Aramız inanılmaz iyi, buluşuyoruz ediyoruz mükemmel davranıyor, cuma günü buluştuk yine herşey mükemmeldi ama dünden beri böyle? Ben de tepkimi koymadan edemedim? Noluyo Napmam lazım taktik verin mdmdmdmd
Gerizekalının önde gideni... Bana da biri beni cok beğendiğini, sürekli rahatsiz edecegini söylemisti. bir sure sonra sanki rahatsiz ediyorum tribine girdi ki günde 1 kez konusurduk. O 1 kez bile mala fazlaymis.
Şu an aynı durumdayiz biliyor musun. Sevgilimle buluştuk görüştük herşey yolunda 2 3 gündür böyle soğuk konusmak istemiyor hep kaçıyor ayrılmak istediğini söylüyor. Sanırım hata bizde biz cok yüz verip ilgi gösteriyoruz
Bence cok fazla yüz vermekten kaynaklanıyor. Son olarak sert konuşup tepkini koymussun. Biraz yalnız kalsın yazar veya aradaki soğukluk biter. Bende öyle yapacam sert olmalıyız
Cidden sıkan bunaltan bir yapıda değilim. Öyle gibi duruyor ss lerde , sadece olmayacak bişey için çabalamak saçma, eğer olacaksa beraber olalım ne o gerilsin ne ben değil mi?
Yanlış yapıyorsun ilgilenme tınlama o zaman degerin anlaşılır el üstünde tutulursun. bırak sektir et çocuğu kendi haline bırak. yazacak olan insan zaten yazar. senin ona baskı uygulaman durumu değiştirmiyor malesef
Bu kiz milleti neden dirdir konusmak istiyor aksi halde birsey ariyor diyorsun ki bulusuyoruz iyi zaman geciyoruz demek ki cocuk mesajlasmayi sevmiyor bir sey aramayin ya
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dırdır konuşmaktan nefret ederim, ama bir anda değişiklik garip geliyor. Normalde de sık konuşmayız hakkım değil darlamak, ama konuşmasına baksana ne kadar kırıcı. Normalde böyle değildir. Benim napmam lazım cidden
Ben öyle yapamıyorum, boş duyguları varsa üzülmek istemiyorum. Yara aldım önceden çünkü. Dengesiz insan istemiyorum istiyosa yanımda olsun istemiyosa olmasın. Soruyorum seviyorum diyor baksana. Madem bir ilişkiye başladık herşeyi anlatmalı beni de üzmemeli
Anlıyorum seni. Ama şöyle birşeyde olabilir. Belki ailesiyle alakalı sana henüz anlatamayacağı bir sebepten dolayı canı çok sıkkındır. Bendede öyle oluyor, canım birşeye sıkılınca herşeyden kesiliyorum. Kimseyle konuşmak istemiyorum.. yani canım sıkıldığında derken tabi en ufak şeyde değil sadece önemli konularda öyle.. istersen bir iki gün sonra bir mesaj atabilirsin "iyimisin" gibisinden. Ama yine öyle mesafeli davranırsa fazla uzatmadan biraz zaman tanı. Adama güveniyorsan şüphen yoksa ondan hemen silip atma yazık olur...
Zaten atamam gerçekten hissim var, haklısın. Yarın yazacak eminim bir kere daha böyle olmuştu hiç konuşmadan gün geçirmiyor. Yazdığında nası davranayım
Belliki gitmeni istiyor sen yazmadan yazmamis ve cumlelerinde bir duygu bir caba yok. Son kurdugun cumlenin arkasnda dur bidha muhatap olma o arasa bile. Bundan bir cacık olmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nromalde hep o yazar, ilk defa ben yazdım. Hatta hep diyodu hep ben yazıyom bir kere de sen yaz be kızım derdi. Gitmemi istiyorsa neden izin vermiyor, konuşmayalım diye teklif götürdüm kendi razı gelmedi
Razı gelmemiş degil belki seni kırmak istemiyordur. Inan seven insan seni bu konuşmaya ittirmezdi. Bende yaşadm aynisini ve ayni senin yaptgn gibi defalarca bu tarz konusmalr yaptim işede yariyodu ama bir sure sonra tekrar ayni duruma geliyodu. bir yerden sonra sabrin tukenecek bekledgn ilgiyi goremeyince nolcak. Sahsen ben bitrdim. Heryerdn engelledim ama ulasti bna gonlumu aldi barstk ve iliski baslayinca yine aynisi oldu ve bu durum kusup barsmalar defalrca tekrar etti ama sonuc degismedi. Haaa dersenki ben çekerim belki bir sansiniz olur ama ben kendi yasadklrmdan yola cikarak sana derimki yol yakinken vazgec
Gayet normal davran çok trip atarsan soğur gerekirse alttan alan hep sen ol emin ol senin yerini o zaman kimse dolduramaz 3 yıldır ilişkim bu yüzden var bana güven
Yazmaz.. sen yazdikca yazacak.. belki arada nbr yazar, gunaydin yazar ama bunlarda biter bisure sonra ve sen mesaj beklemekten kafayi yersin.. sen yazarsin ama hep sen hep sen o da seni bunaltir.. ve artik sende yazmamaya baslarsin ve hicbisey yasanmamis gibi biter hersey hayatlariniza devam edersiniz.. iki ayri hayat..
İstemiyosan hissetmiyosan konuşmayalım dedim. Hissetmesem istemesem hiç konuşmammdedi. İstemeyen insan neden bütün gün elimi bir dakika bırakmaz ki. Cidden kafam çok karıştı
Kaçan kovalanır mantığı her zaman işe yarar. Çek kendini geriye, bırak o gelsin.
İlişkiniz ne derece de bilmiyorum, flört müsünüz yeni mi başladınız fikrim yok ama eğer zaten niyeti varsa, sen kendini çektikten sonra o gelecektir. Ha gelmiyorsa zaten niyeti yoktur ve sevmiyordur, içinde sana karşı bir şey yoktur.
Flört şu an, yeni bir ilişkinin ilk günleri hatta. Uzun süre konuştuk ilk defa böyle yapıyor. Kendi geri yazdığında ben nası davranmalıyım. Yarın yazacağına adım gibi eminim...
Bak ilk kez böyle yapıyorsa şu da olabilir. ( Şahsen ben çok yaparım ) Eğer bir şeye aşırı şekilde sinirlenmişsem ya da kızmışsam, kendimi olabildiğince uzak tutar, kimseyle bir süre konuşmam. Sebebi ise karşımda ki insanı kırmak istemememden ötürü. Ama sinirim geçince normale dönerim. Bunu da göz önünde bulunduralım.
Kendi yazdığın da sebebini sakın anlamaya çalışma. Eğer bir problemi varsa bunu sana kendisi anlatsın, sen sorma. '' Neden dün öyleydin bana karşı '' kesinlikle deme. Umrunda değilmiş gibi davran, yani hiç bir şey yokmuş gibi. Kendi anlatsın.
Sen olabildiğince tek kelimelik cümleler kur, soğuk ol biraz, o zaten anlar.
ben sıkan geren bir kız değilim , ss lerd öyle gözüküyor maalesef... ama eğer sevilmiyosam istenmiyorsam tek saniye duramam. Ona da sordum açık açık öyleyse konuşmayalım diye kendi razı gelmedi. ben tek kelime yazsam o da öyle yazıyor. Mesela Tamam diyorum tamam diyo, anladım diyorum güzel diyo. Hani karakteri böyle ona bişi demiyorum. Ama dünden beri böyle olunca be ‘bilmiyorum zeynep oooffff ‘ diyince şalterlerim attı. Gerçekten uzun soluklu olsun istiyorum çok hoşlanıyorum çünkü
Ya biliyorum öyle gözüktüğünü, cidden ne sıkarım ne gererim. Dırdır konuşmayı da sevmiyorum ama duygu yoğun olunca ve karşı taraf bir anda değişince böyşe oluyor :(
Beklentim yüksek değil, aramız çok iyiyken bir anda böyle olunca bitiresim geliyor, sevilmediğimi hissediyorum. Ona da söyledim hissetmesem konuşmazdım hiç diyor. Biz bir yarışmada tanıştık
En İyi Cevaplar