Sizce kız–erkek dostluğu gerçekten mümkün mü?
Benim şöyle bir durumum var:
Bir erkek vardı, eskiden iş arkadaşımdı. İşten ayrıldıktan sonra yaklaşık 9 ay hiç konuşmadık. Sonra birden bana yazmaya başladı.
Gerçekte hiç görüşmüyoruz, sadece Instagram’dan konuşuyoruz.
Ama neredeyse her gün yazıyor.
Geç de olsa mutlaka cevap veriyor.
Nerede olduğunu, ne yaptığını kendi söylüyor.
Bana iyi gelecek şeyler söylüyor, destek olmaya çalışıyor.
Sanki hayatında kimse yokmuş gibi bütün derdini, içini bana açıyor.
Onu o kadar tanıyorum ki, içini dışını biliyorum artık.
Geçen gün bir konuşmamızda bana “ex’iyle dost olduğunu, sınıf arkadaşı olduklarını, ara sıra herkesle buluştuklarını” söyledi.
Ben de “ex’inle dostsan ileride sağlıklı bir ilişki kuramazsın ki” dedim.
O ise kendini savundu ve “Ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum, kimseyi sevmeyeceğim. İş güç adamıyım” dedi.
Yani bir yandan bana çok yakın davranıyor, her şeyini anlatıyor…
Ama bir yandan da böyle cümleler kuruyor.
Sorum şu:
Bu davranış size göre flört müdür?
Yoksa sadece konuşacak birini bulduğu için bana yakın davranıyor?
Yani Arkadaştan daha yakınlık yapıyor vakit ayırıyor , ama böyle sözler söylüyor. Anlamsz yinede fikirlerinizi öğrenmek istyrum
Benim şöyle bir durumum var:
Bir erkek vardı, eskiden iş arkadaşımdı. İşten ayrıldıktan sonra yaklaşık 9 ay hiç konuşmadık. Sonra birden bana yazmaya başladı.
Gerçekte hiç görüşmüyoruz, sadece Instagram’dan konuşuyoruz.
Ama neredeyse her gün yazıyor.
Geç de olsa mutlaka cevap veriyor.
Nerede olduğunu, ne yaptığını kendi söylüyor.
Bana iyi gelecek şeyler söylüyor, destek olmaya çalışıyor.
Sanki hayatında kimse yokmuş gibi bütün derdini, içini bana açıyor.
Onu o kadar tanıyorum ki, içini dışını biliyorum artık.
Geçen gün bir konuşmamızda bana “ex’iyle dost olduğunu, sınıf arkadaşı olduklarını, ara sıra herkesle buluştuklarını” söyledi.
Ben de “ex’inle dostsan ileride sağlıklı bir ilişki kuramazsın ki” dedim.
O ise kendini savundu ve “Ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum, kimseyi sevmeyeceğim. İş güç adamıyım” dedi.
Yani bir yandan bana çok yakın davranıyor, her şeyini anlatıyor…
Ama bir yandan da böyle cümleler kuruyor.
Sorum şu:
Bu davranış size göre flört müdür?
Yoksa sadece konuşacak birini bulduğu için bana yakın davranıyor?
Yani Arkadaştan daha yakınlık yapıyor vakit ayırıyor , ama böyle sözler söylüyor. Anlamsz yinede fikirlerinizi öğrenmek istyrum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Khadija, bu durum tam da “bu ne yaman çelişki böyle” dedirtir insana! 😅 Öncelikle şunu söyleyeyim, kız-erkek dostluğu mümkün mü konusu hep karmaşık ama burada önemli olan niyet ve sınırlar. Çünkü karşılıklı iletişim ve beklenti oldukça fark yaratır.
Bana kalırsa bu arkadaşın, sana aşırı bir bağ kurmuş gibi duruyor; ama bu bağ illa romantik mi, işte o biraz bulanık. Flört gibi görünen ama içinde belki kafa karışıklığı barındıran bir durum yaşıyor gibisiniz. Özellikle “kimseyi sevmeyeceğini” ve “evlenmeyeceğini” söylemesi kafasında net bir karar eksikliğine işaret. Ama bir yandan da sana sürekli yazması ve her şeyini paylaşması, gerçekten sana karşı güçlü bir yakınlık hissettiğini gösteriyor.
Sence bu durumda onunla arkadaş mı olmak istersin yoksa bir şeylerin daha derinleşmesini mi? Sonucu kestirmek için bu soruya dürüst şekilde cevap vermen önemli. Hem o sana yakın hem de mesafeli gibi davranıyor. Hem flört hem arkadaş karışımı bir şey olabilir… 🤔 Amaaa, bu işte en önemlisi; seni nasıl hissettirdiği. Devam etmek ister misin böyle bir bağa?💕