Biten ilişkinin derinliği de çok önemli bu hususta. öylesine bir şeyden çıkınca zor gelmez. tersi durumda karşı tarafın üzüleceği neredeyse garanti.
neredeyse ama. yani belki de biten ilişki, yenisi için bitmişti? oluru var sanki. bilemedim.

Bu tarz şeyler genelde iyi sonuclanmiyor. Biten iliskinin travmasindan kurtulmasi ve bu donemi iyi bir şekilde atlattiktan sonra yeni bir ilişki denenmesi daha sağlıklı. Diger türlü kiyaslama ve beklentiler önceki ilişki durumuyla iliskilendirilmeye çalışıyor ve buda tarafları yıpratiyor. Civi civiyi her zaman sökmeyebilir.
Biten herşeye saygı duymalı insan bu nedenle başka bir olaya hemen girmek yeni başlayacak olana da saygısızlık kendimize de. Onu geçtim psikolojik olarak hazır olmadan böyle birşeye başlamamalı
Bana çok yanlış geliyor böyle bir durum. Biten bir ilişkinin ardından yeni bir ilişkiye başlamak, birlikte olduğun insanı kendine yara bandı yapmaktan başka bir şey değil.
Genelde unutmak icin iyi bir yontem olarak anilsa da aslinda kendine ettigin en buyuk haksizlik. Aciyi yasamak lazim
Cevap
5Cevap
Civi civiyi sokmezse bile yanina baskasini cakariz yine de arkamiza bakmayiz bro😀👍
oturup ağlayalım mı 3 günlük dünyada? biri gider öteki gelir. giden kaybetmiştir. mantigi bu da güzel 😊
Biten ilişkilerin ardindan beklemek , biraz kendinle kalmak en dogrusu bence.. En azindan kendi kendine yetebilen bir insanin yapacagi davranis bu olmali
Çivi çiviye sırnaşmış burda
Önemsiz ilişkiler olabilir. Vakit geçer dikkat dağılır
Ama ger Yen'i ilişki sorunlarını beraberinde getireceği için tavsiye etmiyorum
Bazen işe yarayan bir yöntem ama sağlıklı bir yöntem değil
bence dogru cunku gerçekten geçmişe dönmüyorsun. unutuyorsun. ama unutulmazlar var illahaki naparsan yap boş
Hayır yapmadım yapamam kolay sevgilim olmaz kimse kolay bitmez biterse de hemen birine koşmam
ne ilişkisi ya :D onun adı ilişki mi yoksa gönül eğlendirme mi aradaki ince çizgiyi belirtmek gerek
Dogru diil çünkü ayni seyin tekrarini yasarsin
Haklısın sarışın aceleye gelmez kalp işleri
Bu nu genelde kızlar yapıyor ama hep hata yaptığını yapınca anlıyor
Düşünce cinsellikse duygu yoksa eh tabi ki çivi çiviyi sökecektir 😅
ya çivi kısa gelırse :) umdugunu bulmamak ta var
😝 umduğunu değil bulduğunu diyoruz biz ona
İyi bakalım 😊öyle olsun alan razı veren razı bana söz düşmez
Ne dengesiz 😂insanlarsiniz
Doğru değil yeni iliskinizdeki insan yara bandı görevi alıyor
Yerini gelen çiviye iyi bak bu sefer önce beyninle sonra kalbinle hepimiz bu hayatta pişmanliklari keskeleri acı çektisede gerçekler kadar yaralamaz
Bence tamamen yara bandi olur.
Yanlış tabiki. Gelen gideni aratır
Asla doğru değil... karşıda ki insana yazık olur
Başka birini yaralamaktan başka işe yaramaz.
Hayır, doğru değil.
Hata üstüne hata olur bu.
Zannetmiyorum.
Çok yanlış
Değil elbette
Yanlış bence.
Doğru değil bence.
Doğru değil
Hayır değil
Değil.
Bence değil
evet...