Mesela çok pis kokuyorsa dişleri çok kötüyse ben burada uzaktan aşk yaşayanlara sitem olarak sordum bu konuyu uzaktan görüşmeden aşk olmaz
Böyle bir yazı okumuştum. Az çok hatırladığım adam ve kız sanal ortamda tanışır, adam çok sever karakterine asikolur. gün gelir buluşmak için yer belirlenir. Kız derki elimde kırmızı bir çiçek olacak ordan tanirsin. Adam gider bankta oturan yaşlı ve elinde kırmızı çiçekli kadını görünce şaşırır. Genç ve güzel birini bekliyordur çünkü. Gitsemmi gitmesemmi yanına diye düşünür. Sonra der ben onun karakterini sevdim gidicem der. Gider kabinla merhabalasir. oturur yanına. O sırada bir kadın gelir genç ve güzel napicagin benim için önemliydi o yüzden çiçeği kadına ben verdim der..
Biz aylarca konuştuk sonra buluştuk. İlk bulusmada elimi tuttu hatta tenhada öptü beni sarildik falan.. sonraa.. sonrası hic yazmadı neden peki? Hoşlanmasa dokunur öper miydi? Ama niyeti belliydi aslında. Hayat çok acı..
Tespitinde haklısın senin için değil tenin için gelmiş. ..
@Loveskisehir zaten onlarca kız varken neden biri benim için aylarca uğraşsındıki. 😕 ama cidden özel hissettirmişti. Ve de güzel..
Neden senden ziyade kendini sartlamis olabilir bir nevi başarmak için ugrasmak çalışmak ve başardıktan buluştuktan sonra ni nevi zafer sarhoşlugunun etkisiyle uzaklaşmış olabilir saçma ama ihtimal..
@Loveskisehir tespitinde çok haklı olabilirsin. Herşey benim istediğim gibiydi bana göreydi ben mezkezdeydim. Şimdiyse arayip sormuyor. Buluştuğumuzda da çok guzel şeyler söyleyip hissettirmişti. Ama tecrübesinden kaynakli bence herşey.. kadınların dilinden çoookk iyi anlıyor. Duygusal zekası acaip gelişmiş biri
Başka avlar peşindeyken elinin altındakini görmezden gelecek muhtemelen sen ne kadar üzerine düşersen o kadar uzaklaşır ve seni etkisi altında tutar bir nevi saçmada gelse... O yüzden boşver takılı kalma kendini amaçsız yaşayan bir varlığa araci kılma. ..
@Loveskisehir takılı kalmadım zaten. Ne isterse onu yapsın. Çok da takmıyorum
En iyisini yaparsın... Ruh sağlığını ve ten güvenliğini korumak senin elinde...
@Loveskisehir ten güvenliği derken?
Öpüşme meselesi ve daha ilerisi
@Loveskisehir aslına bakarsan hoşuma da gidiyor 😄🙈
Uygulama esnasimi sonrasindaki yaşadığın bu karamsarlık ve muammi
@Loveskisehir elimi tutarken, öperkenki hissettiklerim...
Sevilmek ve bu duyguyu yasayabilmek güzel haklısın tabikide.. Ama malesef bazen seni sevme nedeni duygusaliktan ziyade cinsel açlık tatmini olabiliyor...
@Loveskisehir peki o zaman şöyle bir soru sorayım. bir kadın olarak bir erkegin yaninda kendimi iyi hissediyorsam ve cinsel çekim de varsa onun beni sevip sevmedigini nasil anlayabilirim ki
Gözler asla yalan söylemez ama bazen o kadar profesyonel davranışlar sergileyen ikiyüzlüler bu gerçeği altüst edebilir.. bir nevi kumar... Oy yüzden zaman sığınmalisin aceleci davranmak karar mekanizmasını etkiler yanlış yoruma yol açabilir...
@Loveskisehir haklısın bekleyelim bakalım.. nolucak
Beklemek güzeldir umudun var olduğuna dair bir işaretdir..
@Loveskisehir beklemek derken sadece onu değil hayatıma aldığım herkes için beklemek.. bakalım neler olucak.. belki de başkası olur
@kenangün ilişki yaşamadık
Bende onu kastetmedim zaten onu boşver takılı kalma orda.. Bekle ama onu değil
Genelde en iyi resimlerini koyarlar birkaç tık çirkin ya da siknti olucak ona göre bulusucaksn daha güzel olanda olmuştu daha cirkin olanda :) genelde hayalin gibi olmaz hele şimdiki filtrelerle
Ben sanalda en son sanalikada yapmıştım manita daha yapmadım. Kıza ayıcık almıştım kız sonra kaçtı :D :D :D O günden bugüne sanalda sevgili yapmıyorum :D
Cevap
16Cevap
Sanal ortamda nasıl aşık olduğumu düşünürüm. ortak yönlerimizin olduğunu bu yönde anlaştığımızı ve dış görünüşü için fazla düşünmemeye gayret ederim. sevdiğim kisi oydu çünkü birlikte dış görünümümüzü neden değiştirmeyelim. kıyafet, saç stili, bakım. bunları ona söylemekten çekinmem ve söylerim onunda yapacağını bilirim. oda bana söyleyebilir saç rengini değiştirebilirmisin daha çok yakışır diyebilir. dış görünüm istenirse değişir. ama görmeden sanal ortamda hissedilen herşey aynıdır.
Bende doğru bulmuyorum ama görüntülü konuşma diye bişey var ordan bile ne mal olduğu anlaşılır bir kişinin
pis kokmakta dişler de halledilir yeter ki görüşmeye gelsin bence 😛
ahh sorma 😛
Fotolardaki gibi olmuyor. Diş yapısı bozuktu. Içim soğudu
Ben gün sonunda aramam dönüş yapmam yavaş yavaş biter kendiliginden..😎
Dış güzellik fani ve kırılgandır. Biri sana güzel diyebilir, ama seni delip deşersem güzel olmassın. Yani önemli olan iç güzelliktir. Beden ölünce yok olur, ancak ruh kalır.
Tiksinirim ya pis bir insanı kabul edemem ne kadar iyi olursa olsun
Dünyanın en saçma olayı sanal alemde bunu yaşamak yokluktan oluyor tüm bunlar..
Kırmadan kendine biraz özen göstermesini söylerim bir şekildede kendimden uzaklaştırırım sanırım
Güven sağlandığı zaman istediği zaman size resmini atar siz de anlarsınız fiziksel özelliklerini yaşanmaz diye bir şey yok allaha şükür çok da mutluyum
Kokabilir
Dişleri kötü de olabilir
Bunlar halledilebilir şeyler...
Uzaktan aşk yaşanmaz uzaktan aşk diye birşey yok... Aşk aşktır
Bu ihtimaller her zaman var. Hatta uzaktan gördüğünüz kişi de bile olabilir.
kenana aşk bu kadar basit değil sevdıysem sevdım demektır mecnunun leylası cok mu guzeldı
Sanal ortamda asik olmam belki hoslanma olabilir ama ask bulustuktan sonra mumkun benim gozumde
Tabiki olmuyor retrica dır 😂 bu bayanlar için geçerli daha çok çok efekt kullanılıyor
Kamera'da görmeden görüşen var mı ama?
Cikmiyor zaten, o yuzden sanalla gelen sanalla gider.
Camerada falan konjsuruz.. imkani yok yani baskasi gibi cikmasinib
Kibarca durum açıklanır ve reddedilir.
Ama insanlara karışmamak lazım
Hoşlandıysam kusurları görmem
konuşmam bidaha uzaklaşırm
Bu güne kadar kimseyle buluşmadım
Hayal kırıklığı yasarim, hoş olmaz
bir kahve içeriz.
Şimdi
Kahve nerde?
Aşk da yok
Hayır