Demek ki bilmiyormuş bilse böyle bir tepki vermezdi. Ayrıca ok ne ya bu kadar duygusuz olma insan gibi anlat derdini uygun bir dille sevgilinin olduğunu eskisi gibi olamayacağınızı yazmasını istemediğini soyle.
4
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya bence yalan söylüyor biliyordu o ondan sinirlendim kizla önceden bir şeyler yaşadık sonra ben onu terk ettim özledim yazıyor
Hoşuma gitse bunları yazmadım emin ol ben onu wp dan engellesem gerçek hayatta karşıma çıkacak bir şey farketmeyecek bir daha benimle konusma bana da yazma dedim ayrıca bu konuşmadan sonra kızı her yerden engelledim
Sen kendini ne sanıyorsun ya çocuğa bak, bir adama yakışan en güzel şey merhamettir, sen de merhamet yok. Madem başkası var engelle kızı da sana bakıp durmasın, sana yazıp daha fazla kaldırmasın bir yerlerini
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle sakin ol aslan parçası ben kimseyi öyle engelleyip de cevapsız bırakmam özledim yazmış nedenini açıklarım onu sevmedigimi dobra dobra aciklarim. Sevdiğim insana karsi merhametliyimdir. Ok?
Küfürü geçtim “ok” nedir? bunu bana yazacak birini ben engellerim zaten, ne olursa olsun böyle bir cevap vermemeliydin kız bilseydi sevgilin olduğunu muhakkak yazmazdı sana.
Ya sizin gibi insanları cidden anlamıyorum ne zaman böyle bir konuşma geçse fake diyenler çıkıyor ne yapayım? İspatlamak için önceki konuşmaları da mı atayım
Kotu bir sey yapmis olsaydi bize sorma geregi bile duymazdi. Kafasina gore takilirdi. Bize sorduguna gore biraz olsun haketmedigini dusundugunu dusunuyorum
En İyi Cevaplar