Hoşlandığım kız argo tabirle "Kaşar" çıktı

Lise son öğrencisiyim samsunda yaşıyordum izmire taşındık. Yeni ortam felan alışmak zor sınıf 27 kişilik 7 kız var. Geçen cuma başladım alıştım sayılır şimdi sınıfta bir kız var bana pek bakmıyordu cuma günü. Pazartesi derste onu kesiyodum beni gördü felan. Aynı servisteymişiz bide sabah baktım bana yanıma otur sana yer tuttum dedi. Kalbim sıkıştı resmen çok güzel kız :) işte 40 dakika boyunca serviste konuştuk numaramı istedi verdim. Benimle takılcaksın felan dedi bana uyar tabi :D 1 tanede arkadaş edindim ismi selim. Bana dedi işte o kız sana uymaz herkese yavşıyor üzülürsün dedi. Ben sus ya felan olayı geçiştirdim. Pazartesi günü kızın biriyle konuşuyodum aniden tokatı koydu kafama yana çekti yakamdan tuttu burnumun dibine girip kızlarla konuşmucaksın demezmi? Tamam konuşmam dedim bende. Şimdi derdi ne merak ettim dün geziyoruz okulda koluma girmiş bende bilerekşu kız ne kadar seksi ya dedim gülerek. Konuşma lan benimle demeler vurmalar. Özür diledim bidaha olmaz diye. Ama bu gün tam bir kaşar olduğunu anladım öglen ders arasında dışardayız bana sen git gelicem dedi bende gittim tabi saflık hırkamı unutmuşum 5 dk sonra geri döndüm kapı aralıklıydı sınıfta 10 erkek bide o var ona şey diyolar özür dilerim ama patlakmısın diyolar oda gülüyodu. Derse girdim sonra bana küçük emrah gibi bakıyordu niye konuşmuyorsun gibisinden pas vermedim mesaj attım sen şizofrensin ve kaşarsın dedim! Whatsappta görüldü diyor yazmadı iyimi ettim? Uzun olmuş ya okuyanlar sağolsun :)
Hoşlandığım kız argo tabirle "Kaşar" çıktı