Dostça ayrılmak ilişkilerde oldukça nadir görülen bir durum. Çoğu ilişki kavgayla son bulur ardından da bir daha eski sevgilinin yüzü görülmek istemez. Eski sevgililerinizle dostça ayrılmayı başarabildiniz mi?
Biz medeni insanlarız dostça ayrıldık.
Dostça ayrılamadık canı cehenneme.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski sevgilinizle dostça ayrılmayı başarabildiniz mi?
Eski sevgilinle dost olma fikri her zaman güzeldir ama dost kalabilme olayı epey zahmet gerektirir. Mesajlardaki sevgi sözcükleri yerini surette gülümsemelere bırakır. Dost kalmak önemli değildir aslında, olur ya dünya hali işte; karşılaşırsın bir yerde de yolunu başka yöne çevirmeyesin diye güzel bitirirsin. Mühim olan o insanı kaybetmemektir. Gün gelir akıl danışırsın. Yaşanan o tutkulu aşkı yarıda bırakırsın da eski sevgilin gibi görmezsin, hayatında değer verdiğin insan olarak görürsün. İşte o zaman her şey kolaylaşır. Zaten kişisel hırsları olmayan her insan bunu yapabilir. Yapmalı da...
Dostca ayrılırım olmaz kavga ederim ayrılırım kinim durmaz eski sevgili eş diye birşey olmuyor işte keşke 1 kere sevmeyi başarabilsek belkide bende problem var dostca ayrılsan açık kapı kalıyor kötü ayrılsam öfke kontrolü çok zor... kötü boşandım şu an gidip tekme tokat dalasım var aklıma düştü gece gece...
Her zaman güzel gitmek isterim ve bunu başardığıma da inanıyorum arkamdan hep iyi bahsederler bir tane kötü söyleyene şahit olmadım ki ben de aynı şekilde bir kötülüğü olsa bile hep iyilikleriyle yâd ederim. Çünkü gönlümde yer ettiyse elbette kıymetlidir aksi kendimi inkar ve haksızlık olur.
Dostça ayrılmak bana medeniyetten ziyade sevgisizlikten kaynaklı geliyor. İnsan sevmediği önemsemediği biriyle güle oynaya ayrılabilir hatta sonra arkadaş kalabilir. Ama seviyorsan kırgınlıkların kızgınlıkların illa ki kalır. Sözlerim yanlış anlaşılmasın çirkefliği savunmuyorum ama içinde fırtınalar kopmuyorsa ayrılırken sevmiyorsun demektir.
İyilikten maraz doğar. Sen iyi olsanda karşındaki iyi olmadıktan sonra nasıl ayrıldığını söylemeye gerek yok. Çünkü senin elindeki kartlar iyi ama karşındaki kalitesiz olursa; Elindeki iyi kartları sabır göstersende kaybediyorsun. Karşındaki insana birlikte olan kararınıza bağlı bir durum bu iyi ayrılmayı tercih ederim lakin kötü bittiyse muhattap olmam kısa keserim çirkinleşmem. Ayrıca iyi ayrılsamda asla muhattap olmam. Bitenle iyi olmak kötü olmak bittikten sonra önemi yok
Genelde sessizce ayrılırım ben. Ne dostça ne düşmanca. Duruma göre değişir. Ama hiçbir eski sevgilimle dostça da ayrılmadım yani ayrıldıktan sonra oturup arkadaşça konuşmuşluğum elbette yok. Şair demiş ya ''Sen bana yar olamadın dost nasıl olacaksın'' diye.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İki tane oldu ikisi ile de kanlı bıçaklı ayrıldık. İlki beni aldattı 6 yıldır birlikteydik bende intikam almak için onu ikinciyle aldattım ama aslında aldatma denemez çünkü suç bende değildi ben terkettim o peşimi bırakmadı ikinci de bana aşık olduğunu söylerdi sonraki gün nişanlandı bende intikamımı çok acı aldım asker arkadaşıyla evlendim 😄😄
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sadece birisiyle. evet görüşüyorum hatta evlendi karısı da beni evine davet ediyor ama ben bu denli yakınlığı kabul etmediğimden sadece face ortamında görüşüyorum. çünkü gerçekten onlar da ben de kötü insanlar değiliz ve bizim aramızda konuşma dışında cinsel bir şeyler geçmedi eski sevgilimle. aradan 16 yıl geçmiş çocukluk aşkı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hayir cunku cok kirilmistm onu terk etmek zorunda kaldim
bana beddua etti ve dedi ki ; sen asla mutlu olamicaksin bedduam hep ustnde olcak BEDDUASI ters tepti okadar mutlu bir evliligm varki Şu an :D :) yanii... benim bedduam tutmustr ama bundan hic süphem yok
Öyle birşey olmaz. Ama sınıfta bir kızla 2 hafta kadar çıktım. Dostça ayrılaım diye bana ısrar etti. Şimdi ise en büyük düşmanım oldu. Öyle çocuksu hareketler sergiliyorki hani tek korkum kadına şiddetten adımın anılacağı.
Hayir... Tabiatin kanunlarina aykiri... tutkulu bir sekilde seven... öyle kanka gibi yumusak yumusak ayrilmaz... Olayin tabiatin aykiri... ben devamli HIR cikartirim... sevdigim zaman tutkulu severim, o zaman da bu ona alev gibi geri döner...
Evet kimi iliskiler dostça ayrılarak bitebiliyor hatta biriyle ayrılık sonrası arkadaş olarak görüşmeye devam ettik bana çalıştığı yerde is bile ayarladi bir süre beraber çalıştıktan sonra memleketine kesin donus yaptı ve orda evlenmiş..
Bir çocuğun duygularıyla oynayıp kalbini paramparça eden biriyle dostça ayrılabilirmiki. Üstüne 2 yıl sonra ben hala unutamamışken kendini gizleyerek bana ulaşıp iyi ol geçmişi unut diyen birisiyle
Ayrildiktan sonra hayatimi zindan etti. Bu sefer arkadas olduk. Hayatima karismaya devam etti. Arkadasligimizi bitirdim, numarami degistirdim. Ruh hastasi pesimi birakmadi. Numarami ozelden aradi. Engellemek icin arastirma yaptim. Ozel numarasini da engelledim. Baska numaradan aradi agliyordu bu sefer beni de uzdu ve arkadasligimiz hala devam ediyor lanet olsun..
kendisi kavgayla ayrılmaya çalıştı yok işte yaptığım hiçbir şeye değmezsin falan dedi baktı benden öyşe bir tepki yok düzgünce konuşuyorum en son allaha emanet ol kendine iyi bak deyip sustu karşılıklı sustuk ve bitti
Medeniyetle alakasi yok. eski sevgiliden ayrilmayan erkegin tek amacı -el altinda dursun" kadinlar daha saf bu konuda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Basta o kadar siddetli oluyor ki ayrilik, tabi taraflar birbirini cidden sevmisse, ayrilik sonrasi dost olmak imkansiz oluyor. Ta ki uzerinden bir kac yil gecip iki tarafta kendi yoluna bakana kadar. Anca o zaman dost olunabilir. Bence👐
Hafızanı kaybetmeden nasıl yaşanan herşeyi görmezden gelip "ey aşk" tarzı tamamiyle dostane bir diyalog kurabilirsin ki yani? mantığa ters. Olmaz öyle şey kendimizi kandırmayalım..
Dostça ayrıldık arada geride bıraktığı eserine ne halde diye bakıyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kavga edip ayrilanlar gercekten sevmis ciftlerdir. Dostca ayriliyorsan ya ask tamamen gitmistir ya da iliski suresinde ask yoktu daha cok mantik agir basmistir.
@peteninejdergası her iki cinsten birbirine dost olmaz diyorum ve polemik yaratmıyorum, diğer cinsiyetler ile ilgili fikir sahibi değilim, cinsiyetçi değilim
Dostça ayrılmak zor bir tafaf yine sever her konustugunuzda umutlanir buda onu üzer karşındakini
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
O nasil sık tartisip ayrilanlar medeni degilmi? Ohh sevgili ol dost ol yiyis yiyis sonra yanindakile yiyis sonra bir yanindakile... ve dost ol. Lutfen biraz zeka ! Uyusmazsin ayrilirsin okadar ne dostu.
En İyi Cevaplar