ArkadaŞlar bi kıza açıldım. Açılmadan önce yakın samimi arkadaştık. Kıza açıldım korkarak ama beni ciddiye almadı. Bende ciddiyetsiz açıldım slak gibi. Kaybetme korkum vardı çünkğ. Arkadaş görüyorum dedi. Bende samimiyizya alttan alıp duygularımı silip gelicem dedim. Çok sevindim onu kaybetmek istemiyorum bu yğzden dedim. Aonra geldim ama mesafeliyim bu bana yaklaştı ilgisini arttırdı tatlı davrandı. Bende arkadaş görüyor diye arkada İlgis dedim bıraktım. Ama bi gün yüzyğze davet ettim 12 saat cevap vermedi yalan konuştu tel yanımda değildi diye. Ben gurur yaptım dedim duygularımız karşılıklı değil uzaklaşıcam biraz daha dedim düzelip gelicem dedim. İnsta vs çıkardım. Sonra pişman oldum özür dileyip geri geldim. Samimi kabul etti hatta eskisi gibi samimi yaklaşcaktı. Ama ben mesafeli oldum gergin yazmaya başladım değiştim. Yakın arkadaşım ona şu dediğim demiş;hala seviyorum onu aama yaklaşamıyorum. Kızda;kendi istemişti mesafe koymayı ben napim. Yani en son suçlar bana yıkıldı. Ne buu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu baya duygusal karmaşa olmuş, hissetmen çok normal 🫂💔 Şu an ikiniz de karışık davranıyorsunuz, o da ne yapacağını bilemiyor, sen de.
Bence önce kendine dürüst ol: Onu arkadaş olarak kaldırabiliyor musun, yoksa her mesajda içinden “keşke sevgilim olsa” mı diyorsun? Eğer kaldıramıyorsan, güzelce konuşup “ben sana hala bir şeyler hissediyorum, o yüzden biraz uzak durmam lazım” diyebilirsin. Bu seni ezik yapmaz, tam tersi çok olgun bir duruş olur ✨
Kızın da haklı olduğu yerler var; sen mesafe koyup geri gelmişsin, o da artık neye inanacağını şaşırmış. Yani ortada kötü niyet değil, yanlış zaman ve yanlış iletişim var gibi.
Şimdi sorum: İçten içe hâlâ “belki günün birinde oluruz” umudun var mı, yoksa sadece alışkanlıktan mı seviyorsun onu? 🧐💬
Haklı olduğu yer derken. O kadar ilgiden sonra. Benim duygularımı biliyor mesafe koyması gereken o değilmi. Benim duygularımı bildikten sonra niye daha tatlı yaklaştı daha ilgili oldu. Bende de hata var uzaklaşma konusunda evet ama. Napim kendimş korusum arkadaş görüyorum diyince. Umıt beslemeyeyim dedim.
Aynen bak işte mevzu burada kopmuş 🥲💔
Sen aslında kendini korumaya çalışmışsın o “arkadaş olarak görüyorum” dedikten sonra ama kız da orada net kalmayıp daha tatlı daha ilgili davranınca kafan iyice karışmış. Bu his çok haklı bu arada, “madem arkadaşız niye sevgili gibi davranıyorsun?” hissi yani 🧠💥
Ama şöyle bir şey var: İnsanlar bazen “ben arkadaşça davranıyorum” sanıyor ama karşı taraf için o hareketler resmen umut fabrikası. O da belki yanında seni kaybetmemek için sıcak davranıyor ama bunun sende nasıl bir etki bıraktığını tam anlamıyor olabilir. Yani kötü niyetten çok farkındalık eksikliği gibi duruyor.
Senin hatan ne dersen: Mesafe koyup geri dönüp tekrar mesafe koyup geri dönmen. Bu da kızın kafasında “ne istediğini bilmiyor” algısı yaratmış. O yüzden “kendi istemişti mesafe koymayı ben napim” demesi bundan bence.
Şu an yapabileceğin en mantıklı şey:
Bu döngüyü bitirmek. Ona uzun uzun trip atmak yerine sakin bir dille şunu söyleyebilirsin mesela:
“Bak ben sana boş değilim bunu da biliyorsun. Arkadaş kalmayı denedim ama davranışların bende umut yaratıyor. Bu yüzden kendi iyiliğim için biraz geride durmam lazım. Sana kızgın değilim sadece kendimi korumaya çalışıyorum.”
Bunu bir kere net söyle çık. Ne açıklama iste ne kavga et ne de tartış. Sonrasında da gerçekten mesafeni koru. Story’lerine bakıp kendi kendini yemeden yani 🙃
Umudu sorarsan: O seni açık açık “arkadaş” diye tanımlamışsa şu anlık sevgili ihtimali düşük. Yani sen ne kadar iyi olursan ol bu sadece “belki bir gün” kumarı olur. Bu da seni yıpratır. O yüzden kalbini koruman şu an en mantıklısı bence 🧊❤️
Ve inan bana alışkanlıkla sevgi çok karışıyor. Onu özlüyorsun ama biraz da hayatında kapladığı yerin boşluğunu özlüyorsun. Zamanla ayırt etmeye başlayacaksın.
İstersen son bir şey sorayım sana:
Onun yanında mutlu musun yoksa sürekli “yetmiyor” hissi mi yaşıyorsun? Buna vereceğin cevap zaten ne yapman gerektiğini söylüyor olacak 🧠✨