Sevgilinizin bir iddia uğruna sizinle sevgili olduğunu öğrenseniz nasıl tepki verirsiniz?

Benim böyle bir ilişkim olmuştu lise zamanında :)
Bir arkadaşım gelip bir başka bir sınıftan bir arkadaşının birisiyle çıkması gerektiğini, bir arkadaşı ile iddialaştığını söyledi. Tabi ben de bu arkadaşı kıramıyacağım için formaliteden okulda ve okul çevresinde sevgiliymiş gibi dolaşmaya devam ettik. Beraber takılıyorduk :D Sonra ne mi oldu.
Ben kıza niyetimi açıkladım ve bu birliktelikten hoşlandığımı güzel bir dille söyledim, devam etmek istiyorum dedim. O da benimle hem fikirdi. Ve biz devam ettik. Tabi çok uzun sürmedi ayrıldık. Böyle komik bir hikayedir :D Bazı anılar tatlı bir tebessüm bırakır insanın yüzünde. Bu da öyle birşeydi işte.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Ona olan guwenin sarsilsa da onun sana olan ilgisinden, samimiyetinden şüphen yoksa; ilişkinde en azindan kendin için 2. şansı taniyabilirsin. Ilerde acaba demektense, keşke demek daha iyi, hiç diilse hatalar insana doğru olanı ogrenmesinde katkı sağlar..
Siler atarım hayatımdan. Böyle bir insan için ne söylesem boş...
Cevap
113Cevap
Üzülürdüm ama onun adına. Kaybettiği çok büyük bir olgu zira.
Hiç bozuntuya vermem. En yakınındaki bir hatunla aldatır, ona yakalanırım, iddiaya girmiştik derim...
👍👏👏👏👏
hoş bir başlangıç değil tabi ama eğer güncel durumda seviyorsa affedilebilir bir durum. ama ortaya çıktıktan sonra terkediyorsa Allah belasını versinliktir
Olabilir yani n'olmuş. Herkes kitapla yürürken köşe dönüşü çarpışarak mı tanışıyor. Bu da farklı bir hikaye. Ben sonuca bakarım arkadaş. Seviyosa bitmiştir.
Gulerim hic bir sey olmamis gibi davranirim sevmisim gibi yaparim e ayniymis o zaman duygularimiz desene derdim kanki gibi konusur kendi kazdigi kuyuya dusurme gibi bir sey yapardim
Ina birsey belli etmem oyunu kuralına göre oynarm onu önce kendime aşık ederm ask oldugundan emin oldgum zamanda bir anda ceker giderm hayatndan
nasil asik edersin?
boyle bir durum gecti basimdan lutfen taktik veirirmisin:(
beni bir iddia konusu yapacak kadar gözlerinde büyüttükleri için öncelikle o ve arkadaşlarına teşekkür ederdim, sonra da benden uzak Allah'a yakın olsun mümkünse,
Üzülürdüm... Karakterinin yanına bir sıfır daha eklenmiş olurdu. Bilmiyorum ama intikam bile alabilirdim.
Ayrılırdım sonra da pişman ettirirdim bunu yaptığına ama iş işten geçmiş olurdu pişman olsada bir işe yaramazdı yani pişmanlığı
Bunun bı önemi yok.. yarisilacak kisiyim demekki😇
Sonradan sevmiş olması yeterli! Sevmiyorsa bye bye!
Bildiğimden haberi yoksa ona inat uğruna onun teklifini kabul ettiğimi söyler ona daha fazla tahammül edemeyeceğimi söylerim.
Kötü hissederim ve anında ondan ayrılırım. O beni bir iddia uğruna seviyorsa konuşmaya ve sevgili olmaya gerek yok.
bir erkegi etkileyebilir misin iddalari... sirf bu yuzden benimle sevgiliyse duygularimla oynamistir... bitti. hakkimi helal etmem.
s*kildiği ile kalır sıkıntı yok, ;)
kendini bir iddia uğruna s*ktirtecek karaktere sahipse zaten yaşamasın...
Ilk bir sayarm ağzıma geleni sonra yol gösteririm.
#🌅
Yüzüne okkalı bir tükürük savurur ve en ağır sözü söyler çeker giderim..
Ben bunu yapmam o bana kimseye anlatmadığı şeyleri anlattı kız benden saf sevgili olma aşamasındayız
Ayrılırım. Ama birkaç gün sonra WhatsApp' tan mesajlaşırken dayanamayıp affederim😊
Hiçbir şey yapmazdım, sessizce çekip giderdim. Bazı durumlarda susmak verilecek en güzel cevaptır.
Iddaa kazandigini iddaa da kaybeder bu kadar diyeyim kumarda harcarim oyle kariyi kimse kusura bakmasin 😂
Kiralık aşk dizisinin etkisi hala sende geçmemiş...
Haklı olarak kazanmış iddaayı normalde çıkmazdın zaten derdim
Dünyayı dar ederim ona. Yaptığına yapacağına pişman olur. 😉
Eğer bunu söyleye biliyorsa beni sevip sevmediğini de söyleye bilir sorarım gerçekten seviyorsa sorun etmem
Aklı başına geldiğinde vicdan azabından kahrolur, bana da bu yeter. Daha bir şey yapmam.
Suratina okkalı tokatı indirir uzerinede tukurur giderim 😂
Tokatı çakıp o ayrılmadan ben terk ederdim onu ertesi gün nispet olsun diye de başkasıyla çıkardm.
Hiç mi sevmemiş yani ona göre bir Oluru olmazı düşünürdüm
Başıma gelmişti. Daha sonra harbiden aşık oldu sonra s.. çektim 3 sene peşimden koştu en sonunda evlendi. Ama mutlu değilmiş.. Allahı sopası yok ;)
Tepki bile vermezdim. Kendini birşey sanmasın diye 😏
Oyle erisilmez biri olmadığımdan beni kimse böyle bir iddia malzemesi yapmaz 😂
Kendimi kullanılmış gibi hissederdim. Hıncımı da bir güzel çıkardım mı çeker giderdim.
Bende iddia uğruna çıkmıştım senle derim ( yalan atarim) yani oda hissettsin hissettigimi
Bisey demem hayatından çıkarım ne diyim iddaa ya girmiş kazanmışta yapacak bişey yok
Aynı durumu yaşamıştım ama sevgilim değildi teklif etmişti iyi ki de kabul etmemisim
Yok gibi, hiç olmamış gibi davranırım. Kudurduğunu izler, keyiflenirim ;)
O kadar değersiz bir insan için canımı sikmam ayrılırım
Şaşırmam, her şey beklenir bu hayatta. Tepkim, ayrılmak olur. Hiçbir şey de demem.
İyi iddayı kazandıysak eğer ödülü paylaşalım ortak derim.
Cok agir birsey bu idda bitti diyip kendi yokum kendim tek basima devam ederdim
O an aklıma gelen her şeyi sayar çıkıp giderdim bir daha konuşmazdım
işin şu tarafı da var. demek ki iddiaya girilecek kadar güzel/yakışıklı olabilirisiniiz :D
ona aynen şöyle derdim. iddiayı kazandın ama beni kaybettin ve de çok büyük ayıp ettin.
iş o noktaya gelirse bende arkadasıyla yatar fotografını ona atarım yapana yapıcan kardeş
Hayalkirikligi olur.. bir daha yuzunu gormek istemem
Idda midda var mi var cokta kasmayin gencler gdhsjs
fakir oğlan rolünde para çaparım yüzüne alll nistediklerin bunlar değilmiydi nal bunları nal :D
Hiç birşey demeden terk ederdim. Her yerden silerdim.
Öyle bir duruma düşeceğimi sanmam ama olursada çocukluğuna verip güler geçerim
Eğer şu anki sevgilim öyle olsaydı yıkılırdım. Öncekilerde öyle bir şey olmuş olsaydı s*ktiri çekip kendi yoluma devam ederdim
bu iddia kaç paralıktı he söyle 2 katını vereyim şu kapıdan çektir git
İddianın ucunda ne olduğuna bağlı eğer güzel birşey ise ses çıkarmam.
İddayı kazandıktan sonra niçin hala beraberiz? Sorunun cevabına göre şekil alır
ne kazanmış %75 benim hakkım mağsurum da mağdurum ben bana vercek yoksa mahkemeye veririm altı ay yer
İyi denk gelmiş ben de senin üstüne iddiaya girmiştim derim
Salaklığının ispatıdır o iddia , kafasında beyin olmadığı anlamış olduk
Neyine iddiaya girdiğini sorar öğrenir onu ona hediye eder veda ederdim.
Yayyagı yediğimin resmiyetidir sonuçta sevmişiz tezgaha düşmüşüz gider bir 100’lük rakı alırım
İddaayı kazanmasi için yardım ederim ve komisyon alırım
Onun agzinin ve burnunin yerini degistirirm herhal.
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar