Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Neyin peşinde olduklarını bilmiyorum ama ben bazı kızların sahip olduğu bir huydan nefret ediyorum. Kendini aseksüel gösterip erkekleri aşağılama. Yok siz sapıksınız düşündüğünüz tek şey seks biz kadınlar sevgi istiyoruz diyor bu IQ'sü tek haneli olan arkadaşlar.
Anlamadığım şey şu neden aseksüel gibi gösteriyorsunuz kendinizi tutkuya sahip olmak ayıp mı kötü bir şey mi? Kötü bir şeyse bunun sonucunda çıkan çocuk neden kötü değil? Mantığınızla çelişiyorsunuz.
Bir insanın cinsel arzularının olması kötü değildir. Kötü olan bu arzuların sizi kontrol etmesine izin vermenizdir. Bir kadın cinsellik yaşamak istiyorsa bu onu iğrenç bir varlık yapmaz.
Farkında değilsiniz belkide ama her açık kadına bacım diyen namus bekçisi zihniyetten farkınız kalmıyor.
Kadında tutkuludur hatta erkeklerden çok daha tutkuludur. Bunu görmek için IQ'nüzün yüksek olmasına gerek yok kadınlara baskı yapmayan toplumlarda açıkça belli.
Yeni demek istediğim siz IQ'sü tek haneli olan arkadaşlarım tutkuya sahip olmak kötü bir şey değil lütfen kendinizi aseksüel gibi göstermeyin. Olduğunuz gibi görünün ya da göründüğünüz gibi olun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Madem sevgi insan yüreğinin ve ruhunun bir ihtiyaç o zaman her kes sevmeli ve sevilmeli.. Tabi bunu aldatmak ve salt cinsel açlığı söndrmek adına yapmamak gerekir..
00 Yorumla
+1 yılPuuu!!! Konu cok derin dagilinnn!!! 😀 Herkesin ask anlayisi farkli bence bir cok seye veya varliga ask duyulabilir ama kadin erkek iliskisi olarak soruyorsan insanin dogasinda olan istemsiz kendiliginden gerceklesen bir duygu gibi geliyor. Tabi ki buna sebep gelisim bilimcalti vs bir cok faktor vardir ama bence insan gunun sonunda bu duygu icin yasar. tabi ki ego tatmini olan gercek disi hislerden bahsetmiyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Bilinçaltının ürettiği üreme isteği mi sizi aşka yönlendiren?
- +1 yıl
Bilinçaltı ego super ego id... vs..:)) sadece uremeyle alakalı degil! İnsanin fiziksel beden ihtiyacı cinselliktir evet ama eterik beden diye de bişey var. Cinsellik ve duygu zaten ayni anda gercekleşir. Ama kadın ve erkek herzaman farklıdır.. Peki senin gibi dusunenler de duygularından kaçıp bunu sadece basit üreme veya cinsel istek olarak gormesi niye? bu tip konulara meraklıysan Osho diye bir adam var biraz okumanı tavsiye ederim. Tamamen tarafsızca.. ilgi alanında oldugunu dusundugun icin
- +1 yıl
Bilirim Osho'yu... Özgür seks muhabbeti ile binlerce mürid toplayan ve paranın a... na koymuştur. Meraklıların okuduğu belli oluyor :D. Böylece aşk konumuzu yine seks ile noktalamış oluyoruz :D
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣 e evet sonuna kadar katılıyorum o adama ama sadece bir kısmına odaklı kalma onun konusmalarının.. ozgur seks sadece bir üreme istegi degildir ama bu yazına guldum ne yalan soulim 🤣
- +1 yıl
Teşeklürler. Gülmek ve düşünmek için buradayız. 😉
+1 yılAşk ayırıcıdır bu nedenle de değerli ve kişiye özeldir. Kişi de kişiye özel hisseder. Herkese aynı duygu hissetiğinde senin için evlendiğin kadının veya sevgili olduğun kişinin ne önemi olur? Aşk ihtiyaç ya da amaç değildir. Sadece şarttır bazı şeyler ve kişiler için. Cinsellikte, evlilikte en büyük şart aşktır benim için çünkü cinselliği ve evliliği sıradanlaştıranlar veya amaç edinenlerden değilim.
11 Yorumla- +1 yıl
Orada bir yerde, bir kalpte, bir mücevher yatıyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sırf böyle kızların çok olması yüzünden biz bütün kadınlar aptallıkla suçlanır olduk. Böylelerine dikkat et genel kültür, politika, siyaset, spor ve bilim konusunda 1 cümle dahi edemezler. Kafaları ancak aşk gibi boş kavramlarla ilgilenip macera peşinde koşarlar.
Bence böylesi işler boş işler. Ben zaten evlenirkende aşk aramadım mantığıma bağlı olarak ve aynı zamanda severek evlendim..11 Yorumla- +1 yıl
Soruyu sormama neden olan, aynı düşüncelerimiz olmuştu.. Teşekkürler güzel tespitin için.
+1 yılİhtiyacım olan şey begenilme duygusu 😄 yani birisinin bana aşk dolu gözlerle bakması ve aynı hisleri benim de ona hissetmem.
Bundan mütevellit ki sevgi istiyorum, aşk arıyorum. Başka şeylerin peşinde olsak bunu duygusuz hallederdik. Yani en azından ben...016 Yorumla- +1 yıl
Yine haklı, bu abla doğru diyor hep.
Mütevellit deyişi yeter, sevin bu ablayı
Ben severdim de, abla dedik bir kere ldfhdjd - +1 yıl
@Bugraaltas sağol yakışıklım 😊Sevmiyorlar beni kör olasıcılar😕😄
- +1 yıl
Elbet biri gelir abla, önümüzdeki 5 sene içinde evleneceğini söylüyorum ben! :D
Bir de kız çocuğun olacak, al sana kahinlik. :D - +1 yıl
@Bugraaltas kız cocuk mu? Yooooggggg bunu kaldiramam :(
Erkek cocugum olsun lutfen😔
Ayrica 5 sene icinde dedin 😄 ben erkeksavarım. Saniyorum ki 30a kadar bulamam birini😄 - +1 yıl
Kız iyidir ya, erkek olsun madem değiştirdik o kısmı.
Tamam sen istersen 10 sene sonra olsun, yine gençsin sonuçta. 😏😏 - +1 yıl
@Bugraaltas 23 yaşımda ve gencim ha! :) ımmm pek değil
- +1 yıl
Sen yanlış meslek seçmişsin. Edebiyatçı ve ya siyasetçi olman gerekiyormuş 😊.
- +1 yıl
Sozelim kuvvetli degildir amcaaa. His ve dusuncelerimi söyledim. Bunun için edebiyat okumam şart değil sanki :)
- +1 yıl
Okumana gerek yok. Sen doğuştan yeteneklisin :)
- +1 yıl
😃kıvırabiliyorsun, demogoji yapabiliyorsun diyorsun yani öyle mi amcaaaaa?
- +1 yıl
Aynı ben :D Evet öyle diyorum :D
- +1 yıl
Allah razi olsun😃 hiç bu kadar net insan görmemiştim
- +1 yıl
Biliyor muydun... Ucu açık, politik iletişimlerdir Doğu medeniyetlerinin geri kalış nedenlerinden biri.
- +1 yıl
Aynen amcaaa👍😃
- +1 yıl
Beni haklı görmen popomu kaldırdı ufaklık :D
- +1 yıl
Yabacak bişi yok amcaaa bobon yukarda gez 😃
+1 yılBence ask insana farkli bir mutluluk veriyor sanki insan yeni dogmus sifirlanmis gibi cocuk oluyorsun herseyi farkli görüyorsun hersey civil civil oluyor gözünde. Belki kisada sürse insan azda olsa yenilenmis kabuk atmis gibi oluyor. Güzel birsey bence ve insan ruhu icinde önemli ama illa ask diye de yirtinmam. Zaten olacagin varsa o seni buluyor..
00 Yorumla
+1 yılSevilmeye programli varliklariz. Kadinlar sevdikcede sevilmek ister. Yaradilistaki annelik icgudusu olsa gerek yaslandikca sevilmek istyrm. 😁. Yani onceden sevmek ve sevilmek onemli dgldi de simdiiii SEVIN BENIIIIIIIII modundaym. Icgudusel olmali bnce yoksa su an daha bagimsz ve umurszm her konuda ama birine sarilip uyumak istyrm
00 Yorumla
+1 yılKızların çoğu aşk peşinde evet. Bizler doğamız gereği sevmeye sevilmeye muhtacız. Siz erkekler (odunlarda) doğaniz gereği bizlere ilgi sevgi şevkat bütün sevgi sozcuklerini aşılamak durumundasınız. Aksi düşünülemez 😉😉😉
10 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar saçma bir soru sordun aşkı kendi cinsimde mi arayayım Aradığınız güveni başkası veremiyor mu diye saçma bir soru sormuşsun
213 Yorumla- +1 yıl
Kızlarla mı aşk yaşayalım her insan karşı cinse ilgi duyar aşık ister aşk da ihtiyaç meselesi neticede
- +1 yıl
Hayırdır ne arıyorsun peşimde 😂
- +1 yıl
Tavlama yöntemin yanlış bir kere ilk başta gelip aşık oldum saçmalığı 😂😂😂
- +1 yıl
Kendin dedin aşık oldum diye neyse buraya yorum yapmamız doğru değil. İyi günler
- +1 yıl
Harikasın. ☺
- +1 yıl
Soruyu dikkatli okuyun. Aradığınız ilgi sevgi güveni kendi anne baba ve ya kardeşinde de bulursun. Ancak böyle dar açıdan bakışınız başka bir ipucu veriyor. Sizin için aşk karşı cins ile ilşki demek olmalı ki, sorumda aşkı karşı cinste bulamazsanız hemcinste aramak gibi bir cvp verdiniz.
- +1 yıl
Yine saçmaladın anne baba kardeş sevgisi ile karşı cinsin sevgisi aynı olabilir mi biraz mantıklı soru sorun bence
- +1 yıl
Nedir farkı?
+1 yılCevap basit.
Sen seks pesindesin, kızlar aşk. Karşılıklı çıkar ilişkisi.
Kadınlar sevildiğini bilmek hissetmek ister.
Erkekler ise sadece seks. Bir çoğu sevmenin ne demek olduğunu bile bilmez.022 Yorumla- +1 yıl
Cvp yetersiz. Kadın sevgisini illa yabancı bir erkekte mi görmek istiyor?
- +1 yıl
Cevabı basit bulma sebebin. Erkekleri eleştiriyor olmam mı?
- +1 yıl
Hayır. Kadın sevildiğini bilmek ister demişsin. Baban kardeşin annen de seviyor seni. Neden başka bir erkeğin sevgisini aryorsun?
- +1 yıl
41 yaşındasın bunun cevabını çok iyi biliyor olmam lazım. Senin ailenin sevgisi yetmiyormuydu. Neden evlisin, ya da neden sevgilin var?
- +1 yıl
Sanırım sözğnün tıkandığı yerde bana sataşmayı tercih ediyorsun. 😂 Ben cevabı zaten soru içinde verdim. Bir de senden duymak istedim. Ama aklından geçeni dürüstçe yazıya dökemedin. 😉
- +1 yıl
Bence elestirilmek işine gelmedi.😅 Şu an savunmaya gectin. Ki ben satasmam. Direk söylerim.
- +1 yıl
Sanırım sözünün tıkandığı noktaya geldik. Cevap vermek yerine bana satşmayı tercih ettin. Senin için aşkın anlamı, soruda belirttiğim gibi aslında seks mi?
- +1 yıl
Prdn iki defa yazmışım. Neyse aşk dediğin şey seks arayışı mı?
- +1 yıl
Bak bu konu çok su götürür. Artık kadınların da bir çoğu sadece seks arayışında. Lakin, aşk olmasan sadece seks ruhsuz duygusuz sadece tenlerin birleştiği bir eylemdir. Şuda var, seks olmadan nasil bir ilişki devam etmezse ikiside birbirini tamamlar. Yani evet aşk=sex.
Yoksa neden bir partnere ihtiyac olsun. Babamız annemiz ya da cevremiz bizi zaten seviyor demi.
- +1 yıl
Ya bunu baştan yazsanda beni bu kadar uğraştırmasan olmaz mıydı? 😂. Şimdi anlaştık. Gerçek anlamda olmasa bile, bugün için aşk=seks olmuştur.
- +1 yıl
Ama, erkeklerde duygu yok. Kadinlarda duygu var konuyu saptirmayalim. Bir erkek ön\ne gelenle yataga girebilir. Ama kadin, sadece asık oldugu ve o potansiyeli gördüğü insanı seçer.
- +1 yıl
Hayır. Kadın kimi güçlü ve güvenilir hissediyorsa onunla yatağa girer. Erkekler hemcinsleri ile aldatmıyır sonuçta 😉.
- +1 yıl
Bizde o kadınların bir adı var. Güce taparak yatağa giriyorsa... Kendi tercihidir. Asktan sevgiden dem vurmasın yeter.
- +1 yıl
Eline fırsat geçen her kadın aldatır. Tıpkı her erkek gibi. Tekrar yazayım. Her kadın. 😉
- +1 yıl
Kendini çok akıllı zanneden birisin anladık. Ama yanılıyorsun.
- +1 yıl
Akıllıyım. Kadını da iyi tanırım. Her yönüyle 😉
- +1 yıl
Sen mi? Güldürme beni. 41 yaşına gelmiş hala sinek peşinde koşuyorsun. Yazık.
- +1 yıl
Yaşımı 2. defa vurguluyorsun. Hayır sinek değil bana uygun kız bakıyorum. Sevişmek ve seks yapmak için. Sen matematik ödevi için mi buradasın?
- +1 yıl
Hayat bilgisi ödevimi tamamlıyorum.
- +1 yıl
Gizli olmasan ödevine yardım ederdim. 😉
- +1 yıl
Gizli olmayı hiç sevmem bilhassa gizli oldum. Iyi geceler.
- +1 yıl
Ödevinde başarılar dilerim. Umarım hayat bilgilerin seni mutlu eder. 😊
Çünkü aşk en kötü gününde bile seni bir gülümsemesiyle mutlu eden bir insana beslediğini duygudur... boyle biri varsa ve yanindaysa zor zamanlarinda hep mutlu olursun ve buna ihtiyaç duyuyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
Aile içi sevgi yetersiz mi geliyor?
+1 yılBir çok kadın aşkı parayla güçle istediği her şeyi almakla tanımlıyor o yüzden aşk ciddi bir sıkıntı yaratıyor. Keşke kişi önce kendini tanıyor olsa ne istediğini biliyor olsa hayatı her anlamda daha kolay olurdu bu aşk içinde geçerli.
00 Yorumla
+1 yılÇoğu aşkın adı altında başka şeyin peşinde. Aşk adını kullanarak olayı masumlaştırmaya çalışıyorlar. Aşk tabi ki en yüce duygudur ama doğru insanla ve gerçek anlamıyla.
00 Yorumla
+1 yılAşka inanmıyorum, iğreniyorum hatta herkes aşık olduğunu iddia ederken. Dünyada hiç yok. İlk görüşte aşk dedikleri şey saçmalık.. sevgi bulduğun bir şey değil kazandığın bir şey
00 YorumlaAşk fıtratımızda var ama bizler yanlış yerlerde kullanıyoruz kainatta aşık olunacak o kadar güzellikler ve onları yaratana aşık olmak varken biz aşkın değerini düşürüp nefsani olgularda kullanıyoruz
02 Yorumla
+1 yılAsk denen sacmaliga hic ihtiyac duymuyorum. Insan kendi kendine yete bilir. Baskasindan sevgi beklemem...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın aşki tarafında hissettiği duygulari ister aşk bahane bence aşık olupta sahiplememek olmaz yani âşk sahiplenmektir ve benim fikrim kadin saahiplenmek istesiği için aşk ister
020 Yorumla- +1 yıl
Ama aileniz de sizi sahiplenebilir. Üstelik en güvenilir olan sahiplenmedir. 18 Yaşında bir kız neden aşk acısı çekiyor ki?
Cevap sahibi+1 yılAşk ve cinsellik olur ve bir arada olunca ailenin karşılıycağı bişi degildir
Cevap sahibi+1 yılAşk acısı çekmiyorum
- +1 yıl
Cinsellik hariç hepsini aile fazlasıyla karşılayabilir. Bu durumda aşk için kalan sadece seks oluyor. Aslında aradığımız seks mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılKişkye gore degisen bişidir
- +1 yıl
Ne kaldı?
- +1 yıl
Nedir o kişiye göre değişen. Ayrıca konuyu kişiselleştirmeden genel üzerinden gidelim. Yani.. "mesela ben" ile başlayan cümleler olmasın.
Cevap sahibi+1 yılValla canım nedenini bende bilmiyorum ama aşkın tadını alan biri hep aşk ister aşk cok güzel bir duygudur
- +1 yıl
Ben de diyorum ki o tadı alınan ya da merak edilen şey aşk değil, bacak arasıdır. Kalan kısmına çoğunluğun ihtiyacı yok. Özellikle ailesi ile mutlu olan 25 yaş altı bir insanın.
