Terketti, 50 gün peşinden koştum Nefret ve hakaretle döndü. Yoruldum ama seviyorum. Dönermi?

Bugün 50 gün oldu beni terkedeli. Terkedip gittiğinde başta afalladım birkaç gün kabul ettiğimi sandım ama dayanamadım. Dönmesi yönünde ısrar etmeye başladım. Bu birkaç gün içinde şöyle birşey yaşadık. Kendi benim telefonumdan instagrama girmişti daha önce. Bigün telefonu karıştırırken hesap ekle dediğimde onun hesabına giriş yap butonunu gördüm ve tıkladığımda şifre istemeden otamatik giriş yaptı. Mesajlarına baktığımda eski sevgilisiyle konuşmasını gördüm. Ayrıldıktan sonra görüşmüş. Adam kendisini aramasını istiyor bizimkide naz yapar edasıyla konuşuyor. 2-3 gün izledim. Sonundada eski sevgilisini kesin dille redderek engelledi. 3. günün sonunda başka biriyle hemde evli biriyle samimi konuşmalarına şahit oldum ama bu sefer dayanamadım. Whatsaptan tüm gördüklerimi söyleyip tüm ailesine bunları göstereceğimi onu rezil edeceğimi söyledim. Tek istediğim gel yüzyüze konuşalım bunları bana anlatması idi. Ama kabul etmedi ve ne yaparsan yap dedi. Yanlış bişey yağmadığını kimsenin elini bile tutmadığını söyledi. Beni halada sevdiğini ama böyle olması gerektiğini söyledi. Çok sinirliydim. O gece sabaha kadar çok şey söyledim. Bana değer vermediği biri olduğunu sadece goygoy olsun diye muhabbet ettiğini söyledi. Kendisi boşanmış bir bayan. Sonrasında beni bencillikle herkes gibi olmakla ayrılığın hemen ardına orspu damgası vurduğumu söyleyerek suçladı. Ben şöyle düşündüm. İnsanlar hata yapabilir benleykende beni sevdiğini ve kimseyle konuşmadığına eminim. Ayrılık sonrası bocaladığını, kafasını dağatacak başka şeyler aradığını düşündüm. Başta zor gelsede sadece konuşmadan ibaret olduğu için hata olarak gördüm ve yeniden başlayabileceğimiz yönünde sürekli ısrar ettim ama ne dediysem ikna olmadı. Israrlarım sonucu seviyorumu nefrete, nefreti hakarete dönüştü. Son aşamamız benden nefret ettiğini, kendisine damga vurarak gittiğim için adam olmadığımı, kendisi için bir hiç olduğumu ve beni yaşanmamış farzettiğini söyledi. Bunların hepside benim için çok ağır laflar.
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatımda kimsenin karşısında ezilmedim ama ona yenildim
Tek istediğim bir defa yüzyüze gelelim birbirimize kendimizi anlatalım biteceksede birbirimizde yara olarak kalmayalımdı. Ama her defasında hakaretin boyutu arttı. Çol yoruldum ve artık aramak sormak yeni hakaret duymak istemiyorum. Ama bir yandanda çok seviyorum
Terketti, 50 gün peşinden koştum Nefret ve hakaretle döndü. Yoruldum ama seviyorum. Dönermi?