Hanımının bilmesi lazım gizli gizli olmaz sakıncalı zaten gizliye başka işlere döner bu ilerde kizi o evli adam kullanır kızda kullanildigiyla kalır adam gizleme sebebi yani bu
Hayır, evet seviyorum ama arkadaşim olarak dugununde velan çok yardım ettim onlara ama beni arkadaşi olduğunu söylemiyor karisi gerçi çok kıskanç. Ben bütün derdimi ona anlatabiliyorum oda bana bazen karisi ile tartışıyorlar bana anlatıyor altan al diyorum kizlarini düşün diyorum gerçek bir dostum arabası geçenlerde bozuldu gittim aldım daha sonra benim arabami verdim bir hafta kulandı bütün zorluklarda birbirimize destek oluyoruz
Hayır aşik değilim ve ben bu durumda olsam bilmek isterim gizli saklı olmasını istemem kiza bakarım bir şeytanlı varsa bakarım nasıl ayiririm yoksada bende bu kizla arkadaş olurum ve sonuçta eşim çocukluktan beri arkadaş aşik olsaydı onunla evlenirdi ama benimle evlenmiş ve iki kiz çoğumuz var yoksa bir şekil yansardı evliliğimize demeki yanaşmadığına göre mahsumca bir arkadaşlik
Neyin kafasını yaşıyorsun alkollü değilsin değilmi , konuştuklarına sen inanmıyorsun ki benim inanmamı bekliyorsun , dünyana erkek mi kalmadı , halen adamın peşinden koşuyorsun evlenmiş bırak artık çocuğun peşini , git kendine yakışan birini bul mutlu ol , yoksa ömür boyu elin kadının kocasını sever durursun , hayan tek bir insandan ötürü değil milyonlarca insan vard
Off ben bekar evli olmayabilirim ama bunun sevgilim olmayacak diye bişey yok benim sevgilim biliyor onu ben herşeyi anlatım arkadaş olduğumuzu velan bişey demiyor diyemezde ben buna izin vermem
En İyi Cevaplar