Cevap sahibi+1 yılBir kadin olarak bende bilmiyorum neden aşkı sevdiģimi peki sana bir soru erkekler niye bukadar kaba olmak gereği duyuyorlar
- +1 yıl
Tamamen içgüdüsel. Hayvani bir davranış. Erkek kaba görünerek kendine olan güveni etrafına gösteriyor. Yani ben kimseyi takmam umursamam ve korkmam diyor. Burada amaç dişiye güç gösterip, kendi yanında güvende olacağı hissi vermek. Özünde erkek aşk aramaz. doğal olan budur.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum zatende neden erkek kendisinin yanında güvende hişettirmek istesinki
- +1 yıl
Neyse bu iş uzar. ben uyumaya gidiyorum. yarın devam ederiz. kib.
Cevap sahibi+1 yılNe devami yaa ne prfsorler ne bilginler aramış tartışmışta askın neden istendigini anlayamamışlar bizmi anlıycaz😂😂
- +1 yıl
Erkek çevresindeki tüm dişilere sahip olmak ister. Aslında bu konuda bilinçaltında hayvan ve insan arasında fark yoktur. Doğadaki bir Aslan, kaplan ve maymunda ne görüyorsan erkek olsun dişi olsun insanın da iç dünyası hayvanidir.
Cevap sahibi+1 yılBenim kafam bulandı şu an hadi sana Bayy
- +1 yıl
Yarın devam ederiz.. Hadi iyi sabahlar. :D
+1 yılİçgüdüsel olarak insanın ihtiyacı var elham bu yaratıcı tarafından bahşedilmiş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 742 cevap paylaştı. aşk aramıyorlar kaslı yakışıklı arıyorlar aşk dediklerine bakma
03 Yorumla- +1 yıl
Kas yeterli mi... Bence bamyanın da büyük olması gerekiyor :)
- +1 yıl
Hedef o değil mi? Bamya küçükse "elektrik alamadım" geri dönüşü oluyor :)
Aşk işte adi üstünde bir durum hep sevmek onu sahiplenmek onu opmek kollamak peşinde olan insan topluluğu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Buradaki kızları falan bilmem. Genel olarak her insanın sevgiye ihtiyacı vardır. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin, sevilmeyi ister. Bunu yaşla veya cinsiyetle özleştirmenin anlamı yoktur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAradığım güven ve sevgiyi anam babam hatta köpeğim de veriyor da aşk mı onun adı bilemiyorum.
AŞk aşk aşk diye zamanında peşinden koştuğumuz şey başkasında bulunamaycak bir şey.
İyiki de koşmuşuz.00 Yorumla Aşk bir ihtiyaç değil. İnsan yaradılışı diyelim. AŞK olmadan olur mu hiç :)
01 Yorumla- +1 yıl
3 kısa cümle. Üçü de birbiriyle çelişkili. Üçünde de sorunun cevabı yok.
+1 yılbenim öyle bir ihtiyacım yok. hayatımdan memnunum. seversem de iyi, sevmezsem de hayırlısı :)
00 YorumlaAilemden alamadigim sevgi ve ilgiyi aşik oldugumu kisiden bekliyorum belki ipgi sevgi eksikligimi o kiside gidermek istiyorumdur
03 Yorumla- +1 yıl
Soru istisnalar üzerine değil. Bu kaçamak bir cevap. Herkesin durumu mu benzer?
- +1 yıl
Cevapları kişisel değil genel için istiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı.
+1 yılAşk a düşkün değilim. İhtiyaç da olarak görmüyorum. Hatta gereksiz.
03 Yorumla- +1 yıl
Sen güçlü bir kadına benziyorsun 😊
- +1 yıl
Oyleyimdir belki
- +1 yıl
Bunu zamanla göreceğiz 😉
Ihtıyacım hep para ne goryorum hepsını almak ıstyorum😒
00 YorumlaBen aşk derken bir aile aklima gelir bir ailede ne varsa onu istiyorum
10 Yorumla
+1 yılHeyecan icin heves ićin mutlu olmak için havalarda kuş gibi uçmak için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılAlkolik olacak kadar çok ihtiyaç duruyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Alkol bağımlısı olduğun kesin. Çünkü ben başka soru sordum, sen başka sorunun cevabını verdin :D
- +1 yıl
Kafam güzel h8yfgjgpf
- +1 yıl
Hayırlı cumalar :D
+1 yılkizlar ask ister erkekler cinsellik ona ne demeli
03 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun cevabı değil... Başka bişey sordum ben.
