Yakışıklı erkeklere çapkın uzak dur diye bakılıyor. Ama genel olarak yakışıklı erkeklerin çoğunun sevgilisi olmuyor.
Yorumlara şöyle genel bir baktımda zeka seviyesinden ben utandım ya insanlarımızın. Bunlar nasıl yorumlar tiple zekayı bağdaştıran mı dersin tipi iyi diye iyi kötü özellik ekleyen mi dersin cok sacma yorumlar var. Bakın arkadaşım her insan bir değildir. Kimisi ilişki istemiyordur, kimisi utangaçtır, kimisi yalnız birini sevmiştir sadıktır, kimisi çapkındır vs... gider ama bunlar tipten anlaşılacak bir durum değildir. Kimin aslında neden yalnız olup olmadığını ne düşündüğünü tipine bakarak bilemeyiz.
Erkeğin çapkını kadını elde etmesini bilir, tecrübelidir.. Sessizce yaklaşır korkutmaz, amacı iyi veya kötü belli etmez, ta ki amacına ulaşana kadar.
Her yakışıklı erkek çapkın değildir, bu konuda atılgan olmayan erkekler ya yanlız kalmayı tercih ediyordur ki bu düşük bir ihtimal veya beceremiyordur, deneyimsiz olduğundan çekiniyordur..
Ama öyle bir tipleri var ki bazılarının baktığında her kız yüreyecek halde. Kendileri umursamaz oluyor. Neden acaba büyük ihtimalle egodan ya da kimseyi begenmiyolar
Aynen bana mesala yüz vermeyen bir erkek çok dikkatimi çıkıyor
Aynen çekiyolar cidden ama ondan sordum hani böyle asil ama baktığında analar neler doğuruyor dersin kimseye yürümez ama sıcakkanlı biri
Sevgilileri neden olmaz peki
o yalnız kalma sebebi zamanında çirkin bir kıza aşık olup birdaha hiçbir kıza o duyguyu hissedemedikleri hazmedemedikleri için yalnız lar
ve doğal olarak frii ilişki günü birlik ilişki rahat yaşamak için yalnız olabiliyorlarda
tiple ilgisi yok kimi yakışıklı erkek kendi yakışıklılığından farkında olmuyorlar ve kız tavlamasını bilmeyenide var ağzı laf etmez vs
kimsisde tam tersi ortada kız bırakmaz
Yakışıklılığının farkında olacak kadar tipte birileri var inan ama yanlarında uzun zaman kız yok ben de bu tiple bu nasıl yalnız kalır diyorum denekki kimseyi beğenmiyolar
ozaman frii günlük ilişki yaşıyodur
Yakışıklı erkek çapkın güzel kız önüne gelenle konuşuyordur diye bir önyargı oturduğu için zihinlerimize hep böyle düşünüyoruz toplum olarak.
Önüne gelenle konuşmaz belki ama günübirlik yakışıklı bir erkek begendikleriyle takılır
Cevap
59Cevap
Yalnız bırakmayın onları :(
Penguenleri düşündüğünüz kadar Yakışıklı erkekleri düşünün yalnız kalmasın onlar :(
Kızların özgüvensizliği oluyor o anlattığın mevzu. Yakışıklı bile olsa kızın kendine güveniyor olması lasım elimde tutarım diye. Çoğ saçma düşünüyorsunuz.
Özgüven ne ki
Hayattimda hic sevgilim olmadi ve bu duruma cok sasirirlar genelde cevrem belki onume uygun biri cikmadi
Belki de
Sunu cok net soyleyebilirim ki manita tavlama endisemiz olmadigi icin o tarafi cok onemsemiyor ve isimize odaklanip tum vaktimizi islerimize ve kendimize ayriyoruz.
Çoğu yakışıklı erkekler genelde çok kendini beğenmiş olduğu için kimseyi beğenmezler.. Soğuk ve ukala oldukları içinde beğendikleri yanlarında kalmaz. Ve çok yakışıklı olan erkeklerin çoğu gey oluyor..
Aynen geneller bundan kimseyi beğenmezler
Çünkü ihtiyaç duymuyorlar. Elini sallasan 500 ü birden. Etrafta saftan çok ne var. Illaki temiz düşünen vardır ama emin ol çapkındirlar.
Aynen ya. Öyle bir erkeğe nasıl yaklaşılır ki
Yaklaşma bence fakir ama gururlu bir genç varsa hayatında onu seç. :D
Onlar da her kıza yürüyo
Çıkar illaki biri
Hepsi çapkın değildir arada bir iki tane numune çıkar. Neden yalnız kalırlar buda zaten ellerinin altında çok kız vardır egoları tavandır tek bir kişiye ait olmak istemediği icin ya da büyük acısı vardir
Aynen olabilir haklısın
Ben inanmıyorum buna. Eğer karekterliyse yapmaz. Önyargı hepsi
Kusura bakma da çapkınlıkla karakterli olmanın ne alakası var ki gözde?
Evet güven vermiyor olarak bakılıyor yakışıklı erkeklere
Tamam da herkes aynı karakterde değildir ki bazı insanlar doğuştan tek eşliliği sevmez bu da onları kötü ya da karaktersiz yapmaz ki
değil yani tipsizler çapkındır evde kalırım diye gördükleri her kıza yürürler :)
Bazı yakışıklılar umursamaz tipteler kızlara karşı bakmıyolar yürümüyolar. Dediğin gibi tipsizler yürüyor. Ama duymuşsundur yakışıklıdan kaç çapkın olurlar derler genelde
İşte neden ciddi sevgilileri olmuyor belki de başka başka kişi istiyolar egodan
Yakışıklı olup da çapkın olmayan çok sana denk gelmemiş demekki😂
Normal tiplilerden bahsetmedim baktığında vay be çocuga bak diyebileceğin tiplerden
Bence ben yakisikliyim ve capkin degilim kizlar da beni capkin sanip yaklasmiyor salaklar
Korkuyor insan
Neyden korkuyorlar
Ya yemin ediyorum devir cirkin erkek devri ya. cirkin olmayi tercih ederdim
Alakası yok yakışıklı erkekler çapkın olarak bilinir ama iyi adamlardir ve kadınini bulmak için baya çaba sarf ederler
Aynen belki de hayatlarının kadınını arıyorlardır
Hepsi değil ama çoğu öyledir bence
Karekter ve aile terbiyesine de bağlı
Bazi kizlar elde edemedikleri icin ,, capkin yaftasi vuruyorlar...
Elde edilmeyen erkeklere bayılırım
Çapkın kanka sevgılısı olmuyo doğru sevgilileri oluyo aman dikkat et sen djjshshs
Anlamadım
Kendine güveni olan erkek çapkındır yakısıklı olup pısırık olanıda var ya da cırkın olup şeytan tüylü olan hersey kişide bıter.
Pısırık olacağını sanmam
Ben çocukluğumdan beri ne kadın düşkünü ne de çapkın oldum. Bana sulanan tonla kıza teklif etseydim çoğu altındaydı, ben onları tınlamadım bile. (Türk kızı çok komik, evet hoşlanan kendisi ama teklif bekliyor senden)
Çapkın değildir yanlış kavram
O zaman hergüxel kızda ırısbudur diyomuyuz biz
Capkin degildir. Ne alaka.
Yakisikli erkekler. Cogu. Yalnizdir.
Ama çok yakışıklı biriler😂😂
sevgili yapmam neden bir suru kizla yatma sansimi bir tek kiza baglanarak kapatayim?
Aşık olmak kötü mü
Neden mi yanlız kalır çünkü genelleme yaparsak kast ettiğin erkek tarzı genelde gay takılır güzel kadınların lezbien takıldıgı gibi
Ya gay değilse?
Evet çirkinlere gidiyolar 😫😫😫
Niye çirkinler?
Yakışıklı erkekler yalnız mı kalıyormuş bende diyorum neden yalnızım 😂😂
Sevgilisi olduğunu söylemiyor çünkü 6 7 kızla takiliniyor
Öyle ama benim kasdettiğim kızlarla işi olmayan kendi halinde ama baktığında vay be yakışıklılığa bak diyeceğin bir tip
Kızlarla işi olmadığını sanman çok komik
Benim tanıdıklarım var ama manken gibi çocuklar
birgün viski al gel ben sana hayatın özetini çıkarırım birgünn
Beni tarif ettim valla.
Hakikaten neden öyle oluyor?
Bilmiyorum ki
Doymuş oluyoruz sanırım herşeye ondan mükemmeli arıyoruz.
Olabilir bak bu
Peki sence sen mükemmel misin aramaya devam mı edeyim?
Kimse mükemmel değildir herkeste hata kusur vardır
İşte o yüzden yalnızız bizde.
Ben de mükemmeli isterim ama yok
Gozunde fazla büyütme bizde mükemmel değiliz.
Kızlarla muhabbetim yok derece, kendime bunu yakıştırıyorum, yaklaşmak bana göre değil.
Bazı yakışıklı erkekler egodan da olabiliyo
Nasıl göründüğü beni bağlamaz, iki kelimesinden biri dedikodu çekiştirme naz olan basit varlığı çekemem
Her şey tiple olmuyor Zaten
Çapkınlığın yakışıklılık da alakası yok 😊
Genelde öyle derler
Sen çok büyütüyorsun bu işleri 😊 yakışıklılıktan daha çok iletişim kurmak bir kadınla daha önemli
Tabiki de
Zirvedekiler daima yalnızdır
İstediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz
Evet
Tipsiz olduğum için takılmam pek böyle
😂
Kendine öyle deme her insan özeldir
✋🏻✋🏻✋🏻
Valla ben yanlzmm acaba yakısıklımıyımm ya 😀😀
😂😂
Sevgilisi olmaması yalnız olduğunu göstermez.
Haklısın
Biz yalnız değiliz ;)
Eee 😂😂
Ne demek eeee? Yakışıklı erkekler yalnız kalır demişsin. Ben de hayır değilim diyorum... Etrafım aşk böcüğü dolu :D
😭😭😭😭
Ne gülüyon kız.. Sen de mi böcüksün
Aynen benimde yoh 😁😁
Neden
Bunun nedenini söylemek istemem herkezin ağzında çünki
Yazık sana 😫
Nedenki
Görüntüden ziyade özgüven ve karakter meselesi
Yakışıklılarda çok özgüven var zaten
Bence gözünde büyüttüğün için sana öyle geliyor.
Ama tanıdığım yakışıklılar yalnız
Onu cozebilsem çok iyi olacak
Hayir yakisikli ya da tipsiz ikiside olabilir
Ben yalnizini gormedim kapmislar hepsini 😀
😂😂genelde çirkinle oluyorlar
Aynen 😂
Ne buluyorlarsa😂😂
Zevksizler nolcak 😀
Mesela ben 😂
Niye yok sevgilin
alacağı çoş ver çünkü bağımlı kalmak istemez
yalnız olduklarını sanmıyorum sjsj
Çok kızla takılırlar ama sevgili yapmazlar ya onu dedim
Çok çapkınım. Offf saçma sorular sirkelesi
Offf genelde öyle derler sordum ne
Haklısınız
bana brad pitt diyorlar
Yakışıklı dan kastın kolay kız elde eden mi
Baktığında analar neler doğuruyor be dediğimiz kişiler
Her yakışıklıya bakılmaz zeka karekter lazım
Her ikisinede
valla beni tarif ediyo bu kiz ahsfjhk
😂😂😂 sence neden peki
😂😂😂 ben de de
Neden yalniz kaldim simdi anliorm
D
Nedem
Herkes beni capkin pic filan zannediyo disardan
Ayy kıyamam
Bende giyamam
Yok be ben çapkın değilim
Yalnız mısın
Bu gece için evet 😂
Yuh 😂
Şaka yapıyom şaka 1,5 yıllık uzun ilişkim var benim gözümde hiç dışarı kaymaz 😁
E standardı yüksektir. Normal yani
Yakışıklı değilim ama yalnızım hiç olmadığım kadar
Onlar tek gecelik ister cunku ondan
Bazıları kızları umursamıyor ondan dedim herhalde yakışıklıyım sonuçta herkes gelir diye
Ego tavan oluyo ondanda olabilir
Aynen
Yakisikli capkin tipsiz abaza
evet bence
Değildir
ben çapkın değilim
Öyle diyolar diye dedim
yok öyle bir şey evet kızlara bakarım ama yiyecek gibi değil yani hal ve tavırlarını süzerim sevgilim oluncada ona sadık olurum.
Her kız hasta mı sana peki
şöyle diyim watsap grubu var 100 üye vardı bir foto attım 1 2 günde 150 ye çık hepside kızdı. fotoyu kaldırdım 119 kişiye düştü tatilde tatlı almaya gittik üstümde bir tek mayo var sırada sırf erkek var iken 5 dk sonra 10 tane kızl geldi yaşları da 15 ile 35 yaş arası idi ben gittim 5 dk sonra onlarda gitti bazılarıda durup dururken etraftaki banklara oturdu yd 2 sene önce bir kız bana çıkma teklifi etti lisede iken okuldaki kızların çoğu iltifat eder yine çıkma teklifi ederdi daha sayıyım mı yeterli mi ama ben kendimi hiç bir zaman öyle yakışıklı bulmadım bu sanırsam zevk meselesi
Eeee sen yalnız mısın
şu an yalnızım ama öyle arkadaşsız değilim sevgilim yok doğru insanı arıyorum yakışıklı insanlar yanlız kalmazlar onuda söyliyim
Umarım bulursun
kader kısmet
Bu karaktere bagli
O da doğru
Her insan birilerini umar ama capkinlik ayri
Evet genelde yakışıklılar yalnızdır.
Neden
Kendilerine güvenirler, fazla kız peşinde koşmazlar, seçici olurlar ve karşı kızlar onu çekilmez bulur, egoist bulur. çevremde var yalnız olanlar oradanda biliyorum.
Aynen ondan galiba
Yanlız değiller bence , çapkın oluyorlar
Yalnızlar genelde
Değiller biri gider diğeri gelir döngüsü var:)
Benim tanıdıklarım öyle değil bazıları kardeşim tipi değil de egosu var ondan benim dediğim gerçekten böyle asil her kızın hayalindeki tipler
Herkesin hayalindeki tip başkadır bence
Demek istediğimi anlamadın ama neyse
Neyse :)
ahlaksız yakışıklı çapkın dır
dogru yani
Neden peki
Eger yakisikliysa gercekten cok fazla iltifat alir kendine guveni tam olur ve hosuna giden butun kizlarla cok rahat flort edebilme imkanina sahip olur
Öyle zaten ama kimseylede sevgili olmuyo
çoğu öyledir
saçma
Nesi
Ne güzel
tuzak soru
Cidden sordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar