Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar öncelikle iyi geceler dilerim hepinize kızlar soruyor da yeniyim biraz acemilik soru sorma kısmında neyse mevzu şu;
Arkadaşlar ben X kullanıcısıyım ve son bir haftadır ne gönderi gönderirsem beğenen biri var, ilk 10 dakika içinde ne gönderirsem beğeniyor, ve büyük de bir hesap yani 50 bin küsur kişiyi takip ediyor benim gönderilerim nasıl önüne düşüyor
Bu erkekler arasında yürümek midir? Nasıl anlamalıyım? Abartıyor muyum acaba? Ne düşüneceğim nasıl davranacağım bilemiyorum, Yardım 🙏
Arkadaşlar ben X kullanıcısıyım ve son bir haftadır ne gönderi gönderirsem beğenen biri var, ilk 10 dakika içinde ne gönderirsem beğeniyor, ve büyük de bir hesap yani 50 bin küsur kişiyi takip ediyor benim gönderilerim nasıl önüne düşüyor
Bu erkekler arasında yürümek midir? Nasıl anlamalıyım? Abartıyor muyum acaba? Ne düşüneceğim nasıl davranacağım bilemiyorum, Yardım 🙏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Böyle sorulara izin verilmesi tuhaf
Neden
Soru yok ki? Selam yardım yazmışsın sadece
Yeni katıldım ve siteden girmiştim Bi aksaklık oldu güncelledim aslında görünmüyor mu acaba
Sen güncellerken ben de bu yorumu yazmışım, o yüzden oldu
Doğrudur 🙈 var ya herkes sadece başlığı gördü ve soru havada kaldı keşke sormasaydım 🤦
Bir soru hakkın daha var ilk sorunsa
Güncellenmiş şeklinde soru görünüyor aslında sizde görünmüyor mu acaba sanırım görünmüyor herkes noldu falan yazmış 🤦🤦🤦
Soru akışta böyle yarım görünüyor, o yüzden cevap sayısı azdır
İlk olduğum için kızlar soruyor ekibi takipli bir şekilde yardım etti güya soru sormama sıçtı sadece
Nasıl yani, aslında basit bir sistem ama bilemedim nerde sorun yaşadın
Bir fikir alışverişi yapayım dedim off sinirim bozuldu ya
Sakin ol, yeni bir soru sor cevap verirler merak etme
Aman boş ver önemli değil tüm hevesim kaçtı yeniden sorsam da absürd olacak şimdi
Bu kadar takma kafana, burada herkes kafasına göre deli gibi takılıyor, üzme kendini. Soruna cevabım da iletişime geçmeyi denemelisin
Ya çok teşekkür ederim sağol ilgilendiğin için neyse Bi kaç gün sonra bu soruyu silip tekrar sorucam cidden merak ettiğim Bi konu vardı da ya sana sorsam olur mu hazır iletişim kurabilmişken 🙏🙏
Tabi sorabilirsin
Ya şöyle twitter kullanıcısıyım ben son bir haftadır Bi hesap her gönderimi beğeniyor ama büyük bir hesap 50 bin kadar takip ettiği kişi var benim gönderilerimin önüne düşmesi imkansız ancak bildirimi falan açması gerekiyor ama on dakika içinde beğeniyor her gönderimimi sence bu yürümek mi yanlış mı anlıyorum nasıl davranmalıyım
İşte buna cevap vermiştim iletişime geçip kendin öğrenmelisin diye
Ya nasılll ama ya ben yanlış anlıyor sam rezil olurum her şeyin altında Bi şey arıyormuş gibi olur asla benlik değil yazamam ki
Denemeden bilemezsin ki, hem ilgileniyorsa, belli ki sen de ilgilisin. Dene ve öğren, yapmadıklarından pişman olmak yaptıklarından pişman olmaktan daha kötü
Yok ilgiliyse o yazsın ben yazamam çok ilgiliyse yazar yani ben sadece böyle bir şey var mı merak ediyorum böyle işlere elveda edeli çok oldu benim için başımıza iş almaya gerek yok
Belki sen bir adım at diye bekliyordur?
Yok katil Turşu ben oradan zaten ağzım yandı Bi kere Bi daha hiç cesaret edemem zaten zor toparlandım hiç gerek yok hiç çok ilgiliyse yazsın hatta yazmaması onun hayrına olur hatta engellesem mi üzülmemiş olur beklentiye girmez böyle bir durum varsa çok vicdansızca ama onun iyiliği için
Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan engelle tabi, ama bu kadar küskün olma, bence senin de içinde hala bir şeyler var, sadece göstermek istemiyorsun
Bilmiyorum katil Turşu içimi Bi bilsen sıkışmış durumdayım ama olmaması gerekiyor ham onun iyiliği için hem benim iyiliğim için çok teşekkür ederim çok kafanı şişirdim gecenin bu saati kusura bakma hakkını helal et
Estağfirullah, umarım her şey gönlünce olur, hayat yaşamaya da hatalar yapmaya da değer, bol şans diliyorum sana
🫶🩷 Bu sitede iki güzel kişi tanıdım bugün iyi ki varsınız sizinde her şey gönlünüzce olsun iyi geceler dilerim 💕💐🫶
İyi geceler, teşekkürler 🙏
Kızıl ay yardım eder sana
canım bir şey bildiğin yok boş yapma da defol sayfamdan
Niye bu kadar gerildin ki 😏
Sence yorumun normal mi
Kim normal ki onu sorgulamak lazım 🤔
Arkadaşım sen şaka mısın ya 😂😂😂
Valla şaka gibi ama güldürmüyor amacım sinir etmek değildi zaten
İlk başta öyle anladım ama güldürdün gerçekten kırdıysam özür dilerim biraz hemen parlarım ben afedersin haklısın bu arada
Anlıyorum seni ciddi bir şey paylaşıp böyle bir cvp gelmesi pekte hoş değil kırılmadım güldürmeye çalıştım sadece bazı şeyleri kafaya takmamak lazım hayat çok kısa sen sinir olduğundan kalıyorsun umarım Allah gönlüne göre verir ve bu hayattı bu kadar ciddi alma yeni üzenleri kıranlari hayatından def et
🫂🫂 Bu yorum o kadar iyi geldi ki samimiyetin içimi ısıttı gerçek söylüyorum tavsiyelerini dinleyeceğim çok teşekkür ederim sende kendine çok iyi bak güzellikler diliyorum senin için çok sağol 💫🫶🌹
Ne zaman istersen yazabilirsin dinlerim seni kendi değerini bil kendini sev senden başka seni anlayacak kimse olmayacak seni anlıyorum diyenleri inanma asla anlamayacaklar seni güçlü olduğunu farkında var kimseye ihtiyacın olmadığını paşalar gibi ayağa kalkıp kaldığın yerde devam edersin ben buna inanıyorum sende buna inan herkesi iyi sanma dost sanma beklemediğin yerden vurursun kimse senden üstün değildir değerli değildir umarım hayatında güzellikler seni bulur dediğim gibi konuşmak istersen dinlerim seni asla akıl verme gibi niyetim olmaz sen akılı bir kızsın neyin ne olduğunu bilirsin düşe kalka öğreneceksin bu hayatti 😊
Peri samimiyetine çok inanıyorum iyi niyetine asla şüphem yok ama bu hayatta tek başımıza değiliz kendi başına yetmek çok güzel bir şey orası ayrı tabi ki ama sözlerin insanlara karşı çok güvensizca geldi bana bu sözlerim polyannaca gelmesin ne yaşadın bilmiyorum belki hayatın seni getirdiği bu bilmiyorum ama derin bir nefes al rahatla ne dünya o kadar kötü bir yer ne de iyi insanlar hiç yok yolun hep iyi insanlara çıksın 🌸🌸🌸🌸
Selamlar
Buyurrr
Estağfurullah güncelledim bakabilir misiniz
Ne konuşa yardım
Buyur
Noldu
Ne oldu?
Konu?
Biraz geç ama açıkladım güncellenmiş haline bakar mısın
Buyur
Neyeee
Noldu