- +1 yıl
isinize gelmeyince öyle olur zaten
- +1 yıl
Soruyu anlamadan neden cvp yazarsınız ki. Sınavlarda da aynı hatayı mı yapıyorsunuz?
Site %90 aşk ilişkileri üzerine kurulu resmen
04 Yorumla- +1 yıl
Acaba aradıkları gerçekten aşk mı? :D
- +1 yıl
Bak bak.. Bu sorunun ne amaçla sorulduğunu anladılar. az önce aşk aşk diye inleyen kızlar soruyu görmezden geliyor :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılOna bakarsan erkeklerde sürekli cinsellik peşinde
15 Yorumla- +1 yıl
Soruyu dikkatli okur musun ablam... Ünv sınavında da böyle, soruyu anlamadan cevap verirsen, dibi tutturursun :)
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle kızlar demişsin. tamam bendr diyorum ki neden daha cok erkekler cinsellige meyilli
- +1 yıl
Öncelikle erkeklerin cinselliğe kızlardan daha çok meyilli olduğu bir yanılgıdır. Sadece erkekler toplumsal nedenlerle bunu daha çok dile getirir. Bilimsel araştırmalar, kadının erkekten daha şehvetli olduğunu göstermektedir. Konuya gelirsek, verdiğin cevap aslında beklediğim cevaptı. Yani adına aşk dediğimiz şey aslında seksin nazikçe ifade edilişi. Biz aşk değil seks peşindeyiz demektir. Sitede de kızlar aşk arayışı içinde olduğuna göre, bilimsel araştırmaların ispatı, verdiğin cevapla tekrar yapılmış oluyor.
- +1 yıl
Şehvetkli olmak farklı bir olay düşkün olmak farklı bir olay sen araştırmanı da yanlış yapmışsın iyi onu Google amcaya bir yaz bakalım erkek mi cimselliğe daha düşkün yoksa kadın mı kadın daha şehvetli evet ama erkek daha düşkün sekse kadın yapmadan da durur fakat erkek asla duramaz. Saygılar 🙂
- +1 yıl
Bilimsel araştırmaları çok yanlış yapmışsın sen ayrıca aşkı sadece sekse bağlayamazsın aşkın içinde duygusallık da var. Seks ve duygusallık kardeştir ikisi de olmadan olmaz. Seks olmasaydı da aşk diye bir şey olmazdı zaten uzmanlar tv de uzun uzun anlatıyor bunu amaç sadece seks olursa o ilişki de yürümez 😁 olgun bir adamın bu tarz düşünmesi çok basit geldi bana. Ve hala erkeklerin sekse kadınlardan daha fazla düşkün olduğunu bilmemen de değişik geldi. Tekrar söylüyorum şehvetli olmak ile düşkün olmak aynı şey değil kadınlar o anı yaşarken şehvetli olurlar ama erkekler gibi sürekli seks düşünmezler 😉
Aşk İlişkileri konusunda 580 cevap paylaştı. Dogamizda var red etmek imkansız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılaşk ihtiyaç değildir fantezidir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞşşt aşk adı altında para arayanları uyandırma ;)
00 Yorumla
+1 yılDNA mizda var
03 Yorumla- +1 yıl
Nedir o DNA nızda olan, aşk sözcüğünün arkasına gizlenmiş seks isteği mi?
- +1 yıl
O sizde var bizde olan sevgi ilgi.
- +1 yıl
Küçük bir tebessümden sonra, yolumuza devam edelim :)
+1 yılDuymuyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ama hep aşk soruları soruyorsun
+1 yılYoo ihtiyaç duymuyorum
00 Yorumladuymuyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 499 cevap paylaştı. Saçmalık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aşk ruhumun besini
03 Yorumla- +1 yıl
Neden kimse soruya cevap veremiyor?
- +1 yıl
Aşkın tarihini anlatıyor :D
Ben duymuyorum
00 YorumlaSevgi ihtiyacı
00 Yorumlaparamız yok :D
03 Yorumla- +1 yıl
İstediğin para olsun. Gel ben sana vereyim. İstersen aşk ta veririm ama benim ki sana uymaz :D
- +1 yıl
Delikanlı kardeşim. Sen neye karşıysan ben de ona karşıyım :)
Aşk ihtiyaç çünkü
01 Yorumla- +1 yıl
Oldukça açıklayıcı bir cevap olmuş :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler