aciklamak zorundayim
- +1 yıl
Tamam. Hayırlısı olsun hakkınızda :)
Soran+1 yılTeşekkürler kusura bakmayin siz kibarsiniz sizede ayni muameleyi yapmak istemem yorumlarda delirttiler beni
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence siz bunlardan da sıkılırsınız.
Kavga edemediği için kavga çıkaran kadın var yer yüzünden.
Bu arada Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun05 Yorumla
Soran+1 yılArada adrenalin lazım gjfg
Soran+1 yılTenk yu
- +1 yıl
Doğru tespit dimi 🤣🤣🤣
Soran+1 yılDoğru ben kavga seviyorum sbshs
- +1 yıl
Genel olarak bu algı var.
Canı sıkılınca kavga etmek isteyen kadın var.
Siz ne kadar bunu yaparsınız bilemem.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bugün kızlarla konuşurken şeyi fark ettik hayat ne istediğini bilenlere gönderiyor gibi istediklerini. Umarım sana da gönderirler.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarim askom valla önceden her özelliği kabul ediyorumdum zamanla insan tanidikca ne istediğimi ve ne istemedigimi kesfettim o yüzden neden herşeyi kabul etmek zorunda olayim ki mantıklı olmak en iyisi
+1 yılBöyle bir erkek bulmak zor çünkü kriterlerin yüksek. Özellikle de böyle bir Türk erkeği bulmak daha da zor ama imkansız değil. Dua et Allah kabul eder belki.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYurt dışında bu özelliklerin tamamına sahip birini bulmak daha kolay olabilir 😂 ama sen hepsine sahip olursan karşına da senin gibi çıkar çünkü herkes kendi dengini bulur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİstekler baya güzel. Bu kriterleri herkes aramalı. Hem kadında hemde erkekte.
12 Yorumla
Soran+1 yılAkıllı mantıklı insan yorumu
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleye Herkesin ilgisi farklı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSaydığın özellikler bütün erkeklerde var Fakat sen karşı cinste bunlardan birini eksik görüyorsan Bu eksikliği önce kendinde aramalısın erkek tarla gibidir ne ekersen onu biçersin
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahh güldürme beni
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Liste de 95% kendimi gördüm. İnşaAllah bulursun.
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- +1 yıl
😄😄😁😁
Ahahahaha aşkım bulursan bize de haber ver😂 şaka bir yana adam da demez mi sen de ne var diye😂
10 Yorumla
+1 yılSiparişin alındı canım çıkmaz ayın son çarşambası siparişin gelir 😄😄😄😄
16 Yorumla
Soran+1 yılİnşirah yazmışsın bilmez misin Allah'a vereceği hiçbir şey zor gelmez
- +1 yıl
Yazarak dile getirene cvp bulamadım 😄ama bide elini açıp dua etmeyi dene
Soran+1 yılÇok biliyorsunuz
- +1 yıl
Bilgili olmak iyidir 😊
Soran+1 yılBaya iyi
- +1 yıl
bekleyenler arasında 1150 kısısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu var mi yani?
Analar boyle bisey mi dogurmus?
Helal valla bundan'i olana...
14 Yorumla
Soran+1 yılYoksada olsun gelsin
- +1 yıl
Evet bence de olsun gelsin.
Bu baska bi generation cunku 😄
Soran+1 yılHshsjd
- +1 yıl
😂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu özelliklerin hepsine sahip adamın gay olma ihtimali %98.
13 Yorumla
Soran+1 yılAaa neden
- +1 yıl
Malzeme belli, bu özelliklerden 3 tane max
Soran+1 yılOhoooo
Çok değil tabii ama o seni bu görüntünle taşıyamaz bence, makyajı biraz azaltman lazım🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖlümsüz, terlemeyen, idrar dışkı çıkarmayan, hasta olmayan falan da olsun mu? Olmayan bi canlı türüne doğru gidiyoruz
218 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bunlar gayet normal şeyler bu arada. Çünkü böyle erkekler var ama sizin kulvarınız farklı.
- +1 yıl
Bu özelliklere bir sürü kadın da sahip yani zor bir şey de değil böyle bir insan olmak
Cevap sahibi+1 yılKulvarımız falan farklı değil, herşeyi bir arada neredeyse hiçbir şeyde bulamazsın, yani gerçekçi olalım; ütopik
- +1 yıl
Ütopik olan sadece sensinnn
Cevap sahibi+1 yılNe desem boş, izah etmek zor. O zaman hadi umuyoruz ki denk gelirsiniz. Rastgele
- +1 yıl
Normal dediğim kızın yazdıkları bu arada ve senin yazdıkların onunla tamamen alakasız
- +1 yıl
Tamam kavga etmeyin
- +1 yıl
Kavga yok medenice tartışıyoruz sen maydanoz olma 😂😂
Soran+1 yılOha ben bu yorumu ve altindaki kavgayi nasil gözden kaçırdım
Soran+1 yılFlawsome gercek dost sen yokken seni savunandir bundan sonra dostumsun dhsj
Cevap sahibi+1 yılKavga yok, ben "zor" diyorum, "e hadi umuyorum dilediğiniz kişilere denk gelin" diyorum. Sıkıntı yok, sadece bana göre birçok kriter bir arada bulabilmek... mesele
- +1 yıl
@halemsu teşekkürler 😅😅
- +1 yıl
@cevapsahibi tamam
Soran+1 yıl❤️😂
- +1 yıl
Kavga etmeyin guzularım
Cevap sahibi+1 yılO zaman eğlence şart
https://youtu.be/tDt0b6nhM-s?si=_-CQmh5KnNpiFc4f
+1 yılAnaaaa tüm özellikler bende var 😳 Neyse ki burada koca aramıyorsunnn😅
03 Yorumla
Soran+1 yılSen zaten evli çocuklu değil misin sjsj
- +1 yıl
Çocukluyum, evli değilim ;)
- +1 yıl
Çocuksuz istiyorum yazmayı unutmuşsun. Alacaksın mecburen beni kaçarı yok😒
Önce kızımızın meziyetlerini görelim. Genelde evde popiş büyütüp sakız ile bıyık alirken sikilan kadin listesi galiba
00 Yorumlaİnsan bi kendini sorgulamalı, ben neyim de ne bekliyorum diye.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanki yatlar katlar istedik
Gizli Üye(25-29)+1 yılOhooo hayırlısı nasip kısmet demiyorsunuz da sıraladıkça sıralıyorsunuz, biraz fazla olmuyor mu sizce de, erkekler de aynı şekilde, böyle sıralama yaptıkça elinize ne geçiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAllah sen iste ben vereyim demiyor mu
Cevap sahibi+1 yılÖyle de, normal bir insanın davranması gereken bu davranışları lüks görüp üstüne bir de ketçap mayonez olsun mu diyorlar, o yüzden en iyisi hayırlısı deyip geçelim. Ya da en azından ben böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılÇünkü kendilerinde yok
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı. Böyle birii nerede satılıyor arkadaşlar bime mi geliyor yoksa 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılAktüel ama erken kalk kaparlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de ilan veriyorum
Üniversite okumasa da olur işi olsun
Benden uzun boylu olsun beni sevsin aşık olsun cimri olmasın... Geceleri uyutmasın 😂😂 anasının ağzına bakmasın, çalışmama karışmasın çocuğumuz olunca ona iyi bir baba olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Böyle birisini bulmak zor olmaz ama o kişide kendisini kolay kolay başka birisine vermez.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa kendinin farkında değilse
+1 yılAğzi laf yapan erkek asla ilgimi cekmez
Diger saydigin krıterlerde birini bulursan banada haber et00 Yorumla
+1 yılAslında önemli olan kusurlarıyla sevebilmek. Beni kusurlarımla sevmeyen biri mükemmel olsa dahi benim için bir şey ifade etmez. Üzgünüm.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Abartmiyorum ve hemen hemen tum sartlar uyuyor😁ne zaman biraraya geliyoruz, evleniyoruz🤣😁
012 Yorumla
Soran+1 yılMeslek uymuyor gibi
Soran+1 yılYok arkadaki foto elindeki telsiz djsj
Soran+1 yılEe tamam bisey demedik jdjd
Soran+1 yılMeslegine saygım sonsuz 🙏🏻
Soran+1 yılNiye saygım var onunla bu ayrı
Soran+1 yıl🤷🏻♀️🤷🏻♀️
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılTarihi iyi olan biri olarak söylüyorum: Sevr Antlaşması gibi olmuş. Damat adayı okursa kağıdı yırtıp atar. 😄😄😄😄😄😄😄
00 Yorumla Daha isteme aşamasında damadın annesine laf yetiştirmeye başlayacak gelin listesi :D :D :D :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAaa o olmaz iste o kırmızı çizgim
Mantıklı istekler ama Türkiye de hepsini bulmak zor
01 Yorumla
Soran+1 yılAli ekspreste var mıdır
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. İstersin belki bulursun ama rüyanda haha🤣🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Oyle bişey olsa seni mi alırım, giderim çok güzel kadınla evlenirim, senin bunun karşılığında verebilcek tek şey var o da yatak başka bişey yok.👌
01 Yorumla- +1 yıl
bu kafada oldugun icin zaten "oyle bir sey" olamıyor. kızlar eğitimli, düzgün karakterli adam istediklerinde su erkeklerin yatak ve cinswllik konusu yapmaları ne kadar ezijbir psikolojide olduklarını cok iyi gosteriyor.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet cok şey istiyorsun, öyle birini bulması zor. Fakat beklentiye girmeden olduğu gibi yaşarsan istediğin olur.
00 Yorumla
+1 yılHenüz bu versiyonu çıkmadı ön siparişinizi alalım başka ekletmek istediğiniz bir özellik var mı not alalım hanımefendi 😁✍🏻😁
00 YorumlaSen öyle çok şey istemissinki bu özellikler sende var mı eğer varsa böyle bir hakkın var yoksa boşa arama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun okumadım ama çok şey istemiyorsundur bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBi oku karar ver
- +1 yıl
Çok uzun ama neyse okuyorum tamam
- +1 yıl
Ne desem şimdi böyle birisi zor bulursun yoktur zaten
Soran+1 yılDeme öyle vardır djd
- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?