Sevgilim evliliğe sıcak bakmıyor?

Sevgilimle birçok anlamda çok uyumluyuz.
Espri anlayışımız, arkadaş grubumuz , hedeflerimiz , cinsel yaşam.. hepsi.
Ama ben sanırım artık evlenmek istiyorum. Bunu son birkaç aydır derin bir şekilde hissediyorum.
Sevgilim evliliğe çok sıcak bakmıyor : bu konuyu hiç açmadık ama arkadas ortaminda konu evlilige gelince lafları arasında birkaç defa belirtti evliliğe karşı olduğunu. Buna da tümden saygı duyuyorum, sorgulamıyorum kesinlikle.

Beni çok seviyor , ben de onu. Ama aradığım ilişki tarzı bu değil ne yazık ki. Ayrılacağım sanırım , ama için de hiç rahat değil.

Daha düzenli hayata yönelik yeni bir adim atmam gerktiğini hissediyorum. Sevdiğim adam , bu hayata hiç-bir zaman sıcak bakmayacak bundan eminim.

Siz olsanız ne yapardınız ayrılır miydiniz?

Not : ayrılırken ona ayrılma sebebinden bahsetsem mı onu da bilmiyorum: çünkü beni sevdiği için evliliğe sıcak bakıyormuş gibi davranabilir , ama sonrasında pişman olursa çok üzülürüm. 😐
Güncellemeler
+1 yıl
Aşağıdaki görüşü ekleyen gizli kullanıcıya selam 😊 provakatif görüşlerine karşı yazdığım cevapları arka arkaya sildirmissin 😂 sildigin cevaplarımin özetini tekrar iletiyorum : bir laf söyleyeceksen biraz omurgan olsun 😉cevaplarını sindiremeyeceğin laflar etme, çırpınırsın böyle. 🙂
Ilk yazdığı görüş ise şu şekilde:

"Bunu başta düşünüp herşeyi yaşamayacaktın işte. İlerde evlenirsen başkasıyla. Vicdanın nasıl rahat edecek? Belki o evlendiğin adam sana tertemiz gelecek ama ya sen? Yazık."
Sevgilim evliliğe sıcak bakmıyor?