Evliyim ama kocam beni dovuyor onu sevmiyorum lutfen bana bir fikir verin cildiracagim?

Esim beni dovuyor kafasi bozuldumu cani skldimi evden defol git diyor. cok saygisiz benim dusuncelerim giyinmem isteklerim hicbirseyime saygisi yok beni hic kiskanmiyor aksamlari eve arkadaslarini getiriyor. hicbir konuda anlasamiyoruz aile baskisindan dolayi ayrilamiyorum da bir tane kizim var calisiyorum ayrilmak baska birini sevmek yani beni gercktrn sevecek birinle hayatimi birlestirmek istiyorum bazen de bosver diyorum bir sonraki daha kotu olur die. bazen oylr anlar geliyor ki halime sukredip sineye cekiyorum ama boylr boyle nereye kadsr aldatildim dayak var alkole de basladi yuva kurmak cok zor ama kendimi boyle cok degersiz hissediyorum gidecek yerim de yok aileme geri donmem benim icin cehennem olur orda hic huzur yok kimseye anlatamiyorum aileme de anlatamiyorum dayak yedigimu anlatsam da yine ben suclu oluyorum evinde isinde gucunde bir bayanim defalarca konustum yine ayni esim degisen birsey yok bu davranslarindan biktim ozellikle eve arkadas getirmesinden siz olsaydinix ne yapsrdiniz?
Evliyim ama kocam beni dovuyor onu sevmiyorum lutfen bana bir fikir verin cildiracagim?