Güvenilecek insanlar azalıyor, aldatılmalar artıyor, aynı anda birden fazla kişilerle birliktelikler moda oluyor. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Kızlar yoruma :)
Ne işimiz olur ciddi ilişkiyle. Yaşımız daha çok genç. Eğlenmek, hayatın tadını çıkarmak lazım
Kesinlikle yanlış düşünce. Başkalarına haksızlık yapıyorsunuz. Bu karar kişinin zevkine, eğlencesine düşkünlüğü ile alakalı bir durum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklerin, üniversite döneminde ciddi ilişkilere pek yanaşmadığını görüyoruz. Neden herkes gönül eğlendirme peşindedir ki?
Evlenmeye, eve hanım olarak almaya layık bir hanımefendi bulduk da evlenmedik mi? Hepsi daha ergenliğin başında yatakta profesyonel oluyor.
Erkekleri konuşsak bir erkeğin uçkuru için yapmayacağı şerefsizlik yok. Kızlar desen erkeklerle eşit olacağız diye diye onlar da kendi uçkurunun peşine düştü, tıpkı erkekler gibi ahlaksız oldular.
Toplumun hali zaten ortada. Sorsanız Türk milleti olarak dünyanın en ahlaklı ve en dindar milletiyiz. Ama gelin görün ki aldatma istatistiklerinde dünya çapında derecemiz var ve Allah'tan korkumuz yok. Bunun farkına varmak için istatistiklere gerek yok. Açın bakın şu siteye, evli insanlarla ilişki kurmayı marifet sanan ahlaksızlar cirit atıyor. Sevgilisinin arkadaşı ile düşüp kalkan mı dersin, evli adamla düşüp kalkan mı dersin. Bir de "ama seviyorum" demiyorlar mı, tam ayar oluyorum. Her haltı yeyip bunları yaparken biraz olsun düşünmeyip daha sonra bunu yaptım ama pişmanım ayağına yatanlar da var. Onlar da ayrı bulanık.
Kime isyan etsem genelleme yapamazsın diyor ama ben yapıyorum. Bu toplumda yaşayan istisnasız her bir bireyin edep, ahlak ve görgü kurallarını sil baştan öğrenmeye ihtiyacı var. Bu toplumun adam olmasına dair umudum her geçen gün azalıyor. Yine sinirlendim.
Aslında biraz karakter analizi yapmak lazım biraz kendini kaptirinca hicbir seyi umursamaz hale geliyor insan mantiginla hareket edersen kimin gonul eglendirme kimin ciddi dusundugunu anlarsın. Ben tamamiyle ciddi iliskiden yanayım hayatimda kimseylede gönül eglendirme gibi bir derdim olmadı.
Aslında siz kızlar bunlara böyle düşünerek fırsatı veriyorsunuz. Siz okulu flört yeri değilde eğitimin nefes aldığı kutsal topraklar olarak görürseniz ya da bu okumuş cahillere bunu öğretirseniz onlar da sizle oynamazlar. Soruya gelince , ciddi ilişki demek sonunda evlilik olan ilişki demek. Haliyle sorumluluk alacak kadar olgun değil. Hayallerine henüz kavuşmamış, İşi yok , askerligini yapmamış ve en onemlisi kendisi bilmiyor ama sevgisinden kuşku duyuyor. Böyle toy bir insandan büyük sorumluluklar beklemek hata degil mi? Sizin yapmaniz gereken ise asla koşulsuz güvenme , beklentini alçak tut ve herzaman onu okul ve kariyer planlarindan önce tutma.
üniversite ortamı cok farklı bir ortam, sonuçta ciddi iliski demek sorumluluk almak demek, dusun universitede birinci sınıfta basladın diyelim bitene kadar devam ettin bu kız erkekten evlilik en azından bir soz bekleyecek haklı olarak. ama bu erkek okulunu yeni bitirmis, belki yurtdısına yuksek lisansa gidecek, belki baska bir sehirde is bulup yasayacak. yani hayatı insanın aslında universite bittikten sonra duzenlenmeye baslıyor, ki askerlik olayını da gececek erkek. bu yuzden is olayı cozumlenmeden, maddi ozgurlugunu kazanmadan cogu erkek hatta kadınlar bile ciddi iliskiye pek yanasmaz.
ya kızım sizi anlamıyorum dünyada milyarlarca erkek var kafanızı kabuğunuzdan çıkarın internet diye birşey var yabancı dil öğrenin uğraşmayın bunlarla ya tip desen yok karakter yok yabancı erkek arkadaşım var kbakmaya kıyamazsın ego yok kültürlüler paralılar
Bir nesli Amerikan Pastasıyla masturbasyona sevk edersen olacağı budur. Ne bekliyodun? Üniversiteler bilim değil fuhuş yuvası gibi görünüyor çoğu insanın gözünde. Dolayısıyla da bu tarz eğilimde oluyor erkekler ve kadınlar ! Erkekler diye bir ayrım yapılamaz.
Unv ortamindan pek de bir sey beklememek lazim.. Ama gördüklerim kadariyla erkeklerin hicbir sucu yok. Kizlar masallah erkeklerin uzerine atliyor, erkeklerin de isine geliyir tabi.. sonra da isi eglenceye döküyor. Tabi kisilikle alakali tamamen. Bence meslek sahibi olduktan sonra ciddi iliskiler baslanmali.
Adam liseden ūniversiteye muhtemelen ilk golūnū atmaya gelmiş. Biraz çaba gayret derken ilk golū atmak ūzere. Şimdi sen bu adama ciddi ilişki dersen, golū atarsan bu senin jūbilen olur demeye gelir.. Ohoo eleman belki de gol krallığı peşinde sen ise ona jubileden bahsediyorsun
Bu kişi ile alakalı bir durum ayrıca benfe üniversite öğrencisiyim benim okuduğum üniversite de bu durumu kızlar daha fazla baskın bir şekilde yapıyor.
Ciddi olunmayacak yani (sırf cinsellik veya eğlence üzerine kurulu) bir ilişki kadar saçma birşey yok bence hem geçmişe bir leke böyle bir geçmişi olan biri ile asla evlenemezdim.
Üniversite de tanışıp evlenen bir kaç tanıdığım var bence bu soruyu kızlar kendilerine sormali neden ciddi dusundurmuyorsunuz kendi hakkknizda bunu basaranlara danışman lazim bence
Ben herhangi bir ilişkiye yanaşmıyorum. Ben şairlik misyonunu yüklenmiş biriyim. Aradağım, yanaştığım tek şey ilham... Üretmenin verdiği zevki hiç bir şey veremiyor.
ayrıca bide üniverste sonuçta esasen bir ilişki kurma yeri değil ki hatta evlenecek aday bulma yeri hiç değil adı üstünde işte sonuöta eğitim almaya gdyoruz oraya, e o sırada eğlenmek daha ağır basıyor demekki
Iş hayatı ve para skntisi geriye eglence kaliyor öğrenci ne yapar başka dersin dışında cocukmu baksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler mi? Şaka yapıyorsunuz sanırım üniversite de kızların neler yaptığını bilmeden konuşmayın 4 yılda kaç erkekle düşüp kaltıklarını çok iyi biliyorum nasıl olsa rahatlar tam okul bitecek ondan sonra düzgün erkek yok
Üniversite eğitim yeri deneyim yeri aile ve çevre baskısından uzak insanın içinde kalan gizli duygularının ortaya çıktığı yer her iki taraf için de al gülüm ver gülüm
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Erkeklerin, üniversite döneminde ciddi ilişkilere pek yanaşmadığını görüyoruz. Neden herkes gönül eğlendirme peşindedir ki?
En İyi Cevaplar