Eğer o bunu istiyorsa ve ben bundan rahatsız oluyorsam ona eşlik ederim. Fakat asla kısıtlamam. Dans hocasıyla dans edince ekstra birşey olmaz orada öğretici sonuçta bu adam. Fakat hocanın hal ve hareketlerden rahatsız olursam bundan sonra dans Yok diyip kestirip atmam başka dans kursuna gider ve cidden amacı öğretmek olan bir hocayı bulana kadar bu düzeyde devam eder. Sevgilimde benim rahatsızlığımı bildiği için bu yaptıklarımda tepki göstermez bana.
32 Yorumla- +1 yıl
Medeni ve anlayışlı bir tavır 👏
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaklaşık iki yıl latin dansları (Salsa , Bachata, Tango) ile ilgilenmiş, yeri gelmiş eğitim vermiş biri olarak kesinlikle buna müsaade etmezdim. Bu duruma birlikte gitmek de dahil.
21 Yorumla- +1 yıl
o zaman soru seni kapsamıyo sen kendin öğretirsin
+1 yılKolay kolay beğenmem ama cidden bu dans videosuna bayıldım:)
Sevgilimi yapmak istedikleri konusunda desteklerim. İstediği gibi gidebilir ama ben de dans etmeyi çok sevdiğimden saatlerimiz uyuştuğu sürece ben de onunla kursa gitmek isterim eğer mümkün değilse ya da tek gitmek istiyorsa da ben de ayrıca kendi istediğim bir yere giderim:) Kısa sürede hocası kadar hatta belki hocasından daha iyi dans edeceğime eminim:)
*Gecen bol olsun.*00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. ''Dans kursuna yazıldın, pekala, o zaman ben de yazılırım'' derim ve kısasa kısas yaparım. O kadın hocalarla dans ederse ben de erkek hocalarla dans ederim. :D Sonra da ikimizde birbirimize ve hocalara sinir olup dans kursunu bırakırız falan. :D
11 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
+1 yılBenim ki kıskanıyor neymiş efendim başkası hoca da olsa dokunamazmış 😒 o yüzden çok istediğim dans kursuna gidemiyorum..
03 Yorumla- +1 yıl
bak sen 😀
- +1 yıl
Öyle ya 😒😀
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu erkek sevdiği ya da aşık olduğu kızdan ayrılıyor böyle durumda
çünkü biz kızlar normal dans sanıyoruz
oysaki dans hocası erkek sonuçta karşı cins dokumacak ona bakışma vs ister istemez cinsel çeki duyarki
ve genelde dans eden kesim rahat olur böyle konularda cinsellik onlar için rahat bir konu normal birşey
cinsellik yaşasa bile sonra arkadaşta olabilir onla ya da11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın. Bu durumu yeterince karşı cinsle muhabbetin olmamasına bağlıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılbu kadar kıt düşünmeyın nolur?
sacma sapan kısanclıklarda yapmayın.
karsılıklı ırade ve aklıbasındalıktır bunlar.
kadın-erkek ıronısıyle dolu tonla meslek kurs var
herkeste katılıyor nolmus.
valla ıstedıgı yere gıdebılır02 Yorumla- +1 yıl
diyorsun :)
- +1 yıl
Dedim
+1 yıl01 Yorumla- +1 yıl
ahahahahah 😀
Aman gitsin ne olacak desem yalan olur tabiiki 😂
Dans denilmişken aradığım bir dans var bir türlü dans kurslarına gidip dorup öğrenemedim
Üşengeç miyim ne😂01 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bensiz dansa gidecek? Tango filan yapacak ha? El alemin adamı benim sevdiğimi evirecek, çevirecek, atacak tutacak? Ya benle gider, ya da bacaklarını kırarım.
14 Yorumla- +1 yıl
işte adam helal
- +1 yıl
sakin ol 😀
+1 yılHocasının boynunu 3 yerden kırardım kıskanç adamım ben darp ederim yaralarım arabayla ezer arkama bile bakmam.
21 Yorumla- +1 yıl
yuha yani
+1 yılBende giderim yanında erik dalı gevrektir diye oynamaya başlarım ondan sonra bir daha gidemez zaten
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahaha alemsin kız 😀
Daha bugün onu konuştuk öyle bir dünya yok. Benim sevdiğim kızın elini başka erkek tutamaz ! Eğer illede gidecekse bende kendi şehrimde kursa giderim. Ben kıskanmıcaksam oda kıskanmıcak o zaman. Sonuç olarak gitmeme kararı aldı ve anlaştık. İllede gidecem derse benim canımı yakarak bişeyler yapmaktan keyif alan birisiyle ciddi düşünemem ilişkimi bitiririm sanırım.
00 Yorumla
+1 yılhayatta izin vermem kesinlikle gidemez tek bir şekilde gider hocası ya akrabası olacak ya da benle dans edecek başka çaresi yok
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gidemez ki nereye gidiyor. He illa gidicem dersede bende ukrayna ya kayağa falan giderim olmadı başka bişeye giderim dert değil.
02 Yorumla- +1 yıl
bak sen 😀
+1 yılKiskanirim. Ve ona kiskandigimi seni sevdiğimi böyle şeylerin benim ruhumu incittigini söylerim. Eşek değilse kadın ile dans eder
09 Yorumla- +1 yıl
kadınla ne dansı edecek 😀
- +1 yıl
Tango falan ne ederse etsin. İstediğini. Ama erkekler ile etmesin 😂
- +1 yıl
kız kıza mı edecekler 😀
- +1 yıl
Kız kıza tango mu😂
- +1 yıl
He ya aynen 😇😂😂 ne fark edicek :P
- +1 yıl
Hayır yani erkekle edince ne olcak. Kadin hoca yok mu :)
- +1 yıl
Ne kadar odun bir sevgili😂 alt üstü çok samimi dans edecekler
- +1 yıl
O zaman sen evlenince kocanı Rusların yanına yolla onlarla beraber dans etsin beraber jakuzi keyfi yapsin ne olcak ki altı ustu keyif :)
- +1 yıl
Ooo kapağa gel😃 bu kadar ciddiye alma beni😃 benim görüşüme de bak ya da😉
+1 yılHayir, kesinlikle hayir, bunun modernlikle alakasi yok, kiskanirim net, istemem... Kadin kadina halk oyunlari belki belki
05 Yorumla- +1 yıl
ahahaha halk oyunu mu 😀
- +1 yıl
He halk oyunu, ne guzel fugurler var )))
- +1 yıl
hayır ben buna gidicem banane istiyorum derse 😀
- +1 yıl
Bu simdi laf la olmaz, anlatamam, ben ikna ederim esimi
- +1 yıl
aman sizde ha 😒
Haberim varsa ve nerede olduğunu biliyorsam konum olarak sıkıntı yok, ara ara gider basarım orayı. :D
O tip şeyler de pek karışmam, özgürlüğünü kısıtlamam. :D
(Çünkü yaparsam oda bana karışmaya başlar iyi böyle sasgafg). :D00 YorumlaYakında salsa kursuna başlıyorum. Sevgilim olsaydı da başlardım sonuç değişmezdi. Ha ben de onu kısıtlamazdım gitmek isteseydi. Hayat kısa , kimseye ayak bağı olmamak lazım.
00 Yorumlayok yok asla ve kata... illa yapacaksa break dance hip hop falan yapsin oyle partnerli martnerli olmaz :D
03 Yorumla- +1 yıl
kıskanç 😂
- +1 yıl
sakin ol 😀
Dans eden (salsa ve bachata) biri olarak gitsin derim. Gerekirse hocası bile olurum, beraber dans ederiz. Beni seven adam aldatmaz, karaktersiz değilse ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. sıkntı yok bencede gidebilir amaaa ayni dansa bende giderim daha ondan daha güzel biriynen dans ederim yiyosa hadi 😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
baa düşünceye gel 😀
Komik videoymuş. Hadi şimdi yöresel halk oyunları videosunu atarmısın. İzin veremeyeceğim kusura baksın bir zahmet :).
02 Yorumla- +1 yıl
ne gibi 😀
+1 yılKulundan tutup yürü bende geliyorum seni o hocayla tek başına bırakmam ama öyle dans ederse de sonuç karakol da biter diyim bence
03 Yorumla- +1 yıl
Ne öyle biz saçını bile koklayama kıyamayalım o sarmaş dolaş onun için karakolda biter diyorum
- +1 yıl
ahahah tamam sakin
- +1 yıl
Sakinim bir al öyle gözümün önüne gelince sinir oldum
+1 yılTabii ki gidebilir. Hobilerine karışma hakkını kendimde bulamam. buna hiç hakkım yok. Bir kadın dans hocası buluruz , dans kursuna gider. sorunları büyütmek değil , çözmek önemli.
03 Yorumla- +1 yıl
@forget_me banane ne senin sevgilinden. valla elin derdi beni germedi.3 yıldır sevdiğin bey düşünsün.
- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yıltakılsın kafasına göre ki benim de gitmişliğim var vakti zaanında soun yok ki hatta öyle ki eşlik bile edebilirim
00 Yorumla
+1 yılOldurum onuda hocayi da bitti gitti kokten temizlim arkadass pezevenmiyimla ben esimi ellemin ellerine birakiyimm 😡😡😂😂🔫🔫
00 Yorumla
+1 yılEsli dansakancak birlikte gideriz yoksa Gidemez yani giderim diyorsa da benim sevgilim olmaz artık
01 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
Ben de yazilirim sadece benimle dans edrr😂😂😍😍😍
02 Yorumla- +1 yıl
sen gelmiceksin derse
+1 yılKırsın dizlerini otursun evinde dans kursunda nabıcakmış 😂😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
dans öğrenecek 😀
- +1 yıl
Nabıcak dansı 😂
+1 yılo kadar geniş değil mezhebim. değil birlikte dans, başkasının önünde dans bile edemez etmemeli.
012 Yorumla- +1 yıl
😳😳
- +1 yıl
şaşırma fikrim bu. senle sevgili olamayacağımız için rahat ol :)
- +1 yıl
😂😂.
- +1 yıl
:) yaşıtız gerçi ama neyse 😆
- +1 yıl
saçma bir yorumdu saşırmam öylesine bir tepkiydi ve bunu demen baştan yersiz di
- +1 yıl
kime göre neye göre? bana göre de senin sorun aşırı saçma..
- +1 yıl
o zaman yanıtlamadan geçseydin
- +1 yıl
uç nokta sorulara cvp veririm ben. komik geldi soru cvp verdim nee yasağğ mı 😜
- +1 yıl
yasak değil tutumun hoşuma gitmedi neyse
- +1 yıl
yavrum takılıyorum sana. sen saçma yorum dedikten sonra tavrım sertleşti yoksa derdim ne senle bak başta ne güzel güldük
- +1 yıl
yavrum? üslubuna dikkat et
- +1 yıl
bu konuda haklısın tamam bacım özür dilerim o konuda. vel hasıl durum bu
+1 yılDesteklerim.. birlikte gitme imkanımız varsa giderim bende
02 Yorumla- +1 yıl
sen gelme derse
- +1 yıl
Gitmem bende
+1 yılTek başına dansa gitmesine izin vermem cok istiyirsa ben eslik ederim ina benle beraber gider dogru olan budur
00 Yorumla
+1 yılDANS erotizm içerir kesinlikle. izin vermez çoğu erkek. yazarak verirdim diyenlere bakma
01 Yorumla- +1 yıl
öyle mi
kimse olmadığı halde şu an düşüncesi bile kıskanmama yetiyor
03 Yorumla- +1 yıl
öyle mi 😀
- +1 yıl
kıskanç mıyız acuk
- Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok gidebilir :) ama olacaklardan ben sorumlu olmam :)
06 Yorumla- +1 yıl
örneğin? 😀
- +1 yıl
yavrum ilgisiz klmak istiyorsa gtsin :D
- +1 yıl
yine insaflıymışsın bu kadar ise 😀
- +1 yıl
aa jeli lütfen o kdr gaddar mıyım kuzum ben :D:D
- +1 yıl
ne bilem gı 😀
- +1 yıl
:* :D:D
+1 yılDoğaldır, sevgisi bana sonuçta. Ayartamaz başkası. :D
01 Yorumla- +1 yıl
😳😳😳😂
Bende yazılırım hemen aynı dans kursuna başkasına yem etmem
02 Yorumla- +1 yıl
uyanık 😀
+1 yılGitmek istiyorsa gitsin, ama öyle eşli dans mı deniyor, onlara izin yok :D :D
13 Yorumla- +1 yıl
@forget_me Eğer platonik ise öyle klipler falan ne oluyor? der adam. :D Ne kadar samimisin ona da bağlı kutlaman.
Videodaki gibiyse dans etmesin daha iyi. Zaman kaybi. Berbat bir dans
01 Yorumla- +1 yıl
😀😀😀
+1 yılÇok hoş, dans eden erkekler seksi geliyor bana zaten. Öğrensin de gelsin paşam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bizim gibi adamların değerini,
-Salsa hocanız belinizden kavramış dans ederken kocanız alkışladığında anlayacaksınız.18 Yorumla- +1 yıl
@forget_me fazla olur. Daha hafif bişe dusunebılır.
- +1 yıl
@forget_me kolye olabılır.
- +1 yıl
@forget_me tamam. Erkekler kolye ya da bıleklık takamaz mı?
- +1 yıl
@forget_me Tesbihh
Performansı düşük buldum bu dansın
Kızın vücudu çok güzel ama10 Yorumla
+1 yılDans kursuna falan gitmesin gerek yok açarız bir Ankara havası döneriz 😬😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şaka mı bu la ben biz adıyamanlıyız burda dans kursu yok olsa da gidemez.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Sevdiğin kadının bedenine benden başkasının dokunmasını istemem. Kızarım onada. 😡😡
14 Yorumla
+1 yılBensiz gidemez gidecek olursa biter askimiz :)
312 Yorumla- +1 yıl
@forget_me karsilik yoksa boyle bir atraksiyona gerek yok sanirim
- +1 yıl
niye 😀
- +1 yıl
Bensiz ne isi var dans pistinde yaw :)
- +1 yıl
dans edicek işte 😀
- +1 yıl
Benle etsin işte :)
- +1 yıl
sen beceremiyorsun derse 😀
- +1 yıl
Ögretsinnalla alla :)
- +1 yıl
kendi de öğrenmeye gidiyo nasıl öğretsin 😀
- +1 yıl
Birlikte ögereniriz fenami :)
- +1 yıl
aman kıskanç 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEtsin tabi sonrasinda da ben onla cok iyi bir dans ederim 😂😂
00 Yorumla
+1 yılGöndermem arkadaş kıskanırım ya ben hem sanmıyorum kıskanmayan olacağını
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Böyle bir konuda kıskançlık yapmam ama ben de dans etmeyi severim o yüzden ben de giderdim
00 Yorumla
+1 yılİkizler burcuysa gönderirsen aldatır göndermezsen aldatır
00 YorumlaGidebilir, kendisini geliştirmek isteyen sevgililerime tam destek.
00 Yorumla
+1 yılBen izin vermem gidecekse birlikte gideriz onun dışında asla
07 Yorumla- +1 yıl
@forget_me sevmek beyinde olan bir duygu bence bunu bitirebilirsin karşılıksız sevmek sadece zamanını boşa harcamaktan ibaret
- +1 yıl
@forget_me kutla ozaman ama hakettiğin değeri alabileceğini düşünmüyorum kendini yıpratman iyi değil
- +1 yıl
@forget_me Ozaman boşuna harcama zamanını zamanı geriye alamazsın bir daha pişmanlıklar la dolu bir hayat sürmek istemezsin
+1 yılBeraber gidebiliriz ama benden başkasıyla dans edemez!
011 Yorumla- +1 yıl
3 yildan bahsediyorsunuz ve hic karşılık yok diyorsunuz bence hic gerek yok. Sonra hayal kırıklığı yasayabilirsiniz
- +1 yıl
Bilirim o hissi o duyguyu da kendini durdurup böyle biseye kalkısmazsan daha hayirli olur gibi yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Yapacak bise yok :/ 3 senedir bir karsilik vermeyen adamdan bundan sonrada karşılık göremezsin
- +1 yıl
Bence kutlama. Kutlayacaksan bile sadece bir mesajla ya da yüzyüze görüyorsan yuzune dogum günün kutlu olsun de daha fazlasina gerek yok
- +1 yıl
Zaten farklı kılan bise olmasin diye oyle yap diyorum. Kutlama, kutlayacaksan bile dedigim gibi yap ve umudunu kes
+1 yılO değilde çok güzel dans ediyorlar ama izin vermezdim😂
00 YorumlaAklımdan geçiyordu da yorumlardan net bir görüş çıkaramadım, aramızda kriz olabilir mi bu acaba
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. O kadar psikopatlık seviyesinde kıskanç olmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılHemen ben de giderim. Tanımadığı insanlarla dans etmek zorunda kalmasın yazık.
00 Yorumla
+1 yılYok öyle bir dünya. Küçük bir sıkıntı çıkabilir.. 👊👊👊
00 YorumlaBen sevdiginden eminsem gidebilir fakat hocasi bayan olan o dans kursuna bende giderim oda ona katlanir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDans etmek istiyorsa öğrene bilirim okumuş aydin görüşlü biriisiyim hem oda dikkat eder
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBasimdan gecti. Sonuc olarak o salonu birakmak zorunda kaldi. Sonrada benden 😂😂
00 Yorumla
+1 yılEtsin bir sey olmaz. Bende giderim dn kötü. Beraber ederiz 😊
00 Yorumla
+1 yılferdi olmaz, berber gider öğreniriz, evdede tekrarını yapar duşumuzu alırız
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat