ergene bak aöq bir daha karşıma çıkma falan gözümden düştün.. tipik bir ergen. lan olm kız seni sevmiş öyle davranılır mı? sora bu kızlar neden vermiyo? neden kezbanlar? tam bir andavallı aöq.
yorumuda kaldırmayın ibret olsun diye dursun şu köşede.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim var diyorum kardeşim kanka dediğim kız bana teklif ediyor
Sevgilin oldugunu gercekten bilmiyorsa biraz sert olmuş. Benim sevgilim var mümkün değil boyle bir şey diye net ama kirici olmadan konussaymissin daha iyiymis
Garip ama onu sen tanıyorsun. Sevgilin oldugunu bile bile bir şansımı deneyim haberim yokmus gibi diye dusunmusse o zaman iyi yapmışsın. Bilmiyorsa cidden tepkin fazla
Sevgilin olduğunu bilmemesi anormal. Demekki sen bu kıza yüz vermişsin daha önce. Numara almalar vermeler falan. Ya bir git işine kime ne yutturuyorsun.
Ulan zeki misin nesin bende onu soruyorum zaten sevgilim olduğunu bilmemis giib yapıp beni mı deniyor diye ondan bu kadar sinirlendim hem ben neden o kıza yüz vereyim kanka dediğim kıza yüz vermem
Lanlı manlı konuşma benle askerlik arkadaş ın yok karşında kadın var ona göre nezaketini takın. Ben sana ulan lan veya argo ifade kullanırsam eyvallah kullanırsın. Aksi takdirde sana o hakkı vermiyorum. Beni başkasıyla karıştırma. Ne halin varsa gör.
Hayvan! Demek istiyorum fakat hayvana yazık olur. O kızın da duyguları var. Çok sert olmuş bu. Senin bir erkek olarak daha yumuşak karşılamanı beklerdim ve fazla ergence olmuş. Üzfünüm ama bunları söylemem lazımdı. Kötü olmuş.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ulan sevgilim var diyorum kanka dediğim kız bana teklif ediyor bu normal mi ne?
Evet gayet normal. Yarın öbür gün ayrılırsın sevgilinden o kıza tutulursun ( olmaz diyip büyük konuşma) o zaman o da sana böyle şeyler söyler. Empati kur anlarsın.
İstersen bir daha oku. Tabikide ayrılmazsın bunu demiyorum. Oldu da ayrıldın hayat bu karşına ne çıkartacağı hiç belli olmaz. Ki inşallah da evlenirsiniz anlayabiliyorum seni çünkü bende aşığım, bende seviyorum birini. Sakin ol sinirlenmemeye bak.
ha tamam. sen en doğrusunu yapmışsın emin ol ama kız seni tavlamaya çalışmamış bence sen git kızın gönlünü al ve deki seninle arkadaş olurum ama bana o gözle bakmıcaksın de
Bence bu konusmalr gercek degil bir kiz Boyle davranmazki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Allah bilir annesinin telefonun dan kendi kendine konuşmuştur😂😂 kızın fotoğrafı yok kendi de gizli zmsjd
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Canım kardeşim kızın fotoğrafı olmak zorunda değil ki misal benim de yok ha anne telefon meselesine gelince biz o veletlik dönemlerini atlattık çok şükür sen hala oralsrdasin sanırsam gerçek olduğuna inanmıyorsan cevap yazma kardeşim zorla mı?
En İyi Cevaplar