ya ne güzel mesajlaşma maşallah o değilde bende biye gariplik var ya neden böyleyim bana böyle mesaj atan erkek olsa ezik mi başka kız mı yok çevresinde bukadar ilgili mesaj ı parmağımda oynatcak kadar basit cepte ya falan düşünürüm ve soğurum o erkekten nerde beni uğraştıran varsa ona gidiyorum ya çok yüz vermeyene bide burnu havada halim eklenince üf
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz birbirimizi gerçekten çok seviyoruz sahte aşk değil bizimki ben sevdiğim kıza ilgi gösteririm sevmedigime yüz vermem
daha tazesiniz çünkü duygularınız yıpranmamış hırpalanmamış sahtelik görmemiş eskiden toy olduğumda bende senin gibiydim sonra tükeniyor eski heycan olmuyor alışıyorsun birsürü insanaa erkeğe ya da kadına ve cazip olanı istiyırsun hiç bırakmayın birbirinizi inş çok mutlu olun
Geçmiş konuları aç belliki uzaksa olduğu için. Bek birsey yasaya miyorsunuz muhabbete buyuzden olmuyor ona soru Sor birşeyler işte sen yap muhabbet olsun. Heyecanı koruyun bugün ne yaptıysan anlat planlarından bahset fikrini al şu an durumum terso de biraz toparlim hal olcak de gelecek gibisinden
Ne yani yarın öbür gün sevgilin gurbete ya da askere felan giderse bitirecek misin hemen? Kaldı mı öyle aşklar? Biz birbirimize gerçekten asigiz yalan aşklar değil bu
Ben mi bitirdim arkadaşım. Ben sağdık olan tarafım. Yok arkadaşlarımla gezicem yok şu yok bu büyük aşk bir anda bok oldu. Bekleyen seven birtek ben mişim
Yürümez bu ilişki ayrıl yakından birini bul Tesekkür edersin sonra bana çok ciddiyim yol yakınken bırak yazık etme sinirlerin bozulur genc yaşta. Şimdi at mesaj yapamıyorum uzaktan filan falan.
Bak beni dinle benim amacım farklı olsa param var çok şükür bulurdum birini kendimi tatmin ederdim ama ben onun karakterini sevdim ben onu sevdim fiziğini değil
O ne zaman isterse ben onu o zaman yanıma getirecem sen rahat ol gerekirse evimi işimi duzenimi bozar onun yanına giderim bana sevgi lazım para değil sahte aşklar lazım değil
En İyi Cevaplar