İlişkinin ne kadar ilerlediğine bağlı tabi ama tek bir şey için intikam alabilirim, aldatırsa ya da aldattığını farkettiysem. Başka şeyler tırıvırı geliyor. O güne kadar yaptığı (farkettiğim) tüm haltları, ona gereksiz yere verdiğim değeri suratına çarparım. Yanlış yaptım dedirtir, kendini suçlayacak hale getirir, erkekliğini sorgulatır sonra da en zayıf noktasından vurup ruhunu paramparça ederim ve bundan büyük zevk alırım. Yetmezse arkadaşlarına gerçek yüzünü gösterip ilişkilerine atom bombası atarak bir anda ortadan kaybolurum. Yani büyük ihtimalle böyle olur. İlişkiye başlamadan önce bu konuda uyardığım için yaşamadım umarım yaşamam.
Zamanında bu ülkede aldatıldığını düşünen kadınlar kocalarının penisini uyurken japon yapıştırısı ile oraya buraya yapıştırıyordu. Hatta yanliş hatirlamiyosam birininde uyurken ikinci sünnetini yaşadığını okumuştum. İstikbalin tehlikeye düşmemesi için çok kızdırmamak lazim. Baktın saldırganlaşiyor ver kucağına yarı kilo nutella olay mahalinde biraz uzakla..
Bana ne yapabilir bilmem ama benim vicdanım rahat etmez. Ben niyese yaptıktan sonra pişman oluyorum ondan önce neler olacağını bir türlü düşünmüyorum. Bir kadını üzdüysen ve rahatça yatabiliyorsan Adam değilsindir.
Aldatilmak umursamamak ilgisizlik gibi şeyler icin yapacagım tek sey sessizce gitmek ... Küfür , kafa tutmak , Dedim degik gibi durumlara tahammülsüzüm ucaga atlayip gidip cam cerceve indirmisligim vardir az elim ayagim parcalanmadi..
Kadınlarda intikam duygusu çok ağırdır yani mutlaka intikam alır ama her kadın farklıdır mesela en hassas yerinizden vurur haberiniz olmaz yaptım birine ama hakketmişti
En İyi Cevaplar