Hayatta her bir adımda hep bahanelere ihtiyaç duyarız. Açıkçası ben bahane kullanmam içimden geleni söylerim. Neden herkes dobra olamıyor? Sevgililerin ayrılma bahaneleri nelerdir a dostlar?
*Sen daha iyilerine layıksın. (Senden sıkıldım demek ister.) *İlişkimize bir süre ara verelim (Sonsuza dek ara verelim demek ister.) *Okuluma yoğunlaşmam gerek şu aralar. (Geçerli bir bahane bulamadım en iyisi buydu kafası) *Birbirimize çok acı çektiriyoruz, ayrılmalıyız. *Düşündüm de böyle bir ilişkiye hazır olmadığımı fark ettim. ...
SEvgili olanlar ilişki bitirmezler , ancak flörtler veya cinsel arkadaşlık yaşayanlar ilişkilerini bitirirler. Çünkü sevgili olmak demek yüreklerin veridiği hayatların bağlandığı bir birlikteliktir.. İlişki bitirmek için bahaneye gerek yok.. Tak sepeti koluna her kes kendi yoluna..
Klasikler; ilgisni azaltır, herşey sorun etmeye başlar, Sürekli imalı imalı konuşmalar olur, Herkesin içinde sana karşı davranışlarını değiştirir, sen yokmuşsun gibi davranışlar ve hayaller kurar vs vs ve kız arkadaşlarının sana olan davranışları değiştiğinde o ilişkinin geleceği yoktur.
Haha ben dobra konuşunca şaşırıyor insanlar bende bunun doğru olduğunu düşünüyorum :D hem daha samimi bence :D Tamam olmadık rütbeli kişilere biraz fazla kaçıyor ama eğlenceli :D
2 yıllık erkek arkadaşım 2. ci yılımızı tamamladığımızda sen eski sevgilini unutamamışsın demişti ve ayrılmıştık skdkdkkd ardından kendisi eski sevgilisine dönmüştü sksjjs
Benden net ayrıldı sebebi onu üzmem şansımı kullanamamammis bana köpek gibi aşık kız tam 1 haftada u dönüşü yaptı hata yapan ben ama evlenelim tek sans diye yalvaran da ben olmadı maddi manevi böyle birini bulamayagi birini neden bir kız bırakır ki bulsam cevabı kafam rahatlardi
En İyi Cevaplar