Klasik Soru:Sevgilinin Geçmişi nasıl unutulur?

Düşün, 15-16 yaşlar lise yılları hayatının ilk aşkı ve onun herşeyde ilki olmak istemişsin çıkmışsın sonra olamamışsın kendi hatan yüzünden (çünkü gözün dışarı kaymış) yollarınız ayrılmış aradan lise bitmiş, üni. bitmiş bir kaç yıl zaman geçmiş, sonra tekrar görmüşsün ve geleceğe adım atmaya karar vermişsiniz beraber, bir kaç ay sonra anlıyorsun gördüğün kadın olmuş çoktan bir çok özel şeyi dahi yaşamış ve geçmişi kurcalamanı istemiyor, ve sen çıktığı çocukları tanıyorsun, hatta lise kaçta, üni kaçta çıktığını biliyorsun ve adamların az çok ne mal olduklarını da biliyorsun ama birbirinizede geçmiş hakkında hiç bir şey anlatmıyorsunuz. Ve gözünün önünde sürekli canlanıyor istemiyorsun ama kendi kendine geliyor, nefret ettiğim kişiyle sırf bana gıcıklık olsun diye çıktı sonunda ve uzunda ilişkisi oldu, acaba ne yaşadı, ya sonrakiler acaba şöyle oldu mu hatta şöyle hoşuna gitti mi filan diye sürekli kuruyorsun ve önüne geçemiyorsun? Beni seviyor bende onu seviyorum ama önüne gecemiyorum bu duygunun ayrılmak istemiyorum hatta aksine çocuklarımız olsun istiyorum ama bu dürtüyu engelleyemiyorum. Sizce?
Klasik Soru:Sevgilinin Geçmişi nasıl unutulur?