Ufff sokakta bakin 10 tanenin 2siyakisikli onlarda havaliyadakiz arkivar neden kasli bakimli hos erkek az buulkedeuff amerikaya gitsem orada almio fransayi deniyim bari
Ulke sartlari bunu gerektiriyo bacim Bu ulkede para skintisi is skintisi var anladin mi 1300 1400 lira veriyolar afedersin sicarken bile para aliyolar eee spor yapmak giyunmek masrafli seyler yok her gun 1kilo et yemen lazim sporcu urunudur giyim desen hersey pahali bu ulkede simdi spor mu yapalim acimizdan olsunler mi? O yabanci ulke dedigin yerde hersey cok ucuz o kdr paramiz degersiz olmus ulkemiz bok duruma dusmus ki milletnkarinini doyurma pesinde spor yapma derdinde degil anlatabildim mi?
Genlerle alakalı. Yakışıklılar güzellerle çiftleşmeli tozlaşma önemli tabi. Güzel kız çirkin adam ya da yakışıklı erkek çirkin kız melezleşmesi yüzünden safkanlar azaldı. Genelde çift olmalarda kız belirleyici olur. Yani bu sorun siz kızlar yüzünden sadece yakışıklıları seçin. Gönül bu otada bokada demeyin.
erkeklerin de sorduğu sık bir soru, neden güzel kız yok ülkemiz de? nedenleri, sebepleri bilmem, ama her iki cinsin'de para, seks, gösteriş derdin'de olduğu belli zaten... emrecanlar, sudeler...
Diğer ülkelere kaç defa gittin de bizim canım vatanımıza laf ediyorsunuz hanım efendi :) bence Türk erkekleri olarak çoğu ülkenin erkeklerinden daha yakışıklıyız :D
Yok mesele abazanlik değil en cirkin kizi bile en yakisikli erkek begeniyo gorsellikcilik yapmiyo. insana insan oldugu icin olduklari gibi davraniyolar dogallar hakaret etmiyolar. Kibarca tesekkur ediyolar sirf kiz cirkin diye kacmiyolar arkadas olarak kaliyolar. Bizde 5 cesit erkek var guzellik pesinde gezenler, kizin cirkinliginden yararlanmak icin cepte tutanlar, belki guzel kiz bulamam sol elden iyidir diyenler, cirkin kiza hakaret eden insan olarak bile yuzune bakmayanlar, cirkin kizin kariyerine parasina asik olanlar. Onlarda boyle bise yok.
@Sevdaaam1 hakılısın çok doğru analiz etmişsin ama avrupalı erkeklerde böyle hatta daha pis bizimkilerden kızları dövüyorlar bildiğin sırbistanda ispanya da almanya da arkadaşlarım var hepsi aynı inan bana :) @nonicknamelol yapma ama adam akıllı erkeklerle takıldınız da sizi mi öldürdü nerde dövmeli falan böyle ağır abi pozları kesen eleman varsa onlarla takılıyorsunuz
Hic dovmemilerle marjinallerle ya da tersi tesbih sallayan polat alemdarlarla isim olmadi. en iyi ben beyfendi ayrica gozlemliyorum hic iyi erkek gormedim yok yani cabaliyolar iyi gorunmeye calisiyolar 2 gun sonra gercek yuzleri cikiyo ortaya. Daya her ulkede var burdada var. ben mukemmel cennetten cikmalar demiyorum ama dunyada en iyi erkekler bati avrupadan cikiyo gay olmadigi surece. hatta gayleri bile cok centilmen bizimkiler travesti gay olunca sac bas yolacakmis gibi bakiyolar sana bise diyim yurt disina donemlik gidiyorum calismaya cok insancil misafitperver nazikler onlrin yaninda kendimi lady kate winslet hissediyorum
Yakışıklı diye playboy erkeklerin kölesi olup bir gecelik ilişkiden sonra tekmeyi yiyip sonradan beğenmediğiniz efendi temiz kalpli hiçbir kötülük düşünmeyen erkeklere kalıyorsunuz şu zihniyetinizi değiştirin
En İyi Cevaplar