Kızla bir haftadır konuşuyoruz buğün buluştuk akşam konuşurken böyle bişey yazdı ne demek istedi anlamadım yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar ne demek istemiş yardım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kardeşim eğer açık açık böyle bir şey söylediyse demekki ona seni seviyorum demeni istemiyor sana efendisinde demiş heralde seni diğer sevgilileriyle kıyaslamış ve monoton bulmuş olabilir. Kız seni değerlendirmiş ve bence ilerlemek istemiyor gibi. Ama sana iyi bir tavsiyem var biraz sert yap yani eğlenceli ve heyecanlı konuşmalardan sonra seni biraz normal bulmuştur. Burada yapacağın en büyük şey ona kendi değerlerini sert bir şekilde ortaya koyup onu biraz aşağılamak ama hoşlandığınıda söyle biraz sert yap
kardeşim duygularından vazgeçme bu hayatta elde edilemeyecek şey yoktur insanı kötü duruma sokan umutsuzluğudur. Kaybedecek bir şeyin yokmuş gibi konuş kızla. Ona soru sormak yerine mutlu olduğun anılarını falan anlat. Ben bugüne kadar kaybettiğim her ne varsa suçu kendimde ararım çünkü uğruna vazgeçtiğim zaman kaybetmişimdir.
Kız sana senden çok hoşlandım ama eski den konuştuklarımlada öyle zannetmiştim. şimdik seni kaybetmek istemiyorum demiş.(ben öyle yorumladım). kız seni seviyo. net. ama sen lafı bir çevirmişsinki kızda niyetimi anlamasın diye lafını ilerletmiş. kız seni yoklamış oltaya gelmemişsin iyi bişey. aradabir. tam sohbet iyi giderken işim çıktı by akşam yazarsan devam ederiz de. yani ipleri kendi elinde tut 2 haftaya açılır sana
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saolasın kardeşim inşallah öyledir yüreğime su serptin inşallah öyledir
Bana seni sanki oyalıyormuş gibime geldi. Yani hayatında bence 1 kişi daha var pek fazla on yargıyla yaklasmak ıstemıyorum bilemem tabi de, sadece bu bana gelenler ve benim hissettiklerim.
Reis sen şimdilik arkadaşlığa devam et ama hoşlandığını da belli et ne bileyim ona sürprizler yap buluşmaya giderken gül falan al bunlar ince ayrıntı kız milleti etkilenir böyle şeylerden sen çabanı göster elbet çıkarsanız bir gün senden iyisini mi bulacak sanki
Git reis hayırlısıysa olur ama çokta umut bağlama bizim türk kızları biraz egoist eğer çok yüz verirsen bir yerleri kalkar egosu tatmin olunca seni bırakır orantılı davran arka arkaya mesaj atma cevap vermezse üstüleme ertesi gün günaydın mesajı at
En İyi Cevaplar