İstemiyor mu naz mı yapıyor?

Muhafazakar bir aileden gelen bir kız ama başı açık Ben 27, o 24 yaşında. Ne üniversitede ne de iş hayatında erkekler ile hiç yakınlaşmamış. Sorarak öğrenmedim. Çünkü, bu her halinden belli. Bir tane erkek arkadaşı yok. 4 aydır aynı ortamdayız, bir erkekle iş dışında konuştuğunu görmedim. Hep resmi. Kendisi ile konuştuğumda utangaç tavırları hoşuma gitti. Yaklaşık 1 ay gizliden beni kestiğini biliyorum. Bakışlarını yakalayınca, yüzünü çeviriyor. Ve ben de kendisine de aşık oldum. Sabahları aynı ortamda olduğumuzdan selamlaşmaya, konuşmaya başladım. Kısa muhabbetlerimiz oldu. Cesaret aldığımı düşündüm. Tam kendisine çıkma teklifine hazırlanıyordum ki artık selam vermemeye yüzünü çevirmeye başladı. Ben de yanlış davranıp araya mesafe koydum. Ben mesafeyi koyunca, o da bildiğiniz duvar ördü. Bu şekilde 1 hafta geçti. Selam verince duymamazlıktan geliyordu. Ben de inadına selam veriyorum. Sonra ben dayanamadım bu kıza mesaj attım. Romantik bir mesaj ama aşk mesajı ya da çıkma teklifi falan değil. Sadece tavrımı sürdürüceğimi bildirdim. Bunun üzerine beni engellemiş. Beni görünce yüzünü çeviriyor. 3 selamımın 2'sini zorla alıyor. 1 tanesini hiç almıyor yani cevap vermiyor. İleride üzülmemek için içimde yavaş yavaş onu silmeye başladım, istemediğine inanmaya başladım. Hafiften de olsa gururum kırılmaya başlayınca ona beslediğim aşk da azalmaya başladı ama bitmedi. Açılın, itiraf edin diye tavsiye vermeyin. Kesinlikle açılmam, buna fırsat verecek bir bağ aramızda yok. Arkadaş vs. değiliz. Başlarda konuşurken gözlemlediğim o utangaç tavırları da değişti, bana karşı gayet resmi ve kendinden emin. Kızlar daha iyi bilir. Şimdi bu kız beni kesinlikle istemiyor mu? Ben de konuşmaktan artık vazgeçeyim mi? Yoksa bu kız beni ve cesaretimi mi sınıyor? Bu durumda mantıklı düşünemediğim için sizlere soruyorum. Saygılar,
İstemiyor mu naz mı yapıyor?