Bu söz her zaman için söyleniyor, ama eski sevgiliden arkadaş olmak arkadaş kalınmaz, bunun olması için duygularını aldırmak gerekiyor, başkasıyla birlikte olmasını kaldırabilecek varsa olsun ben selam dahi vermeyi istemem.16 Mayıs 2021 Pazar Saat 21:17
Seni terk eden eski sevgilinle arkadaş olur muydun?
Maalesef hayatta her zaman her konuda olduğu gibi aşk ilişkileri konusunda da yeteri kadar insanlar şanslı olamıyor bir takım olumsuzluklar anlaşmazlıklar ve en büyük sorun da insanların birbirini dinlemeden sadece kendisini ve sadece kendi doğrularını haklı görmesinden kaynaklı olarak, çeşitli tatsızlıklar meydana geliyor. En başında birbirini çok sevdiğini söyleyen bir birinden vazgeçmek istemediğini körkütük aşık olduğunu söyleyen insanlar belli bir zaman sonra ve evlilik yaptıktan sonra bambaşka huyları bambaşka düşünceleri ortaya çıktıktan sonra anlaşmazlıklar sonucu ayrılıkla sonuçlanabiliyor. Bu sadece evlilik hayatı için değil normal aşk hayatında nişanlılık döneminde sevgililik ya da flört döneminde bu tarz anlaşmazlıklar söz konusu olabilir çünkü insanlar hiçbir zaman kendi haksız olduğun tarafları kabul etmek istemiyor. Bu kadınlar için de böyle oluyor erkekler için de böyle oluyor, sadece benim dediğim doğru senin dediğin yanlış mantığı ile insanlar birbirine yaklaştığı için anlaşmazlıklar ve birbirini anlamadan hareket eden insanlar ilişkinin olumsuza yorulmasına ve bunun sonucunda ayrılık da sonuçlanmasını neden oluyor. Şimdi burada sorunun cevabına gelecek olursak birtakım olumsuz olaylar olmuş insanlar ayrılmış artık ilişki tamamı ile bitmiş saygı sevgi denen bir şey kalmamış, ama insanın sinir katsayısı belli bir zaman sonra sakinleşmeye ve kendi kendini düşünmeye neden olabilir bunun sonucu olarak da insanlar hatalarını gördükten sonra ve hala içinde duyguları varsa birlikte olabilirler hiç olamaz diye bir kural yoktur. Ama şu bir gerçektir nasıl İlk heyecanlar ilk aşklar İlk başlangıç olan ilişkiler ilk heyecanını yakaladığı gibi sonradan olmayacaksa ayrılan insanlar da o ilk heyecanı ilk mutluluğu yakalaması biraz zor olacaktır buradaki en büyük sorun eğer birlikte olmaya tekrar başladıktan sonra geçmişteki hataları iki taraf da bir kenara bırakmadan ya evet zamanında şu olay olmuş da bu olayda ben haklıyım seni haksız görüyorum sen haksızdın gibi söylemler devam ederse o ilişkiden bir hayır gelmez ama genel itibari ile de şöyle bir şey vardır insanlar tatsızlıklar ayrıldığı için her ne kadar şans verilirse verilsin eski ilişki tekrar olmaz yani olumlu taraflarını da ele aldık olumsuz taraflarını ele aldık bundan dolayı olmayacak bazı şeyleri zorlamanın gereği olmadığını düşünüyorum.
Eski sevgililerimden birkaçı ile arada hala yazısiriz, çünkü benim iliskilerim kavga dövüş bitmez. Elbette eski sevgilinin yeni sevgilisi olduğunu bilmek hoşuna gitmez ama bir zamanlar değer verdiğim birine ilişkim bozuldu diye tü kaka demem ve onun her zaman iyiliğini isterim.
Onun tqdını aldıysam sadece cinsellik değil tabi olay her anlamda içimde ukde kalmamışsa olurdum niye olunmasın içimde ona sahip olma arzusu varken arkadaşlık olamaz ama
Ben birini gerçekten sevmişsem onunla arkadaş kalamam, yüzüne her baktığımda canım acır. Dolayısıyla arkadaş kalamazdım. Arkadaş kalanların da aralarında bir şeylerin bittiğini düşünmüyorum veya tam aksine birbirlerini hiç sevmemiş de olabilirler.
Arkadaş demek , sırtını yaslayacagin taş kadar sağlam karakterli, sadık , ihanet etmeyen demektir. Şimdi soruya gelelim. Sadakatsiz birisine sırtımı yaslayacak kadar güvenmem. Güvenen varsa bilemem.
İşim olmaz. Eski kaşardan tost, eski sevgiliden dost olmaz. Net. Bazıları yazmış düzgünce ayrılırsak neden olmasın. Düzgün olsaydı ayrılmazdınız kardeşim. Varlığı sana sıkıntı yaratan insanı çevrende tutmayacaksın. Bu kasar net.