Telefonu masaya koymayan sevgili, koysa da arkasını çeviren sevgili, sessize alan sevgili... Hep bir kuşku bırakmıyor mu içinize? Ben sessizde telefon kullanan kişilerin bir şeyler sakladığını düşünüyorum. Siz sorun yapar mısınız?
Telefonu sessizde kullananların aldatmaya daha meyilli olduğunu düşünüyor musunuz?
O kadar degisik ruh hali icinde olan insanlar var ki bu her tarafa cekilebilir. Kiskanc olan bir insan her seyden suphe duyabilir. O yuzden normal bir arkadasindan gelecek bir mesaji yanlis anlayabilir. Karsi taraftaki bunu bildigi icin sessize alabilir veya telefonu ters cevirebilir. Bu gibi durumlarda yapilmasi gereken sey bu supheyi duyan kisiye ' bak bu ariyor sunu sunu demek icin aramis veya mesaj atmis ' diyip guvenini kazanmaktir. Ters sekilde suphe uyandiracak hareketler yaparsa bir is mi ceviriyor acaba diye dusunmek son derece dogaldir.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Sen gene bana sorarsan kolay soru sormuşsun. bunun nedeni senin yanındayken devamlı kapatıyorsa. iki nedeni vardır. birincisi ya seni dinlemek için diger sesleri susturuyordur. bu iyi bakış açısı, ya da diğerlerini sen duyma diye görme diye susturuyordur. işteydim onda bundaydım diye dönüş yapabilieceğini bildiğinden saklıyordur... bunu anlamak senin marifetin... :)
Ne alakası var? Telefonu sessize almaya alışmıştır, öyle seviyordur. Şahsen telefonum hep sessizdedir. Evde tek olsam da, dışarıda olsam da bu geçerli. Sadece bu aralar gece yatmadan önce sesliye alıyorum bir yerden haber beklediğim için.
Hayır. Çoğunlukla sessizde oluyor. Ailemle oturuyorum mesela. Bir arkadaşım ( gerçi hepsi için aynı) mesajı tek tek gönderdiğinden hepsi telefonuma odaklanıyor. Bu durumu da sevmiyorum o yüzden hep sessizde. Anca dışarı çıktığımda o da aramalara dönmek için.
Alakasız 2 telefonum var kafam gidiyor gün boyunca zaten telefon sesinden beynim felç oluyor eve gelince de ya sessize alıyor ya da kapatıp dinleniyorum aldatmak karakter meselesidir zil ses tonlarına göre kişinin karakteri değişmez.
benim tefon sessizdedir böyle alışmışim bu benim aldattığım anlamına mi geliyor. ama benim düşüncem şöyleydi telefon benimse olur olmaz yerde beni rahatsız edemez ben istediğim zaman telefona bakar geri dönüş yaparım. bu yüzden annem babam beni aramaz. mesaj atarlar. :)
bence böyle şeylere kuşkuyla bakmak bakanın kendine güvensizliğidir biraz ya da çevresinde gördükleri ama çözümü basit açık açık konuşmak. günlerce bunu kuruntu yapmak yerine konuşmak en iyisi yani tabiiki aldatan sçylemez aldattığını ama hareketlerden cümlelerden yine anlaşılır.
İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı.
Eski kız arkadaşım sessizde kullanıyordu.. beni aldattığını biliyordum hiç bir şey söylemedim kendi itiraf etti biliyordum dedim.. ayrıldık... aradan 4 ay geçti şimdi yalvarıyor.. geçti bitti dedim herkes tercihini yaşar dedim.. hergün ağlayarak arıyor mesaj atıyor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Saçma bence, alışkanlıktan olamaz mı whatsapp grupları 1 dakika susmuyor mesajı okumadıkça da mesajınız olabilir diye bildirim geliyor. Ben de haliyle hep sessize alıyorum aldatmaya gelince daha hiç sevgilim olmadı ne aldatmasından bahsediyoruz 😂😂 Tezi çürüttüm resmen şu an 😂😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yuh ne alakası var? Ben ortamlarda telefon çıkarmam çünkü görgüsüzler gibi telefonumu masanın üstüne koymam hadi çıkardım arkasını çeviririm ki bir mesaj veya başka birşey gelirse ilgilendirmeyen kişiler okumasın. Son olarak telefonu sessizde kullanıyorum çünkü ben sevkiyatçıyım gün içersinde yüzlerce telefon görüşmesi yapıyorum ve artık kafam müzik sesini kaldırmıyor
Her ihtimali düşünmek lazım tabii. Ama bence fazla ön yargılı bir davranış. Bazıları alışık olduğu için bırakıyor ki herhangi başka biri veya bir şey onu rahatsız etmesin diye de sessize alıyor olabilir. Çokta kurcalamamak lazım şimdi...
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Ben yıllardır sessiz de kullanıyorum duymazsam sonra geri ararım sesi açık olunca her zil sesinde benim telefonum mu diye bakmaktan gına geldi çünkü Birşeyler saklayacak olsam şifre koyarım daha mantıklı
İnternet & Teknoloji konusunda 9,3b cevap paylaştı.
Normal de sesli kullanıp ortada bırakan kişi bir anda sessiz vya uçak moduna alıyorsa şarja arkasını çevirip bırakıyorsa vardır muhakkak birşey ama aldatmamı başka sıkıntımı bilemem
Benim telefon sessizdedir bildirim sesinden hoşlanmıyorum ama bu mesajı görmeme engel değil. Eğer bir ilişkim varsa telefonu kontrol eder bir bildirim varsa görürüm. Olay önemseyip önemsememekte.
Tabiki ister istemez neden sessiz telefonu diye merak ederim. Arkadaşım da yapardı evde ve içimde kuşku olurdu. Ailesine karşı bişey saklıyor diye.(Disiplinli ailesi var da.)
Bu şekilde düşünmek mantıklı olabilir :) ancak bende telefonumu sessize alıyorum, bazı zamanlar da kapatıyorum. Çünkü tam da romantik bir an yaşıyoruz ve telefon çalıyor. 🙄
İnternet & Teknoloji konusunda 442 cevap paylaştı.
alaksı yok derler de bence var yani bu güven olayıdır ve kendine güveniyorsan gizlin saklın yoksa sessize almanın ne gereği var ya da birşeyleri saklamanın şüphelenirim ben
telini vermiyor bile şüphelenmiyor değilim o benimkine bakıyor ama ben bakmak isteyince yok yok diyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
o zaman ben kimi aldatıyorum acaba sevgilim yok da :D telefon sesinden nefret ederim, kimsenin bana kolay ulaşmasından hoşlanmam. telefonu elime aldığımda bakarım kim aramış diye ve gerekli biriyse dönerim.
Düşünmüyorum İnsanlar nasıl şsterse öyle yaşıyot zaten Eğer ben onu hayatıma almışsam onun gelecek telefonlarını cağrılatınu sessize alacak kişilerden secmemişimdir.
Bunun için telefon sessizde olması gerekmiyor kii. İki telefon olsun ikisi de sesli olsun yapacağım dedikten sonra dibinde yapar ruhun duymaz. 😣😣😣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
telefonu sessizde kullanması bir şeyler sakladığı anlamına gelmez. mesela ben mizofoni hastasıyım telefonun sesini duyarsam parçalarım o aleti. ondan sessizde hep. ama senden kaçırıyosa telefonu şüphelenmek lazım
Ayrica bence bulusulunca telefonu sessize alip cantaya ya da masaya koymak daha iyi. Konusurken calsin mi surekli, gerek yok. Sessizde dursun bolmesin konusmayi, en guzeli
En İyi Cevaplar