Acı çekiyorum, hala seviyorum. Tam unuttum derken karşıma çıkıyor

sevdiğim çocuğa arkadaşım onu sevdiğimi söyledi telefonda.çocuk o sırada başkasına deliler gibi aşık.sonra arkdaşıma ondan soğumamı istiyor bu iş olmaz diyee.sonra öğrendikten sonra facesine ekliyo beni bende umutlanı

yorum tabi ama hiç konuşmadı.sonra mesaj attım bunu neden böyle yapıyrsn sevmiyosn niye ekliosn ddm bayaa çeşrtimi toplyp söylemustm herşeyi.o da gayet mesafeli ve konuşmak istemiyo gibi herşeyi 1 mesjdaa söyledi iyi akşmlr dedi konuşmamı istemedi neymiş beni merk etmiş öneden eklemiş.seninle kötü olmak istemiorm iyi biirisin dedi yarı n saabah faceye girdiğimde silerim seni dedi.bende o sinirle silmene gerek kalmadı ben sildm ıı akşamlar falan dedim.sonra ben bunu okulda falanda görüorm kötü oluodm ama gözzgöze geliodk hep.sonra ben bunu unutmaya karar verdm tabi.sonra aradan 3 sene geçti bu beni facesine ekledi ama hiç konuşmadı 1 ay durdu bende inadına konuşmadm o da konuşmynca 1 ayın sonunda sildim.bu arada konuşmuyo ama benim yeğenimin fotolarını beğenio felan.o asık olduğu kızda başkasıyla çıkıyo tabi bu arada o kız bunu hiç sevmiyo.işte böyle .sizce beni neden bu kdr şeyden sonra ekledi.en başta bni o kdr terlemişti acaba zamanla onu sevmem hoşunamııı gitti bna açılıcaktıda cesaretmi edemedi o knuşmalarneden snra.şimdi ben bunu sldm ya çokta şaşırmıştır. lütfen yardm edin 4 sene oldu hala

seviyorum. tam unuttum derken karşıma çıkıyor:(

Acı çekiyorum, hala seviyorum. Tam unuttum derken karşıma çıkıyor