Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum, Kimsenin bana kızmasını istemiyorum çünkü bu bir günah. ama bana korkak diyorlar...🤦🏻♀️

Kimsenin kalbini kırmak istemiyorum, Kimsenin bana kızmasını istemiyorum çünkü bu bir günah. ama bana korkak diyorlar...🤦🏻♀️

Umursamam. Hayatımdan çıkarırım. Tanımadığım birisine empati yapmak zorunda değilim. Tanımadığım birisi ise bende onu kırarım. Kimse bana hadsizlik yapamaz.
Ama kişiden kişiye değişir muammelem.
Haklısın
Burada mı yoksa gerçek hayatta mı diye ikiye ayırayım ben bunu. Biraz tripleniyorum gerçek hayatta da olsa burada da olsa. Ama sonunda duramıyorum bir şekilde konuşmaya çalışıyorum. Az önce benzer bir soruya cevap verdim Ne kadar haklı olursam da olayım yine ilk adımı ben atıyorum. Çünkü hayat insanlarla küs kalamayacak kadar kısa. Yarın ne olacağı belli olmuyor. Sonra diyorsun ki keşke küsmeseydik keşke konuşuyoruz olsaydık bugün hayatta olsaydı dersin. İş işten geçtikten sonra hiçbir şeyin anlamı yok. Bu aynı yapıp yapıp da özür dilemek gibi önemli olan her şeyin farkını yapmadan önce varmak. O yüzden özellikle hayatımıza anlam katan insanlarla uzak durmamalıyız. Her ne kadar sorun olursa olsun araya mesafe koymamalıyız o mesafeyi kısa tutmalıyız.
👏🏻👏🏻 haklısın
Güzel söz bence o senin iyi niyetin iste herkes göremez onu gören kullanır ve keske herkes sen gibi bir korkak olsa
Tesekkur ederim
Rica ederim 😊
Cevap
18Cevap
Soğuyup uzaklaşıyorum...
kim olduğuna göre değişir
Yavaş yavaş ondan uzaklaşırım ama bir şey yapmam üzülürüm kendi kendime kıyamam çünkü beni kırabilecek kişi sadece çok sevdiğimdir
Bazen ne yapacağımı şaşırıyorum o yüzden ben de kırmamaya gayret ediyorum. Haaa illa gel beni kır diyorlarsa onarmaya da ihtiyaç olmuyor mesela 🤷♀️
Beni kırdığını açıkça söylerim ve ardından sessizleşirim.. hatasını anlayıp özür dilemesini bilene dek..
Genellikle kırılan taraf oldugum için kimseyi kırmamaya dikkat ediyorum
Seni kıranda ne bileyim 😔
@Başak6419 sen kırılma biz gerekeni yaparız mersk etme kıran düşünsün😉🤗
@Başak6419 ne demek efendim rica ederiz👍🙏
@Başak6419 🙏🙏
Gece uyuyamam vicdan olarak kendimi rahatsız hissederim, affettirmeye çalışırım
Yüzüne söylerim bunu ve sessiz kalırım muhataplığıda keserim.
Biraz zor bir şey olsa da yine de bir şey yapmazdım
O kişiden uzaklaşırım
Yüzüne bakmam benden özür dileyene kadar
Özür dilerim affettirmeye çalışırım.
Karşılıgını zamanla güzel alır..
Hiçbir şey. Kırılan kırıldığı yerde kalsın.
hiçbir şey
bilmeden kimseyi kırmam çünkü
İblisle tanışma vakti gelmiş oluyor 😀
Tamir edecek yeni birini ararım.
Aynen karşılığını alır..
Güzel söz at ri fi tariko
konuşmam
Uzaklaşırım anında
Alirim
Ondan kurtulurum
Uzaklasirim
Daha konuşmam