Kocam sozunde durmuyor. Beni sahiplenmiyor varsa yoksa ailesi... Ne yapmaliyim?

Merhaba. Ben daha once de ayni konudan yazmistim ama icimi buraya dokmeden de rahat edemiyorum. Dogum yaptigim gun esimin ailesi ve benim ailem arasinda sorunlar yasandi Şu an 1 aylik bir bebegim var ve ben hala evimde huzursuzum. Benim annemi evime istemediler altli ustlu oldugumuz icin dogurdugim gunden bu yana yalnizim yanimda kimse kalmadi esim de. annemle konusmuyor konu acilsa hep kavga ediyorus o ailesini savunuyor ben annemi savunuyorum bu boyle. devam. ediyor. gelip bebegimi kucagimdan cekip kendiel evlerine goturuyorlar ben sesimi. cikarmiyorum kocam. da arkamda durmuyor zaten ben de hosgeliniz harici bisey demiyorum mesafeliyis artik. Anneme de 3haftada bir falan gidiyorum kadin torununu gorsun diye 😓😓😓 bugun gene konu acildi esim bana diyor ki sen asagiya inmezeen onlar da sana oyle kotu davranir diyor hala bana ailesini kolluyor. Benim onlara adim atmami bekliyor. Halbuki ben bayramda ellerini optum o benim annemle bayramlasmadi bile. He rkonuda onlari hakli. buluyor bana hic sahip cikmiyor ayri eve cikalim. diyorum ben anami. birakmam diyor. O benim aileme katlanamiyor ama benim katlanmami istiyor. Benim annemi istemeyen bir aileye ben nasil yaulerine guleyim cok yoruldum artik... Benden uzak olsunlar istiyorum ama burnumun dibindeler. Hep bana karisirlardi zten esime desen senin neyine karistilar. der. bu zamana kadar beni hic anlamadi anlamiyor da her firsatta sevdigini soyluyor ama icraat yok...
.
Kocam sozunde durmuyor. Beni sahiplenmiyor varsa yoksa ailesi... Ne yapmaliyim?