Su sisesini uzatmistim koklasin diye sıkıp yuzunu islatmistim. Hava sicakti sikayet edip duruyordu soguk suyu ensesinden asagiya bosalttim. Yuzune yazilar yazdim. Hamburger yerken burnuna ketcap surup durdum. Parmaklarimi boyayip ellerimi heryerine sürdüm. Heryeri parmak izim olmustu. Öncelikle uzerindeki esyalarini cantama koyup cantami kenara biraktim sonra onu denize itip dusurmustum. Sonra da ben atladjm. Sonucunda beni bogmaya calisti. Ama keyifli zamanlardi 😂😂😂 milkshakeinin icine tuz doldurmustum. Mayonez diye diş macunu yedirtmistim... tabi onun yaptiklari daha fazlaydi. Benim yaptiklarim hicbir sey. Kafamdan asagkya bebek pudrasi döktü, ben yürürken altımdaki halıyı çekti (bu bir iddiaydi) kiyafet denerken esyalarimla ve telefonumla beraber ortadan kayboldu ( yarim saat sonra erkek kabininden cikti) anlat anlat bitmez.
0
4 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Tabi biz her sakanin sonunda katila katila gülerdik. 😂 darilmaca yoktu aramizda
Ex sevgilim uyurken kalçasına yumurtanın beyazını sürmüştüm. Uyanınca da harikaydın falan daha önce arkadan hiç yapmamıştık vs dedim. Sen ne saçmalıyorsun diyince kontrol etmesini istedim. Ben nasıl böyle birşey yaparım diye çıldırdı. Sonra şaka yaptım yumurtanın beyazı falan dedim ama nafile. Beni üzmemek için söylüyorsun dedi.
Gece uyurken yatağa kendim yerine yastık koyardım. Dolaba gizlenir onu çağırırdım O çarşafı kaldırmadan arkadan gözlerini kapatırdım. Her halde çok korkardı😆
En İyi Cevaplar