- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeklemek daha doğru olur.
Başkasını kullanmak acizlikten başka bir şey değil.
Bazıları seviyorum derken ayrılınca flört adı altında günde 3 5 kişiyle her haltı yiyor. Genç arzuları var libidosu var yemek içmek gibi normal kendini tatmin etmesi gerekiyor.
Sonra karşısındakinden dört dörtlük sadakat bekler.
Boş beyinli ve boş kalpli bunlar...
23 Yorumla- +1 yıl
‘ Bazıları seviyorum derken ayrılınca flört adı altında günde 3 5 kişiyle her haltı yiyor’ işte bu yüzden sevgi ve aşk gibi kavramlar rezil oldu
- +1 yıl
Aynen öyle ondan sonra o kisi sadakat bekliyor. En ufak olmayan şeylerden sorun çıkartıyor. Kendi yaptıkları normalmiş gibi. Bu kişiler bence paranoyak ve ileri derece narsist aşk nedir nasıl hissedilir yaşanılır bilmiyor.
- +1 yıl
Aynen öyle.. anca karşısındaki insanı suçlayıp dururlar, sen önce git sevmeyi öğren 😒
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir ilişki bittikten sonra. O acıyı, o yassı tutmak gerek. Yoksa kendimizi bulamayız kayboluruz. O acıdan geçilmezse olgunlaşamaz insan. illaki ilerde ani patlak verir. Kurulan ilişki bile çıkmaza girer. Unutmak öyle kolay olmaz, epey zaman alır. Fakat beklemede ve dinlenmede kalmak, hem akıl sağlığı ve ruh sağlığı için bir ihtiyaçtır. Ne kimseye yara bandı ol, nede kimseyi yara bandı olarak kullan.
13 Yorumla- +1 yıl
😌 katılıyorum can
- +1 yıl
💛
- +1 yıl
😙💕
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yeni bir ilişkiye başlamak o kişiyi yara bandı gibi sığınacak bir liman gibi kullanmaktır. Bana göre çok yakışıksız bir durum. En azından biten ilişkinin artılarını eksilerini karşılaştırıp yaptığı yanlışları veya hataları varsa bunları kafasında toparlaması gerekir. Ne acelesi varmış böyle insanların hemen bir ilişki kurayım diye jdjfhf
13 Yorumla- +1 yıl
İlişkisi bitsin de yürüyeyim diye bekleyen insanlara ne demeli :D al bir soru daha çıktı sjsjs
- +1 yıl
Hsjdj :D bekle ve gör
Bana aşırı derecede yorucu geliyor ya daldan dalı atlamak. Eğer bir ilişkiden çıkıyorsan mutlaka araya bir süre girmesi lazım. O kafanın toparlanması ve sağlıklı düşünmek adına yapabilecek en mantıklı hareket bu olur. Öteki türlü hemen yeni bir ilişkiye başlamak hem karşındaki insanı kandırmak hem de kendini kandırmak olur.
42 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden yeni çıkmış birisinin hemen başka bir ilişkiye başlayacak olması, her iki tarafada zarar verir düşüncesindeyim. 'çivi çiviyi söker' düşüncesi bir nevi karşı tarafı yarabandı olarak kullanmak demektir. En güzeli ilişki seyir halindeyken yeni bir ilişkiye...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan gibi olmak özüne dönmek lazım sürekli birini sevmek ya da bir ilişki içinde olmak zorunda değil hiç kimse.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılElbette beklemek daha mantıklı, unutmak için başkalarını kullanmak çok kötü. Hem bizi, hem karşımızdakini zedeler.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBir ilişki bittikten sonra yeni bir ilişkiye başlamak genellikle doğru değildir. aslında bunun olmasının en büyük nedeni ilişkisi yeni bitmiş bir kişinin unutmadığı ve hızlı bir şekilde unutmak için bir başkasıyla ilişki yaşamak istemesinden kaynaklanıyor. bu hem karşınızda ki kişiye hem de size zarar verir. zaten bir insan ayrıldıktan sonra hemen birisini bulabiliyorsa gerçekten sevmemiş demektir
Bu yüzden bence bir ilişki biter bitmez birisi bulmak yerine zaman tanımalıyız kendimize. çünkü bazen bir insanın içinde ki duyguların bitmesi uzun sürebiliyor.
Ve bu duygular bitmeden yeni bir ilişkiye başlamak her zaman için zaman kaybıdır. çünkü genelde onu ya terk etmek ile ya da aldatılmak ile bitiyor. ben açıkçası ilişkisi bittikten sonra hemen yeni birini bulan bir kişinin çok fazla samimi olduğunu düşünmüyorum ya da gerçekten sevmiyor demektir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐🍀🍀 Her ilişkinin kimyası, frekansı çok farklı. Bir insan yaşadığı her ilişkide de farklıdır, her ikilinin arasında farklı enerjiler olur. Aşka dair genelleme yapmak bu gerçeği görmezden gelmek olur. Ha, tabi burada kastedilen "ilişki", "aşk" değil. Cümle de : " Yeni bir ilişkim var aşkosu" yani haftada bir "âşık oldum, onu seviyorum" demeye tıbbi olarak da yürek yetmez zaten! Kâlbin sesinden ve nasipten öte bir yol tanımam açıkçası. Kendi adıma, ben ilişki yaşayan biri değilim, sadece âşık olurum ve kâlbimin sesini dinlerim. Doğal akışı takip ettiğim için çiviye de çekice de matkaba da ihtiyacım yok sonsuz şükürler olsun amin. 🍀🍀⭐
#tubasueda 🍀🍀10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSağlıklı olan unutmaktır.
Hemen ardından yeni başlanan şeyin adı ilişki değil çelişki olur.
Unutmak için sadece dışarıdan bakan bir gözle bakmak lazım biten ilişkiye.
Bütün olumsuzluklar ve eksikler göz önünde bulundurulduğunda bir anda buz kesmek mümkün.
Sonrasında gelsin yeni manita 😀30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bekleyip acıyı yaşamak kendini ruh hastası etmenin yoludur. Akıllıca olan bir iki gün oturup nerede hata yaptım diye düşünüp üçüncü gün bütün o hataları terk etmektir. Acı ne kadar uzarsa bunaltı o kadar büyür ve bunaltılardır ruhu hasta eden. Haz odaklıdır insan zihni. Bunaltı ve haz arasında seçim yaparken bunaltıyı seçmek hastalığın başladığına işarettir...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. İlişkiyi unutmak diye bir şey yoktur. Ayrıca ata sözlerinide kafamıza göre yoğuntup karaktersizliği haklı çıkarmaya çalışmak yanlıştır 💆. Mental olarak hazır olmadan bir başka birisiyle yapılan birliktelik hem kendine hem de karşıya saygısızlıktır.
111 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka :D Ata sözü bunun için söylemiş djkdsk
- +1 yıl
Yani tartışma zaten de ama sebebi nedir :D bilmek isterim
- +1 yıl
Ne gibi değişim be
- +1 yıl
Nerden çıkardın o zaman değişim falan :D
- +1 yıl
Ok bb
- +1 yıl
:D
+1 yılÇivi çiviyi söker diye gezinirsek izi geçmeyen delik deşik duygularla kalırız. Bir ilişki bitikten sonra kendine zaman tanımak lazım ama siz benim gibi de abartmayın 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Alışıyorsunuz sonra 😄
- +1 yıl
Haha çok geç, ben de alıştım 😅
+1 yılBi beyin cerrahının aşk acısı yaşayan insanlar İçin tavsiyesi ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER metodunu kullanın diyor du.
12 Yorumla- +1 yıl
Yalan sjsj
- +1 yıl
Doğru sjsh
+1 yılçivi çivi mantığı bence acizlik
zamanla biter her şey bir başkasını kullanmak çok saçma
10 Yorumla
+1 yılNeyi, neden bekleyelim ki? İlişki bitmiş ise bitmiştir, boş yere acısını çekip neden kendimizi üzelim
17 Yorumla- +1 yıl
Duygular..
- +1 yıl
Duyguları yok etmezsek bizi üzer, strese sokar, ömrümüzü azaltır
- +1 yıl
Yok edersek insan olmakta zorlanırız
- +1 yıl
Erken ölmeyi istiyorum diyosun 🤔
- +1 yıl
Hıı bundan onu mu çıkardın 😃
- +1 yıl
Çok zekiyim çok 😂
- +1 yıl
😅😅
+1 yılÇivi çiviyi söker mantığı saçma geliyor. Birine zamanında duyduğun sevgiyi başka birinden ilgi görünce yitirebilen biri zaten sevmemiş demektir. Ayrıca anılar ve sahipleri unutulmaz, sadece kabullenilir.
20 Yorumla
+1 yılÇivi çiviyi sökemeyince eskisinede dönüş yolu kapanıyor ama
14 Yorumla- +1 yıl
Anında emoji, bu kızın dinamiği baya iyi
- +1 yıl
Öyle denk geldi :D zaten bildirimlere bakıyordum
- +1 yıl
O zamanlar günaydınlar olsun sosyetik hanım 😎
- +1 yıl
Günooo 😃
zamana bırakmak lazim sonuçta kimse unutulmaz değil sadece zaman gerekiyor.. çivi çiviyi çözme mantıği erkeklerde var daha cok ama buda acizlik ve insanlari kullanmak olur hiç hoş bir dürüm olma,
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBurada reklam kokan beraberliklerin sonunu çok gördüğümüz için en iyisi beklemek
15 Yorumla- +1 yıl
Gecekuşu siteyle alıp veremediğin ne :D hsdj
- +1 yıl
Burası ansiklopedi gibi ne ararsan buradan ders alabiliyorsun sisyotik
- +1 yıl
Ben ders almıyorum, veriyorum :D hajs
Bu ansiklopedi bana göre değildi, bütün kelimeleri baştan yazdım 😜 - +1 yıl
Bende öyle kimseden ders almam dersini veririm. zaten laf gidecegi yere otamatikman gidiyor o yüzden sıkıntı yok 😜
- +1 yıl
Biliriz hsjsj
+1 yılyok yapmam öyle şeyler gönlüm ne zaman birisine kayarsa o zaman başlar bende çivi sökmek falan bilmem inşaatçı değilim zaten.. ve ben kimseden tiksinip nefret etmeden gitmem bir de soğurum öyle giderim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kasmamak lazım. Spontane ne hissedersen ona göre hareket etmek. Pekala insan yillarca bekleyebilir de 1 hafta sonra başka birisinden hoslanabilir de.
Ben mi hangisiyim? Spontane , gelişine 😂20 Yorumla
+1 yılEn sağlıklısı 6 ay beklemek , ilişki koçlarının da önerisi budur. Geçmişi sindirerek unutup sıfırdan ve sağlıklı kararla yeni birini hayatımıza almak tekrar aynı hataları yapmamıza engel olur.
20 Yorumla
+1 yılİlişki bittikten sonra hemen başka bir ilişkiye yeltenmek o bulunduğu ilişkinin çoktan bitmiş olduğu anlamına gelir sadece kendini kandırmaktır
31 Yorumla
+1 yılSevgi var mı? Aşk var mı? Bunlar önemli direkt yoluna devam et demek ne kadar mantıklı gelse de öyle değildir bence.. en azından 2 gün bekleyebilir insan.:D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılne bu*akşamdanmı kaldık çivi çiviyi söksün? kendime gelmem uzun bir zaman alıyor bende başkasını bilemem
20 Yorumla Kişi kendine zaman tanıması gerekir, sağlıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum. İnsanlar kaçmıyor ya...
20 Yorumla
+1 yılBen kolay kolay unutamıyorum çok sevdiysem ağlarım yas tutarım
Beklerim yani ama sevmediysem o kadar fazla giderim başkası ile konuşurum20 Yorumla
+1 yılBenim için biten biter arkama bakmam böyle de gönlü rahat bir insanım yas mı tutayım oldu karalarda bağlayayım e bir de bayılayım feriha😎
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasını kullanmanın hem kendimi hem de karşımdakini aldatmaktan farkı olmadığını düşünüyorum. acizce.
10 Yorumla
+1 yılAşk falan artık uzak olsun bana ya kimseyi ne çekmek ne de çektirmek lazım, bosverin aşkı yaşayın hayatı skdjdh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Uzun bir süre yalnız kalmak gerek. Biz insanların buna ihtiyacı var. Yeni bir ilişkiye başlamak, bir başkasıyla yakınlaşmak bence kişiye zarar.
10 Yorumla
+1 yılUnutmak için yeni bir ilişkiye başlamak başka bir insanı kendini daha iyi hissetmek için kullanmak olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkçası bekleyince unutabileceğimi sanmıyorum. Bu yüzden kesinlikle yeni bir adam ararım. Bir şeyi elde etmeden diğerini bırakamıyor insan, bu psikolojik bir şey sanırım
20 YorumlaYeni ilişkiye başlamak, ikisi için de sağlıklı olmayabilir. Ayrılma nedenlerine bağlı biraz da.
20 Yorumla
+1 yılAy ne beklicem çiviyi çiviye söktürür yeni aşkımla eskisini tarihe gömerim 😄
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiysen istesende başkasına bir süre bakamazsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBittiyse ertesi gün bile ilişkiye başlanabilir. Ama burdaki kritik şey gönlünden tamamiyle atmış olup yeni gelen kişiye haksızlık etmemek olmalı.
10 Yorumla Bence kaliteli olanı beklemek ve unutmak için çaba sarf etmektir
10 YorumlaNormalde beklemek ama bazende yeni ilişki iyi geliyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyip,. kendimize zaman ayırmak lazım. Sindirmeden yenisine başlanırsa dokunur. 😹
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olan beklemek. Unutmak için değilde kendini aklını toplamak için sonra devam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılO an karşına yeni biri çıktıysa denersin ama hususi manit bulayım kafası saglıklı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu yaşanılan ilişki ile alakalı sanırım. Eğer illallah ettirdiyse insan farklı birini ister. Ama sakinleşmekte gerekebilir. Bazende ayrılık zor gelir beklemek gerekir.
10 Yorumla
+1 yılAyrılığımın acısını yaşamaktan yanayım.. Unutmak için yeni birine ihtiyacım yok..
10 Yorumla
+1 yılİnsanın ruhunu dinlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Akisina birakmak en iyisi zaman ne cikarir karsina belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılNasıl bittiğine göre değişir. Bir de insandan insana...
10 YorumlaÇivi çiviyi söker. Konu komşu, bakkal çırağı kim uygunsa o anlık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence anında her şey yalanmış veya olmamış yaşanmamış gibi yaşayıp hissedip yeni sulara yelken açmak en güzeli.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman çivi çiviyi söker mantığıyla ilerlemisimdir cidden ise yarıyor en basidi aşk acısı çekerken gidin modaya içip içip tanımadığınız birini öpün deli ozguvenj geliyor ve aşk acisi Bayaa düşüyor
10 Yorumla
+1 yılBen son iliskimi bitireli 5 yıl oldu. o zamandan beri bekledikde noldu? sevildik mi, evlendik mi? bekleyince noluyor? bence bitince yenisini bul, hemen unutursun.. mantiklisı bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeklemek doğrudur, kimse kimseyi yarabandı olarak kullanmamalı..
10 YorumlaHiçbir şey yapmamak daha mantıklı
10 YorumlaBence belli bir zaman geçip beklemek lazım belki geri döner diye ama tık yoksa ve fırsat çıkmışsa karşına başlamak gerek
10 YorumlaAcı cekmiyorsa o kişi sevmemiştir öyle kolay değil acı var ise Aşk tır ,
öteki türlü yatak bişeyler yaşamak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı.
+1 yılÇividen yanayım bide çekiç sen
11 Yorumla- +1 yıl
Değilim tabii ki :D
+1 yılBeklemek her zaman daha iyidir. Hem yeni kişinin de duygukariyla oynamamis olursin
10 YorumlaBeklemek ve kendine zaman ayırmak diha iyidir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBirden yeni iliskiye baslanmiyor kolay kolay. Zaman gecmesi lazim. En azindan ben yapamiyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeklemek daha mantıklı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. çivi sökücü varsa olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılDurup bir nefes almak lazım
10 Yorumla Unutmak için beklemek
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler