Şaka gibi ama baya hoşlandığım kızın yakın bir kankası bana teklif etti , reddettim, tekrar tekrar istedi ancak her defasında reddettim.
Okulda dolaşırken ikisi hep bana bakıyor falan çıldırıcam kendisini sevdiğimden haberi yok ama ona karşı sevgi dolu yaklaşıyorum.
bu kıza aslında çevremdeki bütün erkekler yaklaşmaya çalışıyor ama kız pas vermiyor , görüyorum. hatta bir arkadaş bunu seviy
or biliyorum, onunlada kötü olma ihtimalim var.
Ama kızla çokça kesişiyorum ve her fırsatta konuşuyoruz. Ne yapmalıyım hangi yolu izlemeliyim ilk defa bir kızdan bu kadar hoşlandım. ( 4 aydır hal bu :(( ... geçmi kaldım)
Gel aklini skm de akıllan. Lan adamlar 4 saat sonra kızı nerelere sokuyor nerelere sen daha 4 ay ve gec mi kaldım diyorsun. Daha ne demenizi beklersin. Bana kalırsa bir 4 ay daha bekle yok yok başka kollarda görene kadar devam et öyle
Bakışmakla nereye kadar kardeş kız istediği ilgiyi göremeyince hoşlanıyorsa bile bu salaktan bir cacık olmaz dur ne olacağını göstereyim der. Senden hoşlanıyorsa bile seni kıskandırmak için ilk fırsatta başkasıyla olmaya çalışır.
Ve bir bakmışsın o çoktan başkasının olmuş bile. En azından yakınlık samimiyetini minimum seviyeye indirmeye çalış hoş karşılaşmalarda bulun çok nazik ve çok kibar ol tarz biri ol giyim koşan sahibi ol. Romantik ol ve ulaşılmaz ol. Yani kıza yakınlığın bile kızı şaşırtmalı
Off çok haklısın ancak; ben 4 ay önce öğrendim ki benim arkadaş bu kızla bayadır ilgileniyomuş. Sordum başka arkadaşlara onayladılar. Bu sebeple aradan zaman geçsin istedim, öğrenir öğrenmez gidip kıza yaklaşmak olmazdı kahpelik olurdu. Yani tamamen aşk dörtgeni oldu
Kardeş kıza aşk isteği üzerinde takıntılık kurarsan bundan bütün kızlar kacar. Hoşluk alan kızı bile tribe getirir kacırırsın teklif işlerini oldukca becerikli ve yetenekli yapmalısın. Mesala arzuladığın bir kızla çok ilgileneceksin. Ama ilgin olduğunu hissettirmeyeceksin. Taki onu tav yapana kadar aklında soru işaretleri bırakacaksın. Sürekli onu düşündüreceksin.. Tabiki oda bu benden hoşlanıyor kesin hoşlanıyor. Falan gibi hisleri olacak sonra arada ilgiyi kesiver oda tam ne olduğunu bilmeden olanlardan emin olmayacak.. Kafası karşılık seni düşünmeye başlayacak. Bu 1 hafta sürmemesi gerekiyor. Böyle taklit yaptığım tüm kızlarda büyük etkiler bıraktığımı görmüşümdür. Üstelik ne yapar ne eder sosyal hesaplarını bulup istek mesaj atanlar da oluyor.
Tip VS çok önemli değil az çok kendine güvenin varsa bu işi başarırım diyorsan bu demektir ki bir Çok kızı elde edebilirsin. Cesaretsizlik aşırı tipsizlerin işidir..
Bu kız senin söylediğin aynı şeyi uyguladı aga . inanılmaz ilgiliydi başta sonra kesti ilgiyi ve beni bağladı kendine sonra düz tempoda devam ettirdi diyebilirim. Kız tecrübeli ve gerçekten çok havalı, ama hala bir umut var ve 4 ayım var bunu başarmam gerekiyor. Ve çok istiyorum teşekkürler!
Domuzun trene bakacaksına sürekli kıza bakarsan mal mal gülüp onu yola getirdiğini düşünürsen adım adım onu kendinden uzaklaştırmış olursun. Çok sırıtan çok havalı takılan tiplerden olma sadece giyimine kuşamına hele saçlar yok mu kızlar bayılır 4 4 lük bakımlı saçların olacak elinden gelen en güzel imkanı sağla traşın çok etkileyeci en yakışan stlden kestir. Ve ağır basan adam ol. İşte bu adamın peşinden gitmeyen kalmaz işini öğrendiğin dakka da o kız bile sana basit gelecektir. Az çok uygulamaları anladıysan sana BAŞARILAR
En İyi Cevaplar