Kız benimle ilgileniyor mu?

Selamlar,

Liseli bir kardeşinizim, pek buralarda takılmıyorum, sadece sorabilecek tanıdık kimsem olmadığı için anonim bir ortamda soru sormak istedim ve aklıma bu site geldi.

Toplum tarafından yakışıklı olarak nitelendirilirim, fit bir vücudum var, görece zeki olduğumu düşünüyorum, hayatta genel olarak başarılıyım fakat takdir edersiniz ki deneyim olmayınca bunların hepsi mahvoluyor değerli KizlarSoruyor. com üyeleri... Bu yüzden kızlar konusunda herhangi bir problemim olmamasına karşı -yaşıtlarıma göre bilgilerim hayli fazla- yine de ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum.

Aynı sınıfta olduğumuz bir kız var, normalde pek dikkatimi çekmezdi "sınıftaki herhangi bir 'görece' güzel kız" olarak tanımlardım fakat son zamanlarda oturduğum yeri değiştirdiğim için muhabbet etme fırsatı buldum ve gerçekten anlaşabileceğim kafada bir kız, ben böyle düşünürken içimde herhangi bir aşk duygusu olmamasına rağmen "iyi kız aslında ya" moduna evrildim tam o sırada ise kızda bi' değişim farkettim.

Benimle hep muhabbet etmek istiyor, herhangi bir müsait durum olursa temasda bulunuyor -elimde bir şey varsa tutmak, saçımla oynamak vb.-, diğer kişilere "kanka" derken bana demiyor, konuştuklarımı dikkatlice dinliyor, gözlerimin içine kocaman gözlerle ve dikkatle bakıyor, herhangi bir şeyde zor duruma düşersem yardım ediyor, bir şeyi savunursam destek veriyor gibi durumlar.

Şimdi ben bu durumları beni sevdiğine yormalı mıyım? Evet ise nasıl bir strateji izlemeliyim, hayır ise neden hayır? "Bunu ona sorarak neden öğrenmiyorsun delikanlı? :)" tarzı cevap atacaklara onu yapmanın kolay olduğunu söylemek istiyorum, ben sadece kızın duygularına zarar vermek istemiyorum çünkü ben de yaşadım ve "aydınlanmam" uzun bir süremi aldı.

Herkese yanıtları, görüş ve önerileri için teşekkürler, hayat dilediğinizce olsun.
Kız benimle ilgileniyor mu?