Sanırım friendzone?

Öncelikle herkese merhaba beni yiyip bitiren bir türlü kendi aklımda cevap bulamadıgım bir friendzone sandıgım olayı anlatıcam şimdi eski sevgilimle ayrıldıktan sonra bana arkadaş kalmamızı söyledi garip bir bahane üreterek (annem istemiyor) sonrasında ben arkadaş kalmayı dahi kabul etmedim sonra aradan 2 ay geçti c2 den anonim olarak konusuyordum anlattı annesinin neden istemedigini önümüzde üniversite sınavı oldugunu felan sonra yazdı wpden konuştuk bana neden ara vermemiz gerektigini söylemedigini sadece annem istemiyor diyip üstünü kapattıgını sordum bana umursamaz bir şekilde bilmiyorum dedi ama bana hala diyorki gitmeseydin bana güvenseydin seni hala severdim bu gün bukuştuk baya konuştum ben neden beni sevmiyorsun ne degişti felan acık acık sevmedigini söyledi ama 8 9ay sonra yanı üniversite sınavından sonra severse tekrar olabilecegimizi sevmezse arkadaş olarak devam edecegimizi söyledi şu an arkadaşız ama benim onu sevdigimi biliyor bana karşı birşeyler hissetmedigine eminim ama bana bu yükü neden yüklüyor neden beni beklemeye zorluyor anlamıyorum bu arkadaşlıktan mutlu degilim sadece bekliyorum sonucu ne olacak en ufak bir fikrim yok lütfen fikirlerinizi esirgemeyin çıkmaz bir durumdayım
Sanırım friendzone?