Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aseksüelim. Evet bence de gerçek aşk bizimki olur çünkü ben mesela bir kızı seveceğim zaman cidden kişiliğini ve kalbini severim aklımda onu yatakta hayal edip fantezi kurmam, tamamen ruhuna aşık olurum. Ve şunu da söyleyeyim aseksüellik sonradan kazanılan veya sonradan kaybolan bir şey değil. Hayatının bir kısmında bile karşı cinse ilgi duyduysa o kişi aseküel değildir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGercek olduguna inanmadım pek ama neysse 😄
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası bana inanmaman beni pek ilgilendirmez zaten, iki yabancıyız sonuçta. Ama yazdıklarım gerçek şeyler, yani bir gün bir aseksüel ile karşılaşırsan ve aseksüel olduğuna inanırsan bu dediklerim onun için geçerli olucaktır. Ve bir aseksüele dediklerimin aksini kanıtlamaya çalışman ona Dünya'nın düz olduğunu kanıtlamandan daha zor olur. Bu konuyu araştırmanızı tavsiye ederim.
Nikola Tesla, İsaac Newton'un aseksüel olduğunu okumuştum, bu isimlerin taşımış olduğu özellikleri tartışmaya gerek bile duymam.
10 Yorumla
+1 yılBenim bir tanıdığım var. Aşık oluyor ama cinselliğe dair hiçbir dürtüsü yokmuş..
15 Yorumla- +1 yıl
Aseksüellerin çoğu âşık olmuyor
Soran+1 yılEvet aynen öyle oluyor zaten. Biz de digerleri gibi duygusal seyler hissediyoruz birilerine karsı
- +1 yıl
Aşk ve cinselliğe dair hiçbir ilgileri yok. Ama bir kısmı aşık oluyor fakat cinsel hissi yok.
+1 yılInsan sevdiğine dokunmadan durabilir mi yahu.
Çok saçma bir şey.05 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyorlar da
Soran+1 yıl@nabermayk1 genelde seviyorlar aseksüeller de
- +1 yıl
Ya seviyorlardir ama insanin cani sevdiğine kayniyor falan. Işte öpüşmek öpmek dokunmak falan istemiyor musun. Böyle aniden gelen istek falan da mi yok.
Soran+1 yılSarılmak ve el ele tutusmak yeterli geliyor
Hem böylesi cok daha saf temiz güzel :)- +1 yıl
Anladim o yeterli geliyorsa ne âlâ 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılBen aseksüelim
soruları alayım :D12 Yorumla
Soran+1 yılOo erkek aseksüel zor bulunuyor 😄
Ne zaman anladın bunu kac yasında- +1 yıl
16 yaşımda :)
Niye evleniyor madem öyle mantıksız değil mi
116 Yorumla
Soran+1 yılKendi gibi aseksüel birini bulursa mantıklı 😄
Soran+1 yılBen vermedim ki baskası eksilemis, hatta al sana benden bir artı 😄 Hayır sadece igrenc geliyor
Soran+1 yılYani umarım öyledir
Soran+1 yılMesela cevremdekilere bakıyorum herkes bu konuda cok fazla meraklı istekli, bende hic böyle bir merak yok üstelik igrenc geliyor. Ama belki de diyorum gercekten sevdigim biri oldugunda bu düsüncem degisebilir, zaten arkadaslarım da böyle diyor. Böyle yani bakalım
Soran+1 yılAseksüel diye bir seyin oldugunu da bilmezdim ben yeni ögrendim arkadaslarım sayesinde
- +1 yıl
işte saçma sapan bilip bilmeden insanlar hakkında yorum yapmayı sevenlerin yüzünden böyle fikirlere kapılıp yanlış yapıyorsunuz, onu sana söyleyenler belki de anlamını bile bilmeden nette gördükleriyle konuşmuşlar herkesin her dediğine kulak asma, herkes her şeyi çok iyi biliyor zaten..
Soran+1 yılBazıları aslında aseksüellik diye bir sey olmadıgını söylüyor bazıları da oldugunu hatta dogustan gelen bir sey oldugunu söylüyor, tıpkı lez ve gaylik gibi. Bilemedim hangisi dogru
Soran+1 yılLez ve gayler genelde toplum icinde dıslanır. Kimse dıslanmayı istemez bu yüzden insan gercekten öyle degilse neden öyleymis gibi yapmayı secsin ki neden dıslanmayı secsin? o yüzden ben onlara da inanıyorum
Soran+1 yılYani ben de öyle düsünürdüm eskiden ne sacma bos isler der inanmazdım. Yakın arkadasımın lez oldugunu ögrendim ve erkekleri sevmek icin kendini cok zorladıgını ama olmadıgını söyledi. Aslında kendi de farkında bunun normal olmadıgını ama yapacak bir seyim yok diyor ben de istemezdim ama böyleyim iste diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAseksüellik bence doğuştan gelen bir hediye. Keşke ben de öyle olsam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbilmiyorum ben kadinin uzerindeyken sanki kitap okuyor gibiyim odaklanamiyorum
00 Yorumla
+1 yılZira mı? Zira nedir yav?
00 Yorumlabir dene diyecemde tek taraflı olmuyor zaa
00 Yorumlabeden uyumu olmadan eksik kalır o gerçek aşk işi
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi. Evlenmem.
00 YorumlaSeksin tadını alamamak ne kadar kötü...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı. A seksüel biri niye evlensin ki
08 Yorumla
Soran+1 yılBirlikte yasanabilecek baska bir sürü güzel sey var
Soran+1 yılAyrıca cocuk sahibi olmak icin
Soran+1 yılGenelde seviyorlar aseksüeller de
Soran+1 yılSon yorumu baska yere yazacaktım yanlıslıkla buraya yazmısım. İliskiye girmeden de cocuk sahibi olunabiliyor artık tıp gelisti 😄
Soran+1 yılEn iyisi o olur o zaten 😄
Normal durum
00 Yorumla
+1 yılKötü
00 YorumlaHic bir sey
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım