Her zaman şans veririm kendini kanıtlaması için hemen kestirip atmam, yakın markaja alır kanatlardan press uygularım bakarım ne kadar ciddi anlamak için. Çok geldi öyle özel olarak yakınlaşmak isteyen ve aynen böyle yaptım çok geçmedi bir iki hafta sonra samimi olmadıkları ortaya çıktı hepsinin
Açıkçası önce şaşırırım. Ki insanı şaşırtıyor öyle bir itiraf. Sonrasında duruma bakarım. Bende bir his yoksa mecburen kibarca iletişimi kesmek zorundayım. Eğer benden yana da bir hoslanti varsa da çok mutlu olur ve iletişime başlarım.
Söyledi genç bir çocuktu 18 ya da 20 felan galiba konustum annesinde salondaydi annesine dedim başka yere götür buraya getirme dedim neden dedi anlattım tahmin ettim dedi annesi sürekli benden bahsediyormus evde 🤗
Telefonda söylerse telefonu yüzüne kapatıp ağlamaya başlarım. Sonra da beni bugüne kadar kimse sevmediği için sevilmeye kendimi layık görmem ve reddederim. Yüz yüzeyken de sonuç aynı olur tabii. :/ acınası bir haldeyim.
Karşılıksız bir sevginin itirafı gelirse baya üzülürüm bir şeyde söyleyemem
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ahahahaha bende sevdiğim çocuğa hiç ummadığı yerde ve zamanda aşk itirafında bulunmuştum o okulun wc sinden çıkıyodu merdivenleri bitirdi ve karşısında beni buldu yazık garibim neye uğradığını şaşırmıştı birden önüne atlayınca ve söyledim tabi onu sevdiğimi o da şaşırmıştı ama sevgilisi varmıştı o zman bende bilmiyodum sevgilisi olduğunu