SSEVGİLİM benden ayrilmak istedi sizce neden ayrılmıstir ve geri gelirmi?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun sevgilimle çok güzel giden bi ilişkimiz vardı 2 hafta önce çiçek alıp çıkma teklifi etti çok güzeldik yani bu aralar işleri baya yoğundu bulusamamistik beni görmeye okul çıkışima geldi sonra yoğundu gün içinde çok konusamiyoduk ama yazıyordu şu an müsait değilim yoğun yazicam ben sana gibi daha sonra dün müsait olup olmadığını sordum arim konuşalım diye müsait olduğunda soylicegini söyledi mesajını beğendim aradan bi kac saat geçti yazmadi ben yazdım müsait olamadın galiba oda bana konusucaz yazdı beklediğimi söyledim daha sonra yazdıkları yoğunum şimdilik bakamıyorum sohbetlere de sana sey diyecegim ne dicegini sordum "iş güçten dolayı cok bunaldım ben ilişki istemiyorum senle de ilgilenemiyorum anlayışla karsılarsan sevinirim iş ile ikisini yürütemiyorum" yazdı yürütmek isteyenin yürütebilecegini bahaneye gerek yok açık olmasını söyledim bahane olmadığını ben böyle ilerlemesini istemiyorum kafam kaldırmıyor istemiyorum yazdı bi isteğim olursa yazarmisim yazmicagimi ve onun korkak olduğunu istese ilerletebilecegini söyledim onu sinirlendirdigimi ve korkak olmayan bi arkadaş bulursun iyi geceler dedi SIZCE GERI DONERMI NE YAPMAM LAZIM VE INSAGRAMDAN KENDI TAKMA ADINI KALDIRMIS BENIMKI DURUYOR BANA KENDİ EKLEDIGI TAKMA ADINI KALDIRMAMIS AMA BENIM ONUNKINI KALDIRMIS VE TAKIPTEN TAKIPCILERDEN CIKMIS YARDIM EDIN LÜTFEN

SSEVGİLİM benden ayrilmak istedi sizce neden ayrılmıstir ve geri gelirmi?