Yakışıklı ama asosyal erkekler neden yalnızdır?

Fiziğime bakan biriyim haftanın 6 günü spor salonundayım haftada 2 kezde yüzme yapıyorum bazen sabahları koşu yapıyorum ve her gün dişlerimi fırçalarım dişlerim dümdüz ve bembeyaz boyum 1.95-196 arası gözüm mavi yüz hatlarım çene hatlarım düzgün ve kemikli burnumda küçük Avrupalılar gibi burnum yaşım daha 18 açık liseden okuyorum kaydımı açık liseye aldırdım sorunum karşı cinsten hoşlansam bile bunu karşı cinse söyleyemiyorum yanlızlıgı seviyorum bazen bir sevgilim olsun artık diyorum ama bazende istemiyorum hiçbir kadına adım atmıyorum hoşlansam bile atmam pasiflikmi egomu bilemiyorum bir ortamda uzun boyumla renkli gözüm fit vücudumla dikkat çekerim sizce neden sevgilim olmuyor sosyalleşemiyorum sosyalleşicek bir insan değilim asosyal olmak kendi tercihim çevremdeki insanlar sahte sahte samimiyete gerek yok çevremdeki insanları sevmiyorum bulunduğum çevre güzel bir yer değil İstanbul'da oturuyorum çevrem sıkıntılı ben sıkıntılı değilim bende bu yüzden biryeri gezersem tek gezerim AVM ye falan hep tek giderim yanlizliktan keyif alan bir insanım ama bazende neden sevgilim olmuyor herkesin var benim neden yok diye düşünüyorum sizce neden sevgilim yok sorun ne sizce?

Yakışıklı ama asosyal erkekler neden yalnızdır?