bana daha oncede "sevgilim haric herseyim olabilirsin "demisti ve ben gittim kabullenemedim bu duruma o yazmisti bana ama bu sefer durum farkli arabozucular yuzunden aramiz bozuldu mesajlardanda goruldugu gibi iyice soguklasti bana 1 ay engellemisti beni numarami siler sandim ama silmemis durumlarini falan gorebiliyorum bende o zaman kafam cok karisikti ikilemede kalmistim ve aradan baya zaman gecti onu hala unutamadim sizce onu tamamen kaybetimmi ben onu arkadasim olarak asla gormuyorum siz olsanydiniz benim yerimde ne yapardiniz bir anlasilma yuzunden sevdiginizi birakirmiydiniz?
Eskiyi olmuş bitmişi ne diye karıştırmayı sever bizim Türk kızları anlamıyorum ben. Saf mısınız saf ayağına mı yatıyorsunuz? Çocuk istemediğini söylemiş ne diye hala üzerine gidiyorsun kovalıyorsun biraz gururun olsun istemiyorum de kendine yok et hayatından çok mu zor şunu yapmak?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
onceki yorumlari okurmusun ben sadece bu mesajlarda boyle yaptim ki burda haksiz bendim onu dinlemeden hakaret ettim bu yuzden gururumu bir koseye birakip yazdim
O zaman sen bu insanı kaybedeli çok uzun zaman olmuş. "sevgili olamayız" dediği zamandan itibaren kaybetmişsin sonra konuşman saçma zaten eski sevgiliden arkadaş olmaz
yani bir mesaj yuzunden aramiz bozuldu nasil takinti yapmayayim ya insan ister istemez uzulur karsina ciksam ozur dileyip sarilirdim ama oyle bir imkanda yok onu goremem suanda bu imkansiz bisi
Ne yaparsan yap adam istemiyor zaten seni hala karşısına çıksam sarılırdım diyorsun biraz kendine gel kendine saygı duy ve seni her şekilde reddeden adamın arkasından gitme.
peki ondan vazgecince niye pesimde dolaniyo niye numarami silmiyo jstese beni kendinden uzaklastirabilir niye bunu yapmiyo ben gidince niye arkamdan geliyo bana NET ol diyo ama niye kendisi sozunde durmuyo ben simdi ona yazarsam boyle icten ve konusursak ki buyuk ihtimal yine kavga edicez ama %90 donucek 1 haftaya neden boyle iste bunu anlamiyorum
bana karsi net degil bjr gun seviyorum diyo bir gun sevmiyorum diyo birgunde senin hakkinda kararsizim diyo dusunmek icin zmaana biraktim bende kafami toparlayinca yazayim dedim ama belliki sevmiyo zorlamayacam bu sefer
Yavrum zorlama bundan hayir gelmez Şu an bir bosluga duser ego tatmini icin senle olur ama saglikli uzun surekli iliski olmaz.. engelle ve ne olursa olsun daha beklentiye girme beni dinle pisman olmycksn
En İyi Cevaplar