Eşim aldattığından şüphe yaşadım ve intikam almak için bende eşimi aldatmak isterken aldatacağım adama aşık oldum detaylar?

Eşimle sosyal medya ayrica çalıştığı bir iş yerinden bayanla aldattığı şuphesine kapıldım çok yakın davraliyor ve samimiyet kurmuş çok tartıştık ve hep geciştirici sözler etti çok ağladım üzüldüm icimde bu olaydan sonra eşime karşı bir nefret oldu.. bende intikam almak için eşimin iş yerinden çok samimi degil eşim ama arkadaşına yürüdüm altıdan altdan çok dikkat çekmek şartıyla sonra bir kaç kez sosyal medya üzerinden sohbet ettik derken samimiyet kurundu genelde eşimle aynı ortamda çalıştığı için çok karşılaşıyoruz.. intikam almak için eşimden derken adamla mamimiyetimiz oluştu bir iki kez görüştüm aramizda azda olsa birşeyler yaşandı.. eşime karşı hiç içimde pişmanlık yok haberide yok zaten ama rabbim katinda vicdan azabı çekiyorum ayrica adam evli aşık oldum unutamıyorum bundan ilerisi olmaz diyor yatalim diye çok ısrar ediyor ama cesaret edemiyorum yatak disinda herşey oldu zaten... biliyorum yanlış yaptım kaza yaptım sadece eşim birazcık gözüne sokmak istedim sayıp olduğunun kıymetini bilsin canımı yakmasin diye bu kez ben tökezledim duvara çarptım kaza yaptım... ben seninle birlikte olamam dedim senide unutamıyorum sesini duymadan nefes alamıyorum dedim ayrilmaya karar verdik.. sadece acı çekiyorum aşk acısı diye ara sıra ariyor ama kesinlikle göruşmeyelim bir araya gelince birşey yaşanır sonra pişman olursun diyor sonumuz Yok dedi... sizce bu adam ne yapmaya çalışıyor gerçekten beni düşunuyormu
Eşim aldattığından şüphe yaşadım ve intikam almak için bende eşimi aldatmak isterken aldatacağım adama aşık oldum detaylar?