Evlenme vaadiyle bir kızın ahını almak tutar mı?

Çok sevdim ben de sevildiğimi sandım. 1.5 sene boyunca sürekli ' ben seninle evlenmek istiyorum' Hayatıma giren en temiz kızsın en düzgün insansın dedi durdu. Annesiyle tanıştırdı ailesinin içine soktu. Nişanlanalım dedi bazı durumlar olduğu için ertelemek zorunda kaldık. Bir gün nefsimize yenik düşüp birlikte olduk. Ilkimdi benim. Korkma ben yanındayım dedi ben seni yarı yolda birakmam dedi. Sonra askere gitti. Başta her şey güzeldi. Saatlerce telefonda konuşuyorduk. Annemle görüş seni özlüyor demisti. Hep annesiyle vakit geçirdim. Sevgilimin yanında oldum hep sürekli ona hediyeler yolladım. Üşüyor diye atki ördüm neye ihtiyacı varsa aldım yolladım. Her derdini bana anlatırdı. Sonra bir gün sogudum diyerek terketti beni. Hic açıklama yapmadı. Ben yine dönmesini bekledim askerden hep dua ettim. Geldiğinde aramadı bile ve hayatına birini aldı. Şu an o kızla beraber hala her yerde fotoğrafları var. Aylardır canim acıyor. Psikolojik tedavi görüyorum. Sürekli panik atak geçiriyorum. Ve hakkimi helal etmiyorum dedim. Benim ahım tutar mı?
Evlenme vaadiyle bir kızın ahını almak tutar mı?