Görümcem, kocamla aramı bozuyor, haddini bildirmeli miyim?

Merhaba 1 yıllık evliyim, bu zamana kadar hep görümcem yüzünden kavga ettik eşimle. Oldu olası beni çekemedi hep laf sokmalar, ezmeye çalışmalar. Kendisi erkek manyağı olduğu için birlikte olduğu adam varken konuşmadığı kimse yok. Ailesine bile yalan söyleyip 50 milyar dolandırmış. Kocam sonuçta ailem deyip atamıyor. Kocam kendi çalışarak aldı arabasını, bende aynı şekilde. Ne zaman uzun yolculuğa gidicek olsak ben arabayı kullanmıyorum görümcem araba beni tutuyor ben önde oturucam diyor. Daha önce çok yaptı daha evlenmeden öncede böyle yapıyordu. Kocam biz kaç kez şehir dışına çıktık yıllardır arabayla ablam hep arkada oturur ama sen olduğun zaman beni araba tutuyor deyip öne oturuyor dedi. Eşimin babasına da söyledim aa araba mı tutuyormuş dedi. Daha önce büyüklerimizle bindiğimizde öne haliyle görümcem oturamadı yine uzun yol yaptık görümcemle arkada oturduk ne midesi bulandı ne bir şey oldu benden rahat güle oynaya gitti. 2 gün sonra yine uzun yola gidicek eşim, beni de çağırdı mecbur ablası da gidecek. Artık katlanamadığımı ablası bir şey söylerse öne oturiyim diye bunu uzatmaması gerektiğini söyliceğimi söyledim. Eşim bende sana destek olurum dedi ama biyandan tatsızlık çıksında istemiyorum ama elimde değil içim içimi de yiyor artık beni enayi yerine koymasından bıktığım için. Birde şu var eşimede söyledim bana yalan söylemeyip dürüstçe deseydi inanın sorun yapmazdım ama sürekli yalan söylüyor ve ben böyle şeylere gelebilen bir insan değilim. Aramızda 2 yaş var benden 2 yaş büyük ve gerçekten bıktım hala eşimi yönetmeye akıl vermeye çalışıyor. Her şeyden haberdar olmaya çalışıyor.
Görümcem, kocamla aramı bozuyor, haddini bildirmeli miyim?