Size göre eş/ sevgiliye yapılacak en kötü şaka nedir?
Sizce ne?
Sizin düşündüğünüz şaka size yapılsa tepkiniz ne olurdu?

Sizce ne?
Sizin düşündüğünüz şaka size yapılsa tepkiniz ne olurdu?

aldatma şakası yapılmıştı bana
şaka olduğunu söylemesine rağmen onu orada terk ettim
Güvenimle oynamayacak kimse şaka kabul etmediğim nadir konulardan
adamın biri karısına şaka yapmak istemiş kendisini asmış gibi gösterip karısını beklemiş karısı Eve gelince Adam'ı ölmüş bir şekilde görünce o sırada bayılı vermiş o sırada komşuları eve gelmiş bu bakmış adam ölmüş kadında yerde yatıyor evi soyup soğana çevirmiş bütün her şeyi çalmış tam kadın çaldıkları şeylerle dışarı çıkacağız sırada kendini asmış gibi gösteren adam Bunu arkadan bir tane tekme atmış ve yere Yuvarlanmış Kadın arkasını dönmüş Bir bakmış ölü adam canlandı zannedip korkudan o anda geberi vermiş 😂😂
Aldatma sakasi
Acaba gercekmi diye hep aklimda kalir
Icten ice yer beni bitirir
Cunki bana gore her insan yapmam dedigi seyelri yapabilir
Sogumaya dogru giderdim herhalde
Cevap
14Cevap
Özel bir günü hatırlamadıgınu soylemek bugun neydi gibi.. Yoksa ayrılık aldatma hamilelik bunun gıbı konular şaka kaldırmaz her zaman
aynısı banada yapılmıştı sevindim salak gibi cok kötü bir şaka hamileyim şakası duygularla oynamak resmen ya ayrılık sebebi a..
Bunu bana yaptı ama şaka değildi gerçekten hamileydi. Hızlıca hesapladım ve benden olamaz demiştim 😂😂 benden değilmiş zaten
Uyurken parmaklarına oje sürebilirim. Ya da pijamalarının paçalarını sıyırıp birbirine bağlayabilirim. Kötü şakalardan anlamam ya.
Şaka maka yakışmaz şanıma yeğen
https://www.youtube.com/embed/0vd8av7ue-8Davet et bir yere. Tabi yanında bir kadın var. İçeri girdiğini görür görmez yanındakine yapış!
Nihahaha kötüyüm ben kötüyüm..
Başka şehirdeyim gittim artık dönmeyeceğim, son kez aradım hattı da kapatıyorum demistim
Pişman oldum kafayı yemisti 😂😂😂🙈
Ee ne oldu şimdi?
Adam inanacak mi adını lekeliyor neyse belli zaten işi pişirmiş belli ki cocuk ne alaka demiyor şaka diyor shshdhd
Aldatma şakası. Hatta şaka bile değil. Kesinlikle yapılmamalı. Güven bağlarını zedeler. Şüphe düşürür insanın içine.
Bunun kötü bir haber olduğunu düşündürecek insanla neden muhattap olalım 😀
@mervesse_ öyle düşünmedim
@mervesse_ $_$ iyi niyelilik
Görseldeki şakayı yapacak olursa, 'mal bu kız' derim...
ben yaptigimda baba oluyorum diye sevinmisti ama saka oldugunu ogrenince baya kustu
Hamileyim şakası yapan kadın bnce şakayı kendine yapar
Ben başkasına aşık oldum
Adam pert
Ufff ne şeytan kadınlar 😂😂
Bunun şakası olmaz ama yaa
Bu yapılabilir ya :)))
Aramızda herşey bitti demek veya onun bana demesi.
Essek sakalarını hiç sevmem o yüzden yapmam
Aldatma, ölüm şakaları
Off bu şakayı yapsam sevgilim panik atak geçirir😂
Ayrılık şakaları.
"arkadaşınla aldattım" şakası
Bılmyorum ama bence alt ama şakası güveni sarsar
harbiden sıkıntılı
aldatma şakası
Yapmayın
bir çok şey
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?