Evet Başlık biraz ağır oldu ama 2 yıl önce bana yasattiklari inanın çok kötüydü. Sizce laflarim yerinde oldu mu? 

benimde başıma geldi bu tip ama biz çıkıyorduk. Benimkinin ego 1500 dü sana muhtaç değilim havasındaydı bir anda bastım tekmeyi.2 yıl peşimden koştu bastım engeli
kizla yatip sabah erkenden kalkip masayada 50 tl koyup ustune ederin bu kadar yazip o uyanmadan ciksan daha iyi olurmus
"bu arada yarın yeni tanıştığım kızla akşam yemeğine çıkacağız. Lütfen bir daha yazma" çok iyi olmuş bee :D
Yazdiklarin yetmiyor mu? Bence sil onu aklindan, rehberinden de sil en iyisi..
Iyi yapmissin
Cevap
5Cevap
Hem troll olduğunu düşünüyorum hem de doğruysa bile bir reddetme nerene batıyor hala eziksin
Kendini tatmin ediyorsun bunlarla işte ama içi boş
Ben o yollardan çok geçtim ve senin gibileri de hiç sevmem
. d mk hadi tamam kendi ağzımla söylüyorum da görüntü önyargısından nefret ederim gelip tüzüğümü de araştıraydın
Hee elimdeki sigara ve içkiden laf açan da ebemdi. Çok kafasızsın buradan prim yapmaya kalkan ezik erkek tipi hiç sevmem.
Ama ben de yorumlara bakayım dedim de baya başarmışsın ha helal
Hıhım ilkokulca konuşma da bu oluyor " snn svyn inemm" boşver bunları ben birinin içini görüyorum kim ne derse desin sen de iş yok oğlum hem bebesin hem de anca buralarda prim yaparsın. Aynaya bak kendine dürüst ol. Bay bay.
Ben evlilik durumum seni ne ilgilendiriyor afedersin de.. istediğim gibi yaşarım sana mı kaldı kim olduğumu etiketlemek. Yobaza bak ya 😂
En azından senin gibi yüzsüz değilim ( mecaz değil gerçek anlam ) buralarda sahte mesajlarla içimi tatmin etmiyorum ve kim olduğumdan asla utanmıyorum. Özgürüm.
. d bn de uğraşmayacağım zaten
Aklıma Murat Dalkılıç'ın Bi' Hayli klibi geldi. :D Güzelmiş
İyi yapmışsın👍🏻 O da dersini almıştır cevabını almış en güzel şekilde karaktersiz
Bence pek intikam olmamış bu kız zaten değişmişsin demiş sevdiği için değilde beğendiği için yazmış gibi üzülmemiştir diye düşünüyorum
intikam almamışsın ki..
ayrıca o kızla olmazmış zaten biraderim..
baksana milletin önünde neler yapmış..
Sonuna kadar haklısın cevap yazma tevazusu göstermen bile fazla
Aga çok iyi helal kcksjdka iki yl öncki tklfn gçrlyse çklm istrsn iyi yapmışsın helal dkkfks
Cok iyi olmus. Dahada beterini hak ediyor böyleleri
Üzgünüm ama saçma. Değmecek birine değmeyecek bir ders... boş iş gibi gibi
İntikam duygusu bana çok saçma geliyor bir insanın bir insana karsı beslemesi gereken en cok şey bence nefret dahi etmemen gerek umursamıyorsan.. insan oğlu sonucta kendi haline bırakıcaksınn
demek sadece bu dünyada p*c yokmus hahahaha aferim len helal olsun
Bence boşa yazmıssın görüldü ataydın :D
ona suphe yok haketmiş nasıl rahatladıysa için öyle yapman iyi olmus öyleyse :D
Vay be kiza bak ne yuzsuz iyi cevap vermissin
bence bir an bile dusnme sktri bas gitsn
Kız ne kadar ucuzmuş😂😂😂
Offf yeminle oturtmuşsun lafı helal 😂
Harika yapmışsın hak etmiş...
Ben olsam direk engellerim. Gerek yoktu bence
Sende roman yazmissin
Ne kadar yuzsuz kızlar var ya😕
İyi demişsin bence hak etmiş