Erkek arkadasim evlilik konusunu hic acmiyor?

Arkadaslar 3 aylik bir iliskim var biliyorum cok yeni daha ama sevgilim 28 ben 25 yasindayim yasimizda uygun evlilik icin sevgilimin maddi durumu isi gücüde yerinde ama evlilikle ilgili hic bisey söylemiyo gelecege yönelik hayal flnda kurmuyor daha önce Nisan olmus ayrilmis aldatildigi icin bilmiyorum bununlami alakali kendisi 3 kardesin en büyükleri en kücük erkek kardesi evli ortanci kiz kardesinin nikahi oldu yakinda dügünü olcak ben ikinci ayimizda falan söyledim hic evlilikle gelecekle ilgili konusmuyorsun diye cok acelecisin zamana biraksN herseyi diyor ben dedigimde kendimi güvende hisset etnek istiyorum diye biz ilk bastada ztn niyetlerimiz belli olarak tanismadik mi benimde yasim büyük sence bosa biriyle harcamak istermiyim diyor... tamam bos vakitlerini yani izinli oldugu falan benimle görüsmeye ayiriyor sevdiginide fark ediyorum ama korkuyorum bunun bir ilerisi olcakmi diye malum yasim geldi gören eden olacak bu sefer duyulcak diye:/ ne yapmaliyim tekrar konusmalimiyim kendisiyle konusuyorsamda nasil konusmaliyim
Erkek arkadasim evlilik konusunu hic acmiyor?