Bir kız yakışıklı olmayan bir erkeğe aşık olur mu gerçek anlamda? Parası varsa olur demeyin parasına değil kendine aşık olacak diyorum
Yüzdelere ayırırsak:
%25 tip
%75 karakter.
Yani bir şans var benim açımdan. Ruh ikizi derler ya ha işte o olursa bak ozaman tipi falan görmezden gelirim. Onun dışın da tipe önem veririm yine ama bu bir eleyici unsur değil sadece bir dezavantaj.
Oranlar bence tam tersi olmali
Şı resimdekiler hiçbiri yakışıklı değil. Giyim kuşam duruş ve bakımla bu hale gelmişler cevap verildi!
Resmi modlar koydu ama adamlarin tipler benden iyi yine de
Abi şöyle olur. Parası olacak ki iyi bir gelecek sunabilsin. Aslında yakışıklı olsa da parası olmalı, okumalı veya çalışmalı yani. Bir hayat sunamıyorsa, öyle aşk karın doyurmaz.
Gelecek kaygim pek yok maddi anlamda
O zaman tamamdır. Geriye kadının dilinden anlamak kalır. İlgi isterler, romantik olacaksın. Gerçi serseri tip seven de var. :D
Hepsi de olması gerekeni yazmış. Aslında olan yani gerçekler böyle değil birader. Takiye almış başını gidiyor.
Sonuna kadar katiliyorum +1 +1 +1
Cevap
19Cevap
Aslında karakter herşeyden çnce gelmeliydi şu içi kararmış dünyada ama ne yazıkkı herkes (neredeyse) dıl görünüşe önem veriyor..
Malesef oyle 😔😔
Aslında herkesin güzellik kavramına açıklaması başkadır. Yani sence sen yakışıklı değilsindir ama başka biri için dünyanın en yakışıklısı olabilirsin. Gönül kimş severse en güzel odur.:)
Oyle ama daha once kimse beni yakisikli bulmadi ondan boyle diyorum :/
Bana da bakan yok çok da şey yapma elimizden bişey gelmiyor sonuçta
Profil resmindeki sen isen guzelsin, bakan vardir elbet
Yemin ederim insnalar çok karmaşık. Ne istedikleirni bilmiyorlar ki
Katiliyorum ben de cozemedim karsi cinsi daha. Yani nasil biri olmam gerektigini bilmiyorum , kendim olunca da kimse sevmiyor
Herşeye rağmen kendin ol kişiliğinden asla ödün verme. Çünkü başka biri olmaya çalışırken herşeyi daha çok berbat ediyoruz. Kendi kişiliğini sadece kendin sevmediğin için değiştir asla başka birine yaranabilmek için değil!
Bilmiyorum cevremdeki herkes beni oldugum gibi kabullenmek yerine degismemi istiyor
Sen ne düşünüyorsun
Ya bana kalsa kendimi degistirmek istemem oldugum halden memnunum , bazi takintilar disinda tabi. Burda da tek sorun beni oldugum gibi kabullenip sevecek birini bulmak oluyor. Ve bu kisiyi bulacagimi sanmiyorum asla. Herhangi bir umidim kalmadi yani
Olunabilir ama herkes herkesi sevemez. Dogru kişi sevebilir.
O dogru kisi nedense hep yakisikli oluyor
Kendini cirkin bulan erkek doğru kızı bulmalı.
Dogru kiz cirkin erkegi begenmiyor iste
O zaman o doğru kız değildir.
Dogru bir kiz yok bana gore o zaman herkes yanlış ve kötü
kesinlikle olur, kibar ve anlayışlı insan kalmadı. bunlar varsa olunur
Bir suru oyle insan var ama kizlar genel olarak tipe baktigi icin yok diyor
sapyoseksuelim ben zekiyse eğer aşık olabilirim ama çokta tipsiz olmasın ben tipede bakarım
Tipe de bakiyorsan sapyoseksuellik denmiyor ona :D
Sapyoseksuelim diyen bile bu kadar dis gorunuse bakiyosa ohoooo
Ya yemişim yakışıklılığınızı ha biz ne yakışıklılar gördük te içleri bomboş çıktı
Evet oyle ama yakisiklilara asik olmaya devam ediyosunuz
Paketi guzel olmayani kimse almaz mi son kullanma tarihi gecene kadar
Konusmamda ne sorun var soyler misin lutfen?
çok kültürlü, bilgili olacak bir de ben kızlardan etkilenmiyorum desin kızlar atlar üstüne
Neye gore kime gore bilgili kulturlu?
Hayir onu sormuyorum. Bu bilgili kulturlu olmanin olcusu var mi su kadar bilgili olsun falan diye. Bilgili olmanin bir siniri yok ki
sanat konusunda ağırlıklı olursa daha etkileyici olur. biz kadınlar hayal gücü konusunda daha çok ilgili olduğumuz için karşı cinsten de böyle bir tepki görürsek etkilenebiliriz. onun dışında felsefeyle ve psikolojiyle yakından ilgilenen erkekler etkileyicidir, benim görüşüm. zaten öyle kişiler uzaktan kendilerini belli ederler kanıtlama çabasına girmez. ama sadece bunlarla sınırlı kalmasın tabii her şeyden az çok bilgisi olsun
Bahsettigin konularin akademik olarak dersini bile aldim ama hicbir isime yaramiyor
Normal mesaj olarak atabilirim istiyorsan?
Herkesin yakışıklı bulduğu erkekleri pek beğenmem. Aşık olmuşsam epey çirkindir zaten
Sanmiyorum
Sonucta sen begenmissin bir cekiciligi var olmus oluyor. Peki benim gibi kimsenin begenmedigi tipler ne yapsin , biz ondan da beter oluyoruz iste
Kimse icin degilim iste. Olsa bu zamana kadar bakan olurdu ya da hoslanan
Yalan kapatmiyor asla. Tipi begenmeyen o ozellikleri ogrenmege bile calismiyor
Diger yonlerden eksigim oldugunu da dusunmuyorum ayrica
Neden olmasın ki yeter ki gönlün yüreğin kalbin temiz olsun gerisi kolay...
Hic kolay olmuyo iste
Icin rahat olsun. Disarida hangi sevgilileri gorsem kiz guzel erkek tipsiz
Sen cok film izlemisin
Çoğu güzel kız yakışıklı olmayan erkeklere aşık oluyorlar
Filmlerde öyle oluyor sadece
Güzel bir meslek
Güzel temiz elbiseler
Azıcık sertimsi ses tonu
Birazda kibarcıklı konusmalar
Tamam iste daha ne olsun tip geri plana düser
Beyler saniyosunuz ki kizlar sadece yakisikli erkeklere bakiyo ama oyle degil iste, adamsa sevilir cokda guzel olur..
Olur. Bizimle sürekli ilgilenen birisine ister istemez hoşlantı duyarız. Tamamen ilgiden geçiyor yani 😁
bir erkegin görünüşüne aşık olabileceğimi sanmıyorum. Düşüncelerine hislerine ve davranışlarına aşık olurum. Görünüş sadece hoşlanmam icin bir etken
Olabilir tabi kalbi o kişiyi tanıdıkça dış görünüş hiç de sorun olmuyor ona bakarsan ya
Neden olmasin ask mesk ene boya bakmaz ki😊 anlik bisey. Bazen bir bakis bir gulus bazende agizdan cikan guzel bir soz etkiler. Cok yakisikli olup gonlumuzu hos edemiyosaa napalim tipi😊
sevdığım kisilerin içinde tek kisi ciddi anlamda yakısıkmıydı para da hepsinde yok du ama sevdim
Herkes ıyk bu çirkini nerden buldun dese de benim için dünya tatlısı bir erkek arkadaşım var 😱
Severse olur tip gider huy kalir
Huyu güzel olursa olabilir
hayır açıkçası ben yakışıklı erkeklere düşüyorum ama aşık olamam neden bilmiyorum. Hoşlandığım birisi var ve tipi de o kadar iyi değil yani kişiden kişiye değişir kimisi çok yakışıklı erkeklerden hoşlanır kimisi önemsemez ama genel olarak konuşulan olursam kızlar genelde ortalama tipli erkekleri sever
HQ bir karakterin varsa bazilaari gercekten karaktere hayran kalabiliyor
Bence erkek kendine bakiyorsa olur
Kendine bakiyorsa derken?
Sen güzel seyler giydigin de kendine baktigin da gibi
Biraz hoşuma gitmesi yeterli
Hosuna gidince yakisikli olmus oluyo zaten
Neye göre yakışıklı, kime göre yakisikli?😉
Kızlara göre yakisikli
ÇİRkinler evlenmiyomu niye olmasın
Genelde evlenmiyorlar bence
Güzel çirkin ne farkeder ki 😏
Kizlar icin cok fark ediyor
ilki olamadiktan sonra bana hiç birsey ifade etmiyor asklari.
Yok niye aşık olsunlar ki
Neden olmasın?
*Gecen bol olsun.*
olablir tanıyıp mesela
Bana olmuştu demek ki oluyorlarmış
Senin tipin iyi ki ne alaka. Sen bide beni gor
Belli değil bilmiyorum.
Evet olur ben şahsen olurum
Herşey tip değil karakteri olmalı öncelikle.
Olur niye olmasinki
Bana kimse olmuyo da ondan sordum
olur kardeşim hele birde zibidiyse tam olur
Evet diyenler yalan söylüyor
ben çirkın sevdım hep
Karakterine evet aşık olur
Olur
Niye olur?
Gönül bu neye konacağı belli olmuyor
Genelde yakisikliya konuyor
Kadınlar tek şeye olur paraya
Paran varsa yakışıklı olmasan da olur. Örnek Ali Ağaoğlu