Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında tipik evli bayan sorunu. Kocasının ilgi göstermemesi, duygusal ihtiyaçlarının karşılanmaması ve özellik de cinsel hayatın bitme noktasına gelmesi. Yani artık erkek cinsellik için 15 günde bir yanaşıyor. Oda 4-5 dk anca sürüyor. Bırak orgazm olmayı zevk bile almıyorsun artık. Hatta hiç tam orgazm bile olamadığına hemen hemen eminim. Bu senin psikolojini daha da bozuyor. aslında bu konuda şöyle bir sorunun var.
Şöyle düşün. bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der. ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz.
Sanırım anlatabildim.
Eğer bu önyargılardan kurtulmak istiyorsan cinselliğin çok zevki bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım.
Sadece cinsellik değil tabii. Ciddi Duygusal sorunların da var. Şöyle ki;023 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTüm yorumlarını okudun. Resmen ilgi isteğinden dolayı o adama resmen bağlanmamışsın. Sana birazcık ilgi gösterse iyice kontrolünü kaybedersin. Ona daha da bağlanırsın. Hatta seni öperse, o ne isterse onu yapabilirsin. Aslında sende onla yakınlaşmak istiyorsun ama sonra olacaklardan çekiniyorsun. Aklın çok karışık ama da çok istiyorsun. Aslında onla cinsel ilişkiyi çok istiyor gibisin. Hatta onda daha fazla ama ilk adımı onun atması lazım.
Ama sonrası İçin normal hayatına geri dönebilirsin, işte o sorun. Bunun gizli de kalması lazım. Buda bir sorun.
Ama bu sadece senin sorunun değil. Sen en azından kendine itiraf edebilmişsin. Bunu çoğu kişi kendine bile itiraf edemez.
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Soran+1 yılSize dönüş yapacağım 👍☺️
Cevap sahibi+1 yılNasıl arzu ederseniz efendim 😊😊
Soran+1 yılİkici yorumunda haklısın. ama ilk yorumundaki tespitlerin yanlış. esimle cinsel sorunumuz vs yok.
Soran+1 yılYakınlaşma, görüşme sonrası ne yaparım bilemiyorum. normal hayata odaklanma sorunu, vicdan azabı ve onu çok daha fazla istemek arasında her an can çekişirim heralde. ya zor çok zor.. o istiyor mu bilmiyorum. adam akıllı bir kere konuştuk ama çok mutluydu.
Cevap sahibi+1 yılMerhaba önce
Sen resmen o adamı müthiş istiyorsun. Birazcık ima etse bile onunla ilişkiye gitmeyi, onun sıcaklığını hissetmeyi ondan daha fazla istiyorsun. Ama burda sorun şu. Erkekler farklıdır. Eğer cinsel ilişki istersen onu kabul eder ama. Gizli kalmak şartıyla evliliğine zarar gelmemesi kaydıyla kabul eder ama sen duygusal olarak buna dayanabilirmisin.
Misal 10 günde bir ilişki tarzında birşey olabilir. Bunu sen kaldırabilirmisin peki. Cinsellik eşim ile iyi diyorsun ama bundan eminmisin😊😊
Soran+1 yılSevgili olmak istiyorum, onunda beni sevmesini ve saygı duymasını istiyorum. sadece cinsellik için görüşeceğini söylemişsin bunu kesinlikle kabul etmem, rencide edici bir tavır. ben sohbet etmek, konuşmak her şeyi onunla paylaşmak istiyorum. cinsellik olsa bile en son yaşanacak şey olmalı ya da en önemsiz konu olmalı aramızda.
Cevap sahibi+1 yılBiraz duygusal olabilir ama çok dikkatti davranıp hem onun hemde kendi başını ağrıtmazsın değil mi?
Çünkü bayanlar aşık olunca kontörlü kaybedebiliyor
Soran+1 yılBende kontrolü kaybediyorum ki öyle olmasam içimde tutardım adama söylemezdim heralde ☺️ ama sonrası için istesem de istemesem de kontrollü davranmalıyım iki evlilik ve ikişer cocuk söz konusu. ve tabi büyük bir toplumsal baskıya maruz kalmayı hiç istemem.
Cevap sahibi+1 yılSanırım oda istiyor. Ama ilk başta iş biraz cinsellikten başlayabilir 😊
Soran+1 yılUmarım istiyordur 🙏☺️
Cevap sahibi+1 yılİster merak etme. Hatta ilk öpüşme onun odasın da bile olabilir😊😊 ama heyecanı kalbin kaldırırsa 😊😊
Soran+1 yılWhatsap durumuma niye bakmıyor bu adam. bi kere baktı daha.. ilgisi yokta yanlış anlarım diye mi acaba
Cevap sahibi+1 yılErkekler duruma pek bakmaz. Ben hiç bakmam misal. Onda öyle bir şey çıkarma
Soran+1 yılAyy yaşasın 😂ne biliyim ben sevdiğim adamın her şeyine bakarım incelerim ki öyle de yapıyorum. neyse hayırlısı bakalım☺️ niye gizlisin bu arada
Cevap sahibi+1 yılKısa bir süre değilim 😊😊
Soran+1 yılOk 👍
Cevap sahibi+1 yılSize Mesaj gönderemiyorum, bilgimiz olsun. Rica etsem bana bir mesaj gönderebilirmisin
Cevap sahibi+1 yılSize özelden mesaj gönderemiyorum. Takip etmeme rağmen. Rica etsem bana bir mesaj gönderebilirmisin.
Cevap sahibi+1 yılNeden cevap vermiyorsunuz acaba
Cevap sahibi+1 yılBu kadar ergen bir birey olduğunu bilsem hiç muhabbet etmezdim.
Cevap sahibi+1 yılEngellemek hiç hoş olmadı. Sadece muhabbet etmek istemediğini söylesen yeterliydi. Ama bu durum hiç hoş olmadı. Kendimi tacizci gibi hissettim malesef.
Neyse, iyi akşamlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru ondan sonra cinayet olur. Kadın haklarından felan bahsedilir. Adamı sevmiyorsan defol git hayatından. Niye insanların hayatını işgal ediyorsun? Bir de yorumlara ileri zekalılar cevap vermiş. Adamı kanser ederler. Sana tek tavsiyem yapacağın pisliği evli olduğun eşine sıçratmadan hayatından çık o adamın.
00 Yorumla
+1 yılEn mantıklı olan iş değişimi olacaktır. Belli ki kendinize hakim olamıyorsunuz onu gördükçe. Yaptığını etik bir şey değil. En kısa sürede düzeltmeniz umidi ile
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılikiniz de geberin :D nasil ama?
52 Yorumla- +1 yıl
Çocuklara yazık olmasa güZel fikir
- +1 yıl
@biradetmehmet Çocuklara yazık etmeye niyet etmişler zaten
+1 yılBirincisi aşık filan değilsin. Aşk bu kadar basit birşey değil. Seninki olsa olsa Bi heves Bi arzu Bi heyecan Bi hayranlık.
Şuna çok emin ol. Herşey çok daha kolay olsaydı. İkinizde eşlerinizden ayrı olsaydınız yaşayacağınız şey aşk bile olsa çok uzun sürmezdi. Belli noktalardan sonra kocan ile nasıl bir ilişkiniz varsa zamanla onunla da o şekilde olacaktı. Çünkü dümenin diger ucundaki hep sensin. Nereye döndürürsen oraya doğru giden bir ilişkide olacaksın hep. Ahmete ya da Mehmetle.. Bu yüzden x kişisi sana daha cazip gelmesin.10 YorumlaAnlık bu heves herşeyi yok edebilir. İki ailenin yuvası söz konusu yazık yapma
24 Yorumla
Soran+1 yılFarkındayım ama kendimi alıkoyamıyorum
Soran+1 yılYa konuşmakla olacak gibi değil. tssekkur ederim yine de.
Hakaret etmeyeceğim çünkü aşık olmak senin elinde değil.
Öneri bu adamdan uzak dur ortada 2 yuva var ve kul hakkıdır eğer o adamın yuvası ve senin yuvan dağılırsa o adamın eşi senin eşin ve mağdur çocukların kul hakkına giriyorsun o adam senin helalin değil platonik olarak devam et derim ya da tamamen sil aklından kendi kocanla nasıl geçiniyorsun başkasına aşıkken kocana yazık :(10 YorumlaSevgi, saygı, aşk, sadakat, bağlılık vardır iki kisi arasında
Esinle aranda baslarda hepsi vardir ancak zamanla ask biter gerisi kalır ancak şu an hoşlandığın adamla aranda sadece aşk vardir ve zamanla aşk biter, bitince elde bisey kalmaz. Öbür tarafta eşinde çocuklarında aşk haric gerisi vardir. Hic düşünme evine çocuklarına ver kendini ve tekrar aşk deneyin eşinle.10 Yorumla
+1 yılAşkı hastalıkmış gibi göstermeye çalışmayın lütfen istersen kendine engel olabilirsin ama istemiyosun bence bu sevdadan vazgeç eşine ve çocuklarına bunu yapmaya hakkın yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasak elmanın cazibesi başınızı döndürmüş. Elmadan ilk ısırığı aldığınızda cennetten kovulacaksınız.
Eylemlerin sonuçları olduğu gerçeğini göz ardı etmemenizi tavsiye ederim.20 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler görünce öyle üzülüyorum ki. Ben olsam boyle bisey hissetigim icin cocuklarimdan utanır bi daha yüzlerine bakamazdım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAhlaksızlığın adını Aşk diye kirletmeyin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu gibi ilişkilerde sadece kadın zarar görür. Bir heves için değer mi... Çocuklarını düşünmek zorundasın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO adamın net ve kesin. Tek amacı cinsel anlamda seni elde etmek. Kalbımı basarım
senin aşk güme gider010 Yorumla
Soran+1 yılAdamın bir şey yaptığı yok ki.. sadece sohbet ettik ve bu mevzu üzerine degilmhavadan sudan konular üzerine..
- +1 yıl
Sonraki hamleler içinde olacaklar bu
Soran+1 yılYa adam bir şey yapmadı ki cinsel bir beklentisi olsa çoktan normal olarak yaklaşır sonra emeline ulaşmaya çalışırdı. normal olarak bile yaklasmadi
- +1 yıl
Ya adamın yapmasına gerek yok. Olursa diyorm bir ilişki yakınlaşma
Soran+1 yılAnladım, umarım olmaz
- +1 yıl
Ya bu düzen böyle cidden
- +1 yıl
Kendinden mi biliyorsun @rumuzrumuz06 çok emin konuşuyorsun da. İnsanlar normal arkadaş olamazlar dimi?
- +1 yıl
Soran+1 yıl@rumuzumuz06 ve @kültürel siz bı gidin sevgili olun 😝😂
Yazık , kocan olucak adama o kadar üzüldüm ki.. Senin gibi sadakatsiz ve geniş biriyle evlenerek hayatinin hatasını yapmış adam..
00 YorumlaSiz neyin peşindesiniz anlamış değilim insanlar uçuruma ve Ateşe Gidiyor Allah sonumuzu hayırlı eylesin .
00 Yorumla
+1 yılBu adam sana yakınlaşmak istemiyor mu? Kocandan ayrılma konusunda neden isteksizsin? Beklentin cinsellik yaşamak mı?
02 Yorumla- +1 yıl
?
- +1 yıl
Ne oldu da vazgeçtin böyle?
+1 yılvalla önercek bişey yok seninki bi heyecan gibi bosuna maceraya girme girersen cok hayırlı bittigini söleyemem
00 Yorumla
+1 yılsonu swingere falan baglanmasinda gerisi onemli degil dicem dkdjjsjd cok sacma evde zaten var bi tane neden gozun baskasina kayiyo
00 Yorumla
+1 yılUnut onu eğer unutmassan hem kendi çocuklarına hem onun çocuklarına yazık edersin sen o adamla evlensen adam çocuklarından uzaklaşacak bi çocuğun babasız büyümesinin vebalini nasıl ödeyeceksin kendi heveslerini için çocukların hayatını karartmayın
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. ben kimsenin zarar görmesini istemiyorum zaten.
- +1 yıl
Hadi bunuda geçtim evlensen o adamla yarın birgün senden çocuklarını bırakmanı isteyecek hadi çocuklarınıda yanına aldı diyelim çocuklarına bakıyorum diye yüzüne vurmayacağı ne malum?
- +1 yıl
şu an herşey tozpembe gözüküyor uzak dur derim
Soran+1 yılSonrasının, şu andan iyi olmayacağının farkındayım
- +1 yıl
Kalbini değil aklını dinle
Alakayı kes daha fazla uzatmadan hayir gelmez hiçbir şekilde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. onun karısını senin kocanı üzmek için güzel bir yol bulmuşsun, iki yuvayı nasıl dağıtırım pratiği yapıyorsun.. napcan, unutacaksınnn... başka çaren yok
00 YorumlaHaysiyet her insana şart markette satılan bişey değil olsaydı alır verirdim bazılarına 🙂
00 Yorumla
+1 yılVer mercimegi fırına gitsin zamanında yaşa tadını çıkarın
00 YorumlaGündüz kuşağına malzeme olmak istemiyorsan, çocuklarına ve kendine odaklan. O adamdan uzak dur.
00 YorumlaYeter trol sorulardan ya burda yaş ortalaması kadınların 18-25 arası sorular 25+ yemeyin bizi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen eşinden sıkılmışsın adamda seni boş bırakmış sen başka yerde arıyorsun çareyi Ne diyeyim evliler kafayı yemiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçmelisin ve onun ailesiyle mutlu olmasını dilemelisin. Evliden hayır gelmez
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. çok kötü bi durum. adım adım yanlış yola gireceksin.
00 YorumlaBu aşk degil öncelikle bunj kendine kabul ettir. Aşk, sevgi bunlar basit seyler degiller. Yazık degil mi eşine ,çocuklarina? Herkes seviyor ama cocuklarin için içine atmak zorundasın. Lutfen bu görüsmeleri ilerletme cok yanlıs yollara girersin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin cesaretin ve isteğin belli sonunu düşünmeden devam ediyorsun ama adam temkinli
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç başlama 🙄
+1 yılBiraz gurur ve utanma duygusu tavsiye ederim. Lazım olur😉
40 YorumlaSizin sonunuz kaçak gözen cinselliktn başka birşey olmaz fırsat buldukça yaşar zevkinizi alır bir zaman sonra sıkılır sin o zaman kendine soracağın zaman neler hissedecek onu dusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanın yerine kendini koy.. bence kendine başka bir eğlence bul.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşlerinize saygınız yok, kendinize öz saygınız da yok belli ama, çocuklarınızdan utanın bari.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok sıkıntılı durum çevremde yaşayan oldu sonu yok ve daha çok üzüleceksiniz çünkü onlar öyle oldu iyi düşünün derim
00 Yorumla
+1 yılboşanıp evlenin boşandıklarınızda birbiri ile evlensin mutlu mesut yaşayın
00 YorumlaBiriyle evliyken başka birine aşıksanız zaten önceki ilişkiniz kafanızda bitmiştir. Karşı tarafın niyeti ne önce bunu bilmeniz gerekli. O da sizden hoşlanmışsa iki tarafta eşlere söyleyip ayrılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocana aşık olmayı deneyebilirsin? Olmuyorsa ihanet etmenin mantığı yok.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarakter diyorsun, evli olup başka adamla flörtleşiyorsun. Bu ne iğrençlik. Miden nasıl kaldırıyor? Birazcık bile utanma olmuyor mu?
+1 yılkocana üzüldüm çokça böyle yapacaksanız gözünüz dışardaysa evlenmeyeceksiniz. bir de çocugun var. Allah sonunuzu hayır etsin
00 Yorumla
+1 yılAmacın unutmaksa işlerinden ayrıl uzaklaş yoksa unutamazsın esinle sorunun varsa esini sevmiyorsan unutman dahada zor
01 Yorumla- +1 yıl
peki bu adamla ilişki dusunuyormusun
+1 yılAbla işin zor ve kötü allah korusun sonu iyide bitmez ben kurtuldum şükür inşallah sende kurtulursun
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtuldun
- +1 yıl
Valla abla bir evlendim iki o kişiden uzaklaştım yoksa zor
- +1 yıl
Anladığım kadara ile sen sadece konuşmuşsun ama ilerisini yapma abla ben kurtulduğuma hem kendi adıma hem o kişi adına seviniyprjm
Soran+1 yılSadece konuştuk
- +1 yıl
Bizim kisi ben aşık değildim yani zorlayan o oldu gibi o ilgiliydi ama kötü olacaktı ya abla şu an o dönemler grldi aklıma elim ayağım titredi
Soran+1 yılO mu evliydi
- +1 yıl
Evet abla ben bekardım ama çok farklı şekşlde yazdı bana ya korkuyorum burdan yazmaya da
- +1 yıl
Görür mörür şans burda gezer ama şükür deyim
- +1 yıl
Abla eğer konuşmak istersen tavsiye falan yazabilrisn
- +1 yıl
Abla naptın neye karar verdin merak ettim
ne önerebiliriz olum burada büyük bir denklem yok ya kocayı boşa ya adamı sal
10 Yorumla
+1 yılboşanın birbirinizle evlenin ne önereceğiz
40 Yorumla
+1 yılAbla çocuklarına yazık gerçekten madem böyle bişey var nolur aldatma önce kocandan boşan
00 Yorumla
+1 yılSadakatli olmayı deneyebilir ya da evli olduğun adama karşı dürüst olup boşanman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılböyle bişey yaşamak istemezdim hiç, hayırlısı olsun.
umarım güzel bir karar verirsin00 YorumlaBöyle şeylerden uzak dur yani bir insanı aldatmak kadar kötü bir şey var mı?
00 Yorumla
+1 yılAtsın bi posta rahatla.
20 Yorumla
+1 yılne yapmalısın uzak durmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer yönden kaybeden sen olursun😂😂😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kalitesiz olmayın bee kocalarıniza yazık
00 Yorumla
+1 yılÖzlemlerini yaşamadan duramazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnermiyorum sana bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Onunla yatacaksın. Sonrası ne olur bilmem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Sen gemileri yaktin galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözlerini kapat bir anlıkta olsa mutlu ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvurdurmayı istiyosun belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama... yasak aşk kurbanı olursun mazallah
00 Yorumla
+1 yılİkişkiye girdiniz mi?
00 YorumlaBöyle bi karım olsun istemezdim
15 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar saçmasınız. aldatmak için mi evlendik ama hayat işte. aklın istemeden baskasına kayabiliyor. ben yaptıktan sonra sen ya da evleneceğin kadın dünden yapar..
Soran+1 yılSevmemekle alakası yok. esime saygım sonsuz. bu adam karşıma çıkana kadar gayet iyiydik
Soran+1 yılEşimden ayrilmak istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılver adama rahatlarsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İşyerini değiştir yoksa bu işin sonu kötü olur
